1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Aangepaste vakanties Zoetermeer

De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie "Aangepaste vakanties advertentie" voor jou in Zoetermeer. Je kunt zelf op elke Aangepaste vakanties advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis!

Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties in Zoetermeer. Klik op een Aangepaste vakanties advertentie en neem contact op, zodat je snel en eenvoudig de juiste vindt in Zoetermeer.

5 Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties Zoetermeer gevonden

foto Aangepaste vakanties advertentie JG ondersteuning in Zoetermeer

Zoetermeer JG ondersteuning | Zoetermeer
Aangepaste vakanties advertentie: Jeugd en Gezin Ondersteuning Interventie, begeleiding, bemiddeling, advies en training bij (complexe) hulpverleningstrajecten. Jeugd en Gezin Ondersteuning is een flexibele en daadkrachtige partner voor particulier, bedrijf, overheid en andere (non-profit) organisaties. JG Ondersteuning biedt... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Dick in Zoetermeer

Zoetermeer Dick | Zoetermeer | 59 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ik ben een rustige man met veel ervaring met mensen die moeite hebben met structuur. Ik heb veel mensen begeleid die autistisch zijn , ADHD en Borderline hebben. Werkt momenteel als begeleider in een gezinsvervangd tehuis en als begeleider in een bierbrouwerij, waar jongens met autisme werken. ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Erica in Zoetermeer

Zoetermeer Erica | Zoetermeer | 56 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Mijn talent ligt in het persoonlijk begeleiden van kinderen en jong-volwassenen op hun levensweg, zowel bij / in het onderwijs als in de vrije tijd. Ik heb veel ervaring met kinderen met een bijzon-dere levensweg, zoals: met autisme, ad(h)d, Down syndroom, hoogbegaafdheid. Ik heb thuisonderwijs ge... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Dagbesteding in Zoetermeer

Zoetermeer Dagbesteding | Zoetermeer | 35 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Dagbesteding ! is een jong bedrijf met allemaal professionals die beschikken over een VOG en een MBO4, HBO of universitair diploma. Kom bij ons als je: - op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding voor jeugdigen met een (verstandelijke) beperking en/of psychiatrische problematiek? - Behandel... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Rajani in Zoetermeer

Zoetermeer Rajani | Zoetermeer | 26 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hallo, Mijn naam is Rajani en ik ben 26 jaar oud. Ik woon zelf in zoetermeer. Ik werk al een aantal jaar met veel plezier in de zorg, sinds 2016 ben ik als zzper aan de slag gegaan en heb hier ook veel ervaring in opgedaan. Ik ben een ervarende betrouwbare verzorgster die graag mensen helpt... Lees meer »

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten
 

Meld je Gratis aan op de Nationale Hulpgids en vind de Hulp die jij nodig hebt!

Gratis Aanmelden als Hulpvrager:

Wij gebruiken alleen je naam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Verder doen wij niks met je Facebook gegevens.

Met je Facebook account:
OF

Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is Gratis en kost maar een paar minuten.

 • Gratis contact opnemen met Hulpen
 • Altijd een Hulp bij jou in de buurt
 • Gratis Advertentie plaatsen
 • Wij bestaan al 7 jaar
 • Meer dan 40,000 gebruikers
 • Vragen? Bel ons op 020 68 174 43
Persoonlijke gegevens
 1. *
 2. ManVrouw*
 3. *
 4. *
 5. *
  Je kunt dit later altijd aanpassen en uitbreiden
 6. *
 1. Wekelijks tips over pgb, thuiszorg & begeleiding