1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Aangepaste vakanties Eindhoven

De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie "Aangepaste vakanties advertentie" voor jou in Eindhoven. Je kunt zelf op elke Aangepaste vakanties advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis!

Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties in Eindhoven. Klik op een Aangepaste vakanties advertentie en neem contact op, zodat je snel en eenvoudig de juiste vindt in Eindhoven.

11 Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties Eindhoven gevonden

foto Aangepaste vakanties advertentie Gemmie in Eindhoven

Eindhoven Gemmie | Eindhoven | 64 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ik werk al in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking sinds mijn 17de en ben altijd blijven werken, ook toen er kinderen kwamen. Ik heb in een aantal instellingen gewerkt voor ik uiteindelijk bij mijn laatste werkgever belandde, Lunetzorg, nu alweer 37 jaar. De instellingen hieraan voor... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Kelly in Eindhoven

Eindhoven Kelly | Eindhoven | 25 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Lieve, spontane en verantwoordelijke hulp aangeboden. Mijn naam is Kelly en ik zou graag meer ervaring opdoen in de (jeugd)zorg. Ik heb een bachelor diploma Psychologie en heb gewerkt in onder andere jeugdvakanties, poetshulp, en aangepaste vakanties voor mensen met het Autisme spectrum.... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Nadia in Eindhoven

Eindhoven Nadia | Eindhoven | 25 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hoi! Ik ben Nadia en ik ben eind september afgestudeerd als muziektherapeute. Met mensen bezig zijn vind ik heerlijk, als ik ze een fijne dag kan bezorgen of kan helpen bij hun hulpvragen. Als ik zie dat iemand zich geaccepteerd voelt en ik die persoon echt kan helpen maakt dit mijn hart blij.... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Het Venster in Eindhoven

Eindhoven Het Venster | Eindhoven
Aangepaste vakanties advertentie: “Het Venster” is een organisatie met inmiddels meerdere jaren ervaring in het begeleiden van mensen met een ASS (Autisme Spectrum Stoornis) en ADHD of ADD. Binnen onze organisatie werken opgeleide mensen die werkervaring hebben binnen de sociaal pedagogische sector, de psychiatrie, de verpleging e... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Sasja in Eindhoven

Eindhoven Sasja | Eindhoven | 32 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hallo! Bent u op zoek naar een warme, creatieve en doelgerichte therapeut/ begeleider/ coach? Neem dan vooral even contact met me op! Met hartelijke groet, Sasja ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Zorgmed in Eindhoven

Eindhoven Zorgmed | Eindhoven
Aangepaste vakanties advertentie: Zorgmed, bureau voor Thuiszorg, Kraamzorg, Begeleiding bij ASS, AD/HD en/of andere psychiatrische stoornissen, dagbesteding, zorgboerderij, BSO en LO Zorgmed is een thuiszorg aanbieder die al bestaat vanaf 1989. Zij biedt alle vormen van thuiszorg, zoals verpleging en verzorging, huishoudelijke on... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Carla in Eindhoven

Eindhoven Carla | Eindhoven | 59 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: De zorg die ik te bieden heb is een ruim pakket. Mijn manier van begeleiden is gericht op ieders mogelijkheden; niet vanuit wat allemaal niet (meer) mogelijk is. Beperkingen zijn er altijd, voor iedereen. De kunst is hoe je hiermee omgaat. Ik ben een zeer betrokken, warm en een hartelijk persoon. ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Conny in Eindhoven

Eindhoven Conny | Eindhoven | 57 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van gezinnen met kinderen/jongeren in het autistisch spectrum/adhd/verstandelijk beperkt. Maar ook doe ik activiteitenbegeleiding voor mensen met psychiatrische problematiek, en/of licht verstandelijk beperkingen. Hierbij kunnen ook praktische vaardigheden,... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Caroline in Eindhoven

Eindhoven Caroline | Eindhoven | 47 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Enthousiaste, positieve, vrouw met humor biedt haar diensten aan. Mensen voelen zich snel bij me op hun gemak krijg ik vaak te horen. Ik heb jarenlange ervaring met meervoudig gehandicapten, met pubers in een fasehuis en heb jarenlang gewerkt op uiteenlopende adressen in de particuliere thuiszorg. ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Anna in Eindhoven

Eindhoven Anna | Eindhoven | 28 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Als beeldend therapeut heb ik mijn eigen zaak en ben ik met name op zoek naar mensen/kinderen die graag wat meer ondersteuning willen hebben door middel van beeldende therapie. Met het maken van een werkstuk met bijvoorbeeld verf, krijt of papier laat je zien hoe je iets aanpakt en waar je in vast l... Lees meer »

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten
 

Meld je Gratis aan op de Nationale Hulpgids en vind de Hulp die jij nodig hebt!

Gratis Aanmelden als Hulpvrager:

Wij gebruiken alleen je naam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Verder doen wij niks met je Facebook gegevens.

Met je Facebook account:
OF

Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is Gratis en kost maar een paar minuten.

 • Gratis contact opnemen met Hulpen
 • Altijd een Hulp bij jou in de buurt
 • Gratis Advertentie plaatsen
 • Wij bestaan al 7 jaar
 • Meer dan 40,000 gebruikers
 • Vragen? Bel ons op 020 68 174 43
Persoonlijke gegevens
 1. *
 2. ManVrouw*
 3. *
 4. *
 5. *
  Je kunt dit later altijd aanpassen en uitbreiden
 6. *
 1. Wekelijks tips over pgb, thuiszorg & begeleiding