1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Aangepaste vakanties Breda

De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie "Aangepaste vakanties advertentie" voor jou in Breda. Je kunt zelf op elke Aangepaste vakanties advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis!

Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties in Breda. Klik op een Aangepaste vakanties advertentie en neem contact op, zodat je snel en eenvoudig de juiste vindt in Breda.

13 Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties Breda gevonden

foto Aangepaste vakanties advertentie Thuiszorg Matilda Nederland BV in Breda

Breda Thuiszorg Matilda Nederland BV | Breda
Aangepaste vakanties advertentie: Thuiszorg Matilda Nederland bv is een multiculturele en maatschappelijke thuiszorgorganisatie, werkzaam vanuit en in Breda. Wij leveren flexibele zorg op maat aan zorg en hulpvragers die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij; - Huishouding, Wassen & Strijken, Boodschappen hulp - Verzorging... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Marja in Breda

Breda Marja | Breda | 52 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Mijn naam is Marja van Maatwerk Zorg Coaching. Ik richt mij voornamelijk op (jong) volwassen en senioren die ondersteuning nodig hebben in de thuis situatie. Deze werkzaamheden kunnen heel divers zijn zoals: - Activering en begeleiding in het dagelijks leven. - Individuele opvang - Onderste... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Lenny in Breda

Breda Lenny | Breda | 39 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hallo, ik ben Lenny, 38 jaar en woon in Breda. Sinds 2013 heb ik mijn eigen kinderpraktijk van waaruit ik kinderen zinnen begeleid. Ik heb 15 jaar ervaring met kinderen met diverse beperkingen waaronder autisme, pdd-nos, adhd, downsyndroom, hechtingsproblematiek en een verstandelijke beperking. Door... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Ellen in Breda

Breda Ellen | Breda | 52 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Beste zoeker/ster, Mijn naam is Ellen en ik ben een vriendelijke, sociale en gezellige vrouw van bijna 50 jaar! Ik ben moeder van 4 pubers en ik woon in Breda. Ik ben verpleegkundige A, niet meer werkzaam momenteel! Ik heb ervaring met volwassenen en kinderen met ASS, ADHD, Dyslexie, en gedrag... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Fabia in Breda

Breda Fabia | Breda | 55 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ik zou het leuk vinden om mensen te kunnen begeleiden in hun dagelijks leven. ik denk daarbij aan begeleiding zelfstandig wonen, adl, boodschappen, winkelen, samen koken, uitstapjes maken etc.... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Marjolein in Breda

Breda Marjolein | Breda | 40 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Mijn naam is Marjolein en ZZP'er in Breda onder de naam 'Beidehand'. Ik ben persoonlijk activiteiten begeleidster via het PGB of particulier bij mensen thuis maar ook voor in een (zorg)instelling is mogelijk. Door ruim 13 jaar ervaring in de zorg ben ik bekend met een zeer uiteenlopend spectrum aa... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Jill in Breda

Breda Jill | Breda | 26 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hallo! Ik ben Jill, 24 jaar en net afgestudeerd als orthopedagoog. Ik zoek een (bij)baan op het gebied van dagbesteding van kinderen en/of jongeren. Ook het begeleiden van jongeren bij zelfstandig wonen spreekt me aan. Ik kan mezelf beschrijven als enthousiast, initiatiefrijk maar rustig in omgang. ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Merel in Breda

Breda Merel | Breda | 24 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Op dit moment zit ik in mijn 3e jaarvan de opleiding: Sociaal pedagogische hulpverlening . Ik heb heel mijn leven, mede door mijn eigen omgeving, te maken gekregen met zorg. Dit heeft me altijd heel erg aangesproken en daardoor heb ik er voor gekozen zelf ook de zorg in te gaan. Ik vind het fijn om ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Stichting Hulp en Zorg in Nood O.B.R.N.V.W in Breda

Breda Stichting Hulp en Zorg in Nood O.B.R.N.V.W | Breda
Aangepaste vakanties advertentie: Goedendag Hulpzoeker, Voor de goede en kwalitatieve zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Welke zorg u nu nodig heeft hangt af van verschillende factoren ook als wij bepaalde specifieke zorg vragen voor u niet kunnen vervullen kunnen we u altijd adviseren, doorverwijzen en daarin in bemiddele... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Annalies in Breda

Breda Annalies | Breda | 61 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Inmiddels werk ik 10 jaar als flexer bij amarant binnen de bedrijfjes. Heel erg leuk maar soms is er erg weinig werk. Mijn 2 kinderen zijn inmiddels het huis uit en kleinkinderen zijn nog niet aan de orde. Het lijkt me erg leuk voor een baby te zorgen, zeker geen hele week, eerder 1 of 2 dagen. Maar... Lees meer »

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten
 

Meld je Gratis aan op de Nationale Hulpgids en vind de Hulp die jij nodig hebt!

Gratis Aanmelden als Hulpvrager:

Wij gebruiken alleen je naam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Verder doen wij niks met je Facebook gegevens.

Met je Facebook account:
OF

Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is Gratis en kost maar een paar minuten.

 • Gratis contact opnemen met Hulpen
 • Altijd een Hulp bij jou in de buurt
 • Gratis Advertentie plaatsen
 • Wij bestaan al 7 jaar
 • Meer dan 40,000 gebruikers
 • Vragen? Bel ons op 020 68 174 43
Persoonlijke gegevens
 1. *
 2. ManVrouw*
 3. *
 4. *
 5. *
  Je kunt dit later altijd aanpassen en uitbreiden
 6. *
 1. Wekelijks tips over pgb, thuiszorg & begeleiding