1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Aangepaste vakanties Amsterdam

De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie "Aangepaste vakanties advertentie" voor jou in Amsterdam. Je kunt zelf op elke Aangepaste vakanties advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis!

Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties in Amsterdam. Klik op een Aangepaste vakanties advertentie en neem contact op, zodat je snel en eenvoudig de juiste vindt in Amsterdam.

35 Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties Amsterdam gevonden

foto Aangepaste vakanties advertentie Villa Vrolijk in Amsterdam

Amsterdam Villa Vrolijk | Amsterdam | 33 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Beste ouder, In een eengezinswoning in Amsterdam-noord met grote tuin bied ik, individuele- en groepsbegeleiding, verzorging en nachtzorg. In de weekenden en vakanties kan uw kind een dagje komen, maar er is ook de mogelijkheid voor een heel weekend of een nachtje. Op dit moment vang ik 2 week... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Stichting Amemba Zorgservice in Amsterdam

Amsterdam Stichting Amemba Zorgservice | Amsterdam
Aangepaste vakanties advertentie: Bij Amemba streven we naar de best mogelijke, persoonlijke gezondheidszorg. We willen de gezondheid, de zelfstandigheid en het comfort van onze clienten en hun familie zo veel mogelijk bevorderen. We nemen ruim de tijd om goed naar onze clienten te luisteren en een individueel zorgpakket aan ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Audrey in Amsterdam

Amsterdam Audrey | Amsterdam | 48 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ervaren, breed inzetbare, flexibele werker. Leuk in contacten en goed kunnen netwerken. Dit zijn enkele kreten die mij als persoon omschrijven. Als servicedesk medewerker heb ik veel contacten moeten onderhouden met trainers en medewerkers. Nieuwe uitdagingen ga ik niet uit de weg. Zo heb ik in het ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Joop in Amsterdam

Amsterdam Joop | Amsterdam | 67 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Aanbevelingen: Getuigschriften 20 jaar; begeleiden spierziekten, zoals a.l.s., m.s. en dystrofie. Opleiding in reiki (reiki master), elektro-acupunctuur, studies, voetreflexologie, magnetiseren, pijn bestrijding. Problematiek binnen gezin (coach), Intensieve verpleging/verzorging (24-uurs). Ge... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Anjali in Amsterdam

Amsterdam Anjali | Amsterdam | 68 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ben een rustige, praktische begeleider/verzorger en heb ruime ervaring met mensen met een chronische ziekte/beperking (m.n. alzheimer en parkinson) die (semi) zelfstandig thuis wonen. 'k Werkte eerder als Zzp-er in de thuiszorg, voor mensen met een PGB. Tevens werkte ik jaren als consulent binnen de... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Anouschka in Amsterdam

Amsterdam Anouschka | Amsterdam | 36 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hallo, Ik ben Anouschka, 35 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik heb een groot hart voor de zorg. Ik heb de afgelopen 18 jaar in de zorg gewerkt met verschillende doelgroepen en zorgvragen. Ik heb MBO en HBO pedagogiek gestudeerd. Ik vind complexe situaties interessant en denk graag in mogelijkhed... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Ruth in Amsterdam

Amsterdam Ruth | Amsterdam | 29 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Goedemiddag, Mijn naam is Ruth Sara en ik ben op zoek naar wat extra werk. Ik heb voornamelijk veel oppaservaring maar ik vind het ook een mooie uitdaging om mensen met een hulpvraag te begeleiden en ondersteunen in het dagelijkse leven. Voor mijn laatste baan in de zorg heb ik een vijftigjar... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Mattanja in Amsterdam

Amsterdam Mattanja | Amsterdam | 29 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hallo, Ik ben Mattanja en 25 jaar oud. Ik ben net klaar met de studie Sociaal Pedagogische Het lijkt mij erg leuk om u te kunnen begeleiden in bepaalde situaties, of bij huishoudelijk en/of verzorgende taken. Het doet mij goed om mensen een handje te helpen waarbij bepaalde dingen wat mind... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Inge in Amsterdam

Amsterdam Inge | Amsterdam | 37 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Hoewel ik afgestudeerd Kinder- en Jeugd psychologe ben, heb ik vooral op behandelgroepen gewerkt met kinderen van verschillende leeftjden en met verschillende problematieken. Door mijn kennis van de kinderpsychologie en mijn ervaring vanuit het groepswerk, ben ik goed in staat om te observeren en an... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie CareHouse/Kids at Home/Work it Out in Amsterdam

Amsterdam CareHouse/Kids at Home/Work it Out | Amsterdam
Aangepaste vakanties advertentie: CareHouse is de moederorganisatie van Kids at Home (5-12 jaar) en Work it Out (13-23 jaar) met vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Utrecht en Rotterdam. Zij bieden ontwikkelingsgerichte begeleiding (individueel of groeps) aan voor jongeren en jong-adolescenten m... Lees meer »

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten
 

Meld je Gratis aan op de Nationale Hulpgids en vind de Hulp die jij nodig hebt!

Gratis Aanmelden als Hulpvrager:

Wij gebruiken alleen je naam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Verder doen wij niks met je Facebook gegevens.

Met je Facebook account:
OF

Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is Gratis en kost maar een paar minuten.

 • Gratis contact opnemen met Hulpen
 • Altijd een Hulp bij jou in de buurt
 • Gratis Advertentie plaatsen
 • Wij bestaan al 7 jaar
 • Meer dan 40,000 gebruikers
 • Vragen? Bel ons op 020 68 174 43
Persoonlijke gegevens
 1. *
 2. ManVrouw*
 3. *
 4. *
 5. *
  Je kunt dit later altijd aanpassen en uitbreiden
 6. *
 1. Wekelijks tips over pgb, thuiszorg & begeleiding