1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Aangepaste vakanties Enschede

De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie "Aangepaste vakanties advertentie" voor jou in Enschede. Je kunt zelf op elke Aangepaste vakanties advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis!

Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties in Enschede. Klik op een Aangepaste vakanties advertentie en neem contact op, zodat je snel en eenvoudig de juiste vindt in Enschede.

8 Aanbieders in de categorie Aangepaste vakanties Enschede gevonden

foto Aangepaste vakanties advertentie CW Paard en Coach zorg in Enschede

Enschede CW Paard en Coach zorg | Enschede
Aangepaste vakanties advertentie: We zijn een kleinschalige organisatie met persoonlijke aandacht. Voor jongeren en jongvolwassenen met en zonder handicap zijn er mogelijkheden op het gebied van arbeidstrainingen, begeleiding en dagbesteding. De activiteiten en werkzaamheden die wij aanbieden op de zorgboerderij kan zowel met... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie No-no in Enschede

Enschede No-no | Enschede | 29 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ik ben No-no, Ik woon in Enschede en heb hier op de kunstacademie gezeten. Zelf kom ik uit de regio van Arnhem en Nijmegen. Ik heb naast mijn studie altijd begeleidend werk gedaan bij een vrouw met Parkinson en een vrouw met Alzheimer. En daarnaast huishoudelijk werk voor een man met een lichame... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Can in Enschede

Enschede Can | Enschede | 39 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ieder mens is uniek en aandacht moet wel gericht zijn op de mens en niet de problemen. Als mensen bepaalde problemen en aandoeningen hebben wilt niet zeggen dat zij minder zijn. Dan ben jij bijzonder dan ben jij uniek net als de rest en jij mag de aandacht hebben die jij verdien als mens en niet al... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Esther in Enschede

Enschede Esther | Enschede | 42 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Door mijn jarenlange ervaring met het werken met mensen en kinderen, heb ik een brede basis ontwikkeld vanwaaruit ik werk. Ik ben breed inzetbaar, flexibel en werk graag vanuit een positieve houding waarbij ik oog heb voor de behoefte en mogelijkheden van de cliënt. ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Rianne in Enschede

Enschede Rianne | Enschede | 23 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Mijn naam is Rianne, ik ben een studente Psychomotorische Therapie & Bewegingsagogie in Zwolle. In mijn studie staat de combinatie tussen gedrag en beweging erg centraal en tijdens mijn stages heb ik kennisgemaakt met veel verschillende doelgroepen en leeftijden. Zelf houd ik erg van sporten en muzi... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Valerie in Enschede

Enschede Valerie | Enschede | 25 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Mijn naam is Valerie en studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar en ben in juli 2016 afgestudeerd als Social Worker. Omdat ik nog één jaar studeer zou ik graag tijdens een bijbaantje mijn kennis en vaardigheden verder willen ontwikkelen en ervaring opdoen. ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Brigitte in Enschede

Enschede Brigitte | Enschede | 56 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Ik heb een fijne part-time baan in een leuk team in de 24 uurs-zorg. Dit houdt in; het verlenen van alle hulp en zorg aan iemand die daar compleet van afhankelijk is. Ik ben breed inzetbaar in de regio oost Nederland, maar ook in of om de stad Utrecht heb ik mogelijkheden. Ik heb ruime ervaring met ... Lees meer »

foto Aangepaste vakanties advertentie Helga in Enschede

Enschede Helga | Enschede | 56 jaar
Aangepaste vakanties advertentie: Na 28 jaar ervaring met diverse doelgroepen binnen en buiten het onderwijs stel ik mij graag ter beschikking voor creatieve dagbesteding. Ik ben een warmhartig persoon en help graag mensen die het niet altijd makkelijk hebben. Creatieve bezigheden verhogen de levenskwaliteit en trainen het brein. Pe... Lees meer »

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten
 

Meld je Gratis aan op de Nationale Hulpgids en vind de Hulp die jij nodig hebt!

Gratis Aanmelden als Hulpvrager:

Wij gebruiken alleen je naam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Verder doen wij niks met je Facebook gegevens.

Met je Facebook account:
OF

Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is Gratis en kost maar een paar minuten.

 • Gratis contact opnemen met Hulpen
 • Altijd een Hulp bij jou in de buurt
 • Gratis Advertentie plaatsen
 • Wij bestaan al 7 jaar
 • Meer dan 40,000 gebruikers
 • Vragen? Bel ons op 020 68 174 43
Persoonlijke gegevens
 1. *
 2. ManVrouw*
 3. *
 4. *
 5. *
  Je kunt dit later altijd aanpassen en uitbreiden
 6. *
 1. Wekelijks tips over pgb, thuiszorg & begeleiding