Hoe schrijf ik een goede advertentietekst!

Vol enthousiasme schrijf je je in op de Nationale Hulpgids. Met een volledig ingevuld profiel ontvang je betere matches, dus je gaat er goed voor zitten. Je vult je naam in, je postcode, het type hulp dat je verleent, en dan kom je bij de advertentietekst.. En moet je zomaar in een paar zinnen vertellen wie je bent en waarom jij, ja jij, de aangewezen persoon bent voor de vacature.
Opeens denk je; ¨ik ga een bakje koffie zetten¨, ¨ik zet de waterketel aan¨, ¨de was moet nog gevouwen worden¨, ¨is het …

Lees meer »

Overige artikelen

Featured »

Spraakverwarring

Mijn moeder heeft huidkanker. Vreemde grote uitstulpingen groeien op haar benen en de dermatoloog haalt ze af en toe weg en stuurt ze op. Soms is de uitslag goed, de volgende keer verdacht maar ook fout komt voor.
Mijn moeder weet van niets. Braaf gaat ze mee naar het ziekenhuis. De ene keer voor een kleine ingreep, de hechtingen worden in het woonzorgcentrum verwijderd en een paar weken later is de controle. De controle daarna blijkt er ergens anders weer een plek te zitten en zo volgen de behandelingen elkaar op. …

Lees meer »

Featured »

Gastblog: Wie is jouw spiegel?

Mijn naam is Geeske. Ik ben 49 jaar en moeder van een grote ontdekker en avonturier Jesse Romke, 8 jaar oud. Sinds 2012 wonen we weer in Friesland, daarvoor 10 jaar in Den Bosch gewoond.
Na 27 jaar te hebben gewerkt bij de Rabobank, kwamen er in 2012 diverse dingen op mijn pad. Na vele jaren durfde ik de stap te zetten en mijn hart te volgen: ik heb volledig het roer omgegooid! Ontzettend spannend en eng. Ik ben begonnen met de opleiding tot Kindercoach en tegelijkertijd met de opleiding tot …

Lees meer »

Featured »

Umc’s houden meer van bijzonder dan van gewoon

Wat is leuker:
gewoon of ongewoon….. normaal of buitengewoon….. doorsnee of bijzonder…
Tja, daar verschillen de meningen over. Er zijn mensen die het liefst niet opvallen en lekker in de groep willen passen. Maar er zijn ook mensen die het juist prachtig vinden als ze ongewoon, buitengewoon of bijzonder zijn. Zeg nou zelf, logisch toch? Voor die mensen wel, ja.
Wat zou een universitair medisch centrum het liefst willen onderzoeken? Gewone, veel voorkomende ziektes of afwijkingen, of specialistische buitengewone aandoeningen? Doe eens een gok en ja! Je zit goed!
Universitair medische centra onderzoeken het liefst medisch-specialistische …

Lees meer »