Community Forum Kenniscentrum
Bekijk berichten per thema:
Voedingssupplementen, wat moet je ermee?

 
Tegenwoordig is gezond eten en bewust bezig zijn met je voeding en levensstijl een trend. Doorgaans wordt er aanbevolen om je voeding aan te vullen met extra vitamines en andere voedingssupplementen. Echter voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de voeding en niet als vervanging.

Lees meer »

Overige artikelen

Nieuws »

Thuiszorg – alarmfase ROOD

Het is belegen nieuws, of oud nieuws, nog beter. Dus geen nieuws eigenlijk. Maar toch kunnen we er – alweer – niet omheen: er is een groot tekort aan wijkverpleegkundigen. En als je dan verder leest, blijkt het niet alleen om wijkverpleegkundigen te gaan, maar om de hele thuiszorg. De thuiszorg die uit zijn jas barst, omdat steeds meer ouderen lekker thuis willen blijven wonen. Niks naar een instelling, oud en vertrouwd thuis!
We weten het al jaren, door de vergrijzing en de toenemende mondigheid van mensen blijven steeds meer mensen …

Lees meer »

Nieuws »

5 tips voor een onvergetelijke valentijnsdag

14 februari… Valentijnsdag is de grootste romantische dag van het jaar. Het is de internationale dag waarop we de liefde vieren. Natuurlijk is het op deze mooie dag superspannend om je geliefde of degene op wie je een oogje hebt te verrassen. Hoe kun je deze prachtige dag op een speciale manier vieren? Met lieve kaartjes, speciale cadeaus of een romantisch diner… In dit artikel vind je 5 romantische ideeën en tips om er een onvergetelijke dag van te maken.

Lees meer »

Nieuws »

Over de Professional Organizer

Professional Organizers zijn specialisten die concrete hulp bieden bij het praktisch inrichten van woon- en werkruimtes. Ze begeleiden en adviseren bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Met behulp van een Professional Organizer kun je je tijd zo efficiënt en effectief mogelijk benutten, zodat je beter toekomt aan wezenlijke zaken.
Een Professional Organizer, huishoud- of opruimcoach wordt ingeschakeld wanneer je graag hulp wilt bij het aanbrengen van orde en structuur. Dit kan in zakelijk opzicht, maar ook gewoon in je privéleven zijn.
Wanneer is een Professional Organizer nodig?
Mensen …

Lees meer »