Community Forum Kenniscentrum
Bekijk berichten per thema:
Home » categorie Nieuws » artikel

Hartelijke kerstgroeten en terugblik 2017

2 Reacties

2017 loopt alweer bijna ten einde, wat gaat de tijd toch snel! De kerstdagen zijn altijd een mooi moment om terug te kijken en dankbaar te zijn voor wat we gedaan en bereikt hebben. Dat willen we graag samen met jullie doen.

Het was een heel mooi jaar voor de Nationale Hulpgids, we zijn jullie allemaal dankbaar voor jullie vertrouwen en betrokkenheid. Hierbij wat cijfers op een rijtje, altijd een goede en heldere manier om terug te blikken.

In 2017 hebben we 7.954 hulpvragen verwerkt, bijna 22 per dag. In totaal zijn er 285.138 berichten onderling door de hulpen en hulpvragers verstuurd. 659.050 bezoekers hebben de website bezocht wat heeft geleid tot 8.013.681 bekeken pagina’s. Fantastisch toch! Ik durf te stellen dat we met die aantallen de grootste marktplaats voor hulpvragers en hulpen van Nederland zijn, en dat allemaal dankzij jullie!

Maar het belangrijkste van alles is natuurlijk dat we hiermee een hele hoop mensen aan een goede betrouwbare hulp hebben geholpen, en natuurlijk aan leuk en nuttig werk. We zijn dan ook trots op de waarderingen die we krijgen van de hulpvragers met een gemiddeld cijfer van 8,4. Je kunt de waarderingen hier zelf bekijken, altijd leuk om te zien.

Ook volgend jaar blijft ons team zich inzetten om van de Nationale Hulpgids een plek te maken waar mensen snel geholpen kunnen worden, op de manier en door de persoon die zij zelf wensen. We blijven bezig om de Hulpvragers en Hulpen nog beter met elkaar te matchen.

We willen jullie heel erg bedanken voor het gebruiken van de Nationale Hulpgids en voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben. Samen gaan we ervoor zorgen dat iedereen de hulp krijgt die hij/zij wenst, ook in 2018. Heb je zelf een goede Hulp gevonden, laat dit dan weten aan vrienden en familie. Zij kunnen dan ook gratis en snel een geschikte Hulp vinden.

Namens het hele team wens ik je fijne feestdagen en een hoopvol en gelukkig nieuwjaar!

Tom Verhagen
Directeur Nationale Hulpgids

About De redactie

houdt dagelijks het laatste nieuws in de gaten en probeert zo zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg en begeleiding op de hoogte te houden. De artikelen van de redactie mag u volledig overnemen en gebruiken voor uw eigen website of nieuwsbrief. Zolang u maar een linkje plaatst naar het oorspronkelijke artikel.

2 Reacties »

  • Gwehkamp zei:

    Dat ziet er dus goed uit. Vraag: Waarom is het forum buiten werking gesteld?

  • De 10 best gelezen artikelen van 2017 – Nationale Hulpgids Nieuws zei:

    […] gaven we al een terugblik over 2017 wat betreft de Nationale Hulpgids. Ook op de Nationale Hulpgids community gebeurde een hele hoop in 2017. We hebben jullie elke week […]