Community Forum Kenniscentrum
Bekijk berichten per thema:
Home » categorie Nieuws » artikel

Een gemiddelde werkdag van finalist Corrie

IMG_5615 (1)Mijn werkdag is heel wisselend, elke dag is anders. De ochtenden zijn gevuld met cliënten waaraan ik zorg verleen.
De ene keer ben ik langer bezig dan de andere keer. Dit hangt er maar net vanaf hoe het met de cliënt gaat en of er extra handelingen verricht moeten worden.

De voormiddagen zijn vaak gevuld met administratief werk en later op de middag probeer ik dan vrij te zijn voor mijn gezin.
Na het avondeten zijn er een wisselend aantal cliënten die zorg nodig hebben, maar dan ben ik relatief kort bezig met werken, wat ook wel weer lekker is voor mijn gezin.

Op zaterdag gaat het werk ook gewoon door, maar op zondag probeer ik vrij te zijn van mijn werk. Ik geniet volop van mijn werk en zou er niet aan moeten denken om dit werk niet meer te kunnen doen. Het is zo dankbaar en zo fijn om met mijn cliënten te werken.
Dit jaar hebben we een weekend weg geregeld met cliënten, dat was een groot succes en gaan we weer herhalen.

Tevens start ik volgend jaar met mijn zorgcomplex, waar ik enorm naar uitkijk, net als de cliënten die er komen wonen.

Stem hier op Corrie als Hulp van het Jaar 2016

About De redactie

houdt dagelijks het laatste nieuws in de gaten en probeert zo zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg en begeleiding op de hoogte te houden. De artikelen van de redactie mag u volledig overnemen en gebruiken voor uw eigen website of nieuwsbrief. Zolang u maar een linkje plaatst naar het oorspronkelijke artikel.