1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Thuiszorg Nijmegen

De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie "Thuiszorg advertentie" voor jou in Nijmegen. Je kunt zelf op elke Thuiszorg advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis!

Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Thuiszorg in Nijmegen. Klik op een Thuiszorg advertentie en neem contact op, zodat je snel en eenvoudig de juiste vindt in Nijmegen.

192 Aanbieders in de categorie Thuiszorg Nijmegen gevonden

foto Thuiszorg advertentie Helma in Nijmegen

Nijmegen Helma | Nijmegen | 64 jaar
Thuiszorg advertentie: Hallo, ik ben Helma en het is voor mij sinds meerdere jaren een uitdaging om mensen vanuit hun eigenheid te begeleiden. Vanuit rust en met plezier help ik hen om hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk te leren of blijven benutten. Op deze manier kun je meer van het leven genieten. Ik bied ondersteu... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Stichting Spirare in Nijmegen

Nijmegen Stichting Spirare | Nijmegen
Thuiszorg advertentie: Specialisatie: Hoogbegaafd, Hoogsensitief, Asperger, ADHD. Wij bieden Individuele begeleiding, coaching, adviesgesprekken, ondersteuning zelfstandig wonen, activiteiten begeleiding, ondersteuning ouders in de thuissituatie en ambulante hulp naar scholen. Individueel leer- en ontwikkel traject voor... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Eva in Nijmegen

Nijmegen Eva | Nijmegen | 35 jaar
Thuiszorg advertentie: Mijn naam is Eva de Boer, ik ben 35 jaar en moeder van twee kleine kinderen. Sinds zes jaar ben ik werkzaam bij Stumass, een organisatie die studenten met autisme en AD(H)D ondersteunt bij studeren, wonen en het vormgeven van hun leven. Naast het groepswerk geef ik training aan mijn collega's ... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Essentie - Coaching & Begeleiding in Nijmegen

Nijmegen Essentie - Coaching & Begeleiding | Nijmegen
Thuiszorg advertentie: Gezocht:! Ervaren en zelfstandig werkende collega gezocht! Vanaf augustus/september 2016 zoeken wij een spontane, zelfstandig werkende freelance collega! ben jij al werkzaam met mensen/jongeren met autisme is dit zeker een pré! Het gaat om een tijdelijke functie en indien de samenwerking bevalt i... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Martin in Nijmegen

Nijmegen Martin | Nijmegen | 60 jaar
Thuiszorg advertentie: Als persoonlijke assistent help ik u graag om langer zelfstandig en prettig te kunnen wonen. Met extra ondersteuning en begeleiding zoveel mogelijk blijven doen wat u gewend was te doen. Regie over uw eigen leven behouden is plezierig en vergroot uw levensgeluk. Ik ben flexibel en reageer op ... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Roderick Brenninkmeijer Begeleiding in Nijmegen

Nijmegen Roderick Brenninkmeijer Begeleiding | Nijmegen
Thuiszorg advertentie: Een kind kan gedurende zijn ontwikkeling moeilijkheden ervaren. Zo kan een kind moeite hebben met het aangaan van sociale contacten, veranderingen, concentratie en weerbaarheid. Dit kan zich uiten in een achteruitgang van schoolresultaten, somberheid, isolatie, angstig en ongeremd gedrag en lichamel... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Gerard in Nijmegen

Nijmegen Gerard | Nijmegen | 58 jaar
Thuiszorg advertentie: Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Als professioneel zelfstandig specialistisch hulpverlener specifieke doelgroepen heb ik een zeer ruime ervaring in het ondersteunen van mensen in het dagelijkse leven. Ik geef individuele psychosociale en herstel ondersteunende begeleiding aan cliënten (SG/LV... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie CPG Counselling Praktijk Gelderland in Nijmegen

Nijmegen CPG Counselling Praktijk Gelderland | Nijmegen
Thuiszorg advertentie: Wij coachen en ondersteunen (jong)-volwassenen met AD(H)D, PDD-NOS , Asperger en Autisme in de privesituatie en begeleiden daarna evt. via een samenwerkend reintegratiebedrijf Amarus (terug) op- en naar werk. ... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Elly in Nijmegen

Nijmegen Elly | Nijmegen | 58 jaar
Thuiszorg advertentie: Hallo, Mijn naam is Elly en ben 57 jaar. Ik ben ZZP- er en begeleid en ondersteun kinderen en volwassenen. Ik ben een alleenstaande moeder met een zoon met autisme, PDD. NOS. Ik heb ruim 14 jaar werkervaring als groepsleidster bij mensen met een verstandelijke beperking. Door mijn zoon heb ik ruime... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Malou in Nijmegen

Nijmegen Malou | Nijmegen | 26 jaar
Thuiszorg advertentie: Hallo! Mijn naam is Malou en ik ben sinds juli 2012 afgestuurd aan de opleiding Sociaal pedagogische Hulpverlenen aan de hogeschool Arnhem Nijmegen. Daarbij heb ik de creatieve vakken drama en beelden vormen gevolgd en de minor Levensloopbegeleiding bij autismespectrumstoornissen. Deze minor werd g... Lees meer »

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten
 

Meld je Gratis aan op de Nationale Hulpgids en vind de Hulp die jij nodig hebt!

Gratis Aanmelden als Hulpvrager:

Wij gebruiken alleen je naam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Verder doen wij niks met je Facebook gegevens.

Met je Facebook account:
OF

Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is Gratis en kost maar een paar minuten.

 • Gratis contact opnemen met Hulpen
 • Altijd een Hulp bij jou in de buurt
 • Gratis Advertentie plaatsen
 • Wij bestaan al 7 jaar
 • Meer dan 40,000 gebruikers
 • Vragen? Bel ons op 020 68 174 43
Persoonlijke gegevens
 1. *
 2. ManVrouw*
 3. *
 4. *
 5. *
  Je kunt dit later altijd aanpassen en uitbreiden
 6. *
 1. Wekelijks tips over pgb, thuiszorg & begeleiding