Community Forum Kenniscentrum
Bekijk berichten per thema:
Home » categorie Nieuws » artikel

Start Hulp van het Jaar verkiezing 2015

5 Reacties

Portrait of Multiethnic Colorful Cheerful PeopleDe Nationale Hulpgids organiseert ook dit jaar weer de Hulp van het Jaar verkiezing. Cliënten, collega’s en familie kunnen hun favoriete hulp nomineren op www.hulpvanhetjaar.nl. De Nationale Hulpgids vindt het belangrijk dat de hulpen in het zonnetje gezet worden en gaat daarom ook in 2015 op zoek naar de beste hulp van het jaar.

 Wie is jouw hulp van het Jaar?
Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpvragers, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. De Nationale Hulpgids gaat daarom op zoek naar de hulpen die met veel plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die jouw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van jouw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden. “Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. De inzet van de hulp en de dankbaarheid van de hulpvrager: dat is het gevoel dat we willen delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.

 Nomineren
Verdient jouw hulp de titel Hulp van het Jaar 2015? Laat dan jouw waardering blijken door hem/haar te nomineren voor Hulp van het Jaar. Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt jouw hulp zo speciaal? Van 7 september tot en met 18 oktober kunnen cliënten, collega’s en familie een hulp nomineren via www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 16 november 2015 bekend gemaakt worden en krijgt de felbegeerde titel Hulp van het Jaar 2015 en een welverdiende ballonvaart van Nationale Ballonvaartbon.

Partners
De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo: dé belangenvereniging van en voor pgb-houders. Ook LOC is één van onze partners: LOC vertegenwoordigt 1.300 cliëntenraden en 600.000 cliënten in zorg en welzijn. Ook CNV Zorg & Welzijn zal onze partner zijn tijdens de verkiezing. Als mediapartner zal Dichtbij ons weer bijstaan. Dichtbij helpt mensen hun lokale doelen te bereiken en geeft de mogelijkheid tot een gesprek over zaken die zij relevant vinden.

 

About De redactie

houdt dagelijks het laatste nieuws in de gaten en probeert zo zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg en begeleiding op de hoogte te houden. De artikelen van de redactie mag u volledig overnemen en gebruiken voor uw eigen website of nieuwsbrief. Zolang u maar een linkje plaatst naar het oorspronkelijke artikel.

5 Reacties »

 • nurse zei:

  Hoi hoi
  Ik vind het een leuk inniatief zorgverlener van het jaar ,maar
  ik vind het geen eerlijke verkiezing het komt erop neer hoe meer vrienden hoe meer stemmen maar vrienden en kennisen kunnen niet beoordelen hoe jij in je werk ben .
  Dus vind ik niet dat diegene de titel zorgverlener van het jaar verdiend .

 • suzanna zei:

  Helemaal mee eeens alleen de gene die hulp krijgt zou een oordeel moeten hebben ,dus begin gewoon op nieuw met deze verkiezing! anders is ook dit bla bla bla!

 • cora zei:

  Ben het helemaal eens met hetgeen de dames hierboven zeggen. Wat een schijnvertoning als je familieleden en vrienden op je mogen stemmen!!!!

 • Hulsbergen zei:

  Gedeeltelijk mee eens.
  Tis een namelijk een goed idee om hulpverleners in het zonnetje te zetten.
  Echter, een zzp-er met 9 â10 cliënten zal minder stemmen krijgen dan een superhulp in groot verpleeghuis.
  Misschien een weegfactor per cliënt ofzo (aantal/cliënten )

 • maan zei:

  alleen de hulpontvanger kan aangeven of een hulp wel of niet goed is

  schone schijn en goed bedoeld maakt nog geen goede hulp

  beter zou zijn een bewustzijnscampagne te starten met wat maakt een hulp goed?
  en wat is schadelijk voor de hulpontvanger

  want helaas er zitten veel oncapabele hulpen in de hulpsector