1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
Emailadres:

Anita uit Terheijden

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Anita uit Terheijden
 1. 57 jaar
 2. Terheijden
 1. CV Aanwezig 10x aanbevolen
 1. Nederlands

Over Anita

Ik ben Anita en werk sinds oktober 2007 als zelfstandig activiteitenbegeleider bij mensen met een PGB.Ik heb altijd gewerkt in zorgcentra's met zowel ouderen met een psycho-geratrische aandoening als een somatische.
Aangezien ik zelf een zoon heb met een stoornis in het autistisch spectrum ondersteun ik ook andere ouders hierin.Ik houd van humor,pas me makkelijk aan en ben heel geduldig.Mijn hobby's zijn; motor rijden, lezen, zwemmen, kleding maken, wandelen, harp spelen, enz.
Bij begeleiding ga ik altijd uit van wat iemand bezighoudt, interesse, hobby's (bij ouderen houd ik rekening met wat mensen altijd hebben gedaan in hun dagelijks leven) e.d.
Voor de mantelzorgers ben ik een luisterend oor en probeer samen met hen zo goed mogelijk voor de hulpvrager te zorgen, zodat de mantelzorger op de momenten dat ik er ben erop kan vertrouwen dat hun partner,vader of moeder bij mij in goede handen is en zij ook eens tijd voor zichzelf krijgen.
Samen met de cliënt en mantelzorgers zoek ik naar een zinvolle dagbesteding en zorg ervoor dat mensen na een bezoek van mij kunnen zeggen "dat was leuk, moeten we vaker doen". Of ïk kan er weer helemaal tegenaan".
Twijfelt u of ik iets voor u kan betekenen aarzel dan niet en stuur een berichtje, ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Kwaliteit

yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Reanimatie certificaat
Beschikt over een reanimatie certificaat

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: €30 - 40
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. t/m 30km
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Bekijk CV van Anita
 2. meer dan 10 jaar
 3. Activiteitenbegeleidster 6 1/2 jaar zorgcentrum
  ambulante activi. begel. 6 jaar n.v.t.
 4. MBO-AB Princenoord icons/yes.gifdiploma
  Dagbestedingscoach cerein icons/yes.gifdiploma
  EHBO Kon. Ned. Vereniging icons/yes.gifdiploma
 5. Kinderen Pubers
  Volwassenen Senioren
  Bejaarden 
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajaneenee
  middag neeneejaneeneeneenee
  avond neeneeneeneeneeneenee
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Nanny:
gecontroleerd op 04/10/2010
Anita werkt inmiddels ruim 2 jaar bij mijn dementerende moeder. In eerste instantie werkte ze als activiteiten begeleidster, later is de zorg veranderd en veranderde ook de zorg die Anita verleende aan mijn moeder. Anita is erg zorgzaam, kundig, meelevend, oprecht en alert, gezellig en lief voor mijn beide ouders. Heeft een luisterend oor voor hen en gaat altijd uit van de behoefte aan zorg die zij beiden op dat moment hebben. Zij bekijkt de persoonlijke situatie met een profesioneel oog en geeft goede informatie en adviezen waar nodig is. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Om een lang verhaal kort te maken... Wij zijn erg blij met Anita en willen haar van harte aanbevelen. Neem gerust contact met haar op voor meer informatie of een kennismaking. Veel succes allen.
 
Angela:
gecontroleerd op 12/10/2010
Toen wij in 2007 de diagnose PDD-NOS en ADHD kregen voor onze zoon, hebben wij contact gezocht met Anita. De eerste jaren kwam zij iedere woensdagmiddag en nu om de week, om met hem een leuk, leerzame middag te hebben. Anita is erg lief, zorgzaam,creatief, maar ook positief. Samen knutselen, een boodschap doen, het begeleiden van een middag spelen met een ander kind, of voetbalplaatjes ruilen in een drukke AH. Onze zoon leert van haar om samen iets te kiezen, rekening te houden met een ander en vooral om een groot idee om te buigen en te sturen naar een uitvoerbaar project met succes. Als hij boos is en niet wil, blijft Anita rustig en weet hem toch mee te krijgen. Voor onze zoon, hoort Anita inmiddels bij de woensdagmiddag en ik hoop dat ze dit nog lang voor hem en ons kan doen.
 
Ingrid Hoosemans:
gecontroleerd op 25/10/2010
Sinds een klein jaar komt Anita bij mijn vader, die dementerende is. Wij hebben haar leren kennen als een gezellige, zeer betrokken en professionele activiteitenbegeleidster. Zij kon in een korte periode goed aanvoelen, waar mijn vader behoefte aan had en hoe zij hem het beste kon benaderen. De uitstapjes die zij met hem maakt, vindt hij heel gezellig en het activeert hem ook (geestelijk en lichamelijk). Ik kijk altijd weer uit naar het verslag, dat wij elke week ontvangen van Anita. Ook is zij bereid om met ons als familie mee te denken, hoe we de zorg rond mijn vader het beste kunnen organiseren.
Mocht u op zoek zijn naar een goede activiteitenbegeleidster, neem dan gerust contact op met Anita, wij zijn heel tevreden over haar.
 
Marielle:
gecontroleerd op 10/05/2011
Op dinsdagmiddagen en sinds kort ook om de week op de woensdagmiddag komt Anita bij onze moeder als activiteitenbegeleidster. Mama heeft Alzheimer en woont nog zelfstandig thuis, wat sinds de dood van papa alleen maar kan dankzij de toegewijde en lieve zorg van de verzorgers om haar heen. Mama kijkt altijd halsreikend uit naar de middagen met Anita. Op lieve en doortastende wijze weet ze haar altijd weer te activeren en in beweging te krijgen. Voor ons is het een zeer rustgevende gedachten dat mama op die middagen in de professionele handen is van Anita, die daarbij ook altijd even verder kijkt om te zien welke boodschappen er nog nodig zijn of welke dingen er gedaan moeten worden. Wij zijn erg blij met de zorg van Anita voor onze moeder en kunnen haar van harte aanbevelen.
 
Rianne van Dorst:
gecontroleerd op 12/08/2013
Wat ontzettend fijn dat de zorg in Nederland nog zo geregeld kan worden! Met een PGB hadden we de mogelijkheid om de begeleidende en ondersteunende zorg voor pa zelf in te kopen.
Via het steunpunt Mantelzorg kwamen we bij Anita uit. Bij het kennismakingsgesprek klikte het meteen tussen pa en haar en elke donderdagmiddag lieten we pa met een meer dan gerust hart achter. Het maakte het zoveel gemakkelijker om een stukje van de zorg los te laten wetende dat Anita er voor hem was.
Mede daardoor is het mogelijk geworden om hem tot het eind toe thuis te verzorgen.
Zowel voor pa als ma waren het de laatste jaren zeer welkome middagen. Voor pa gegarandeerd een fijne middag en voor ma even de gelegenheid om op adem te komen.
Dank je wel Anita :)
 
Adje van den Elshout:
gecontroleerd op 28/08/2013
De zorg hadden wij via pgb geregeld.

Anita is een fijn persoon om mee samen te werken. zij had een goede klik met mijn man die de zorg nodig had. Zij organiseerde diverse activiteiten die nog mogelijk waren voor Jan. Dit was wandelen of even naar de stad voor een kleine boodschap. Als Anita in huis was kon ik even zaken regelen buitenshuis. Ik vertrouwde haar volledig. Anita is als persoon zeer fijn en professioneel in omgang. De aanwezigheid van haar bij ons thuis zorgde voor een aangename ontspannen sfeer. Zij begreep de behoefte en deed meer dan gevraagd werd. Ik ben haar enorm dankbaar en kan het iedereen aanbevelen om van haar diensten gebruik te maken.
 
Lian Thomas:
gecontroleerd op 01/06/2016
Anita heeft mijn moeder enorm ondersteund met de zorg voor mijn vader.
Ze is betrokken en heeft met en voor mijn vader veel gedaan. Maar ook op andere momenten was Anita er voor ons gezin.
Ik heb haar als een fijne invoelende persoon ervaren en ben blij, dat we haar hebben leren kennen.
Anita, nogmaals bedankt.
 
Jenna Maas:
gecontroleerd op 07/06/2016
Anita ondersteunt ons gezin al jaren bij de begeleiding en het zorgen voor mijn dementerende moeder (jong alzheimer). Anita is erg betrokken en is altijd op zoek naar activiteiten die ze nog met m'n moeder kan ondernemen (focus op wat nog wel kan, niet op wat niet meer kan).
In onze situatie waar m'n moeder niet meer alleen thuis kan zijn en continu ondersteuning nodig heeft, zijn de begeleiders van m'n moeder eigenlijk onderdeel van ons gezin. Met Anita voelt dit erg vertrouwd!
 
Tosia Grycko:
gecontroleerd op 12/09/2016
5 jaar geleden begon mijn moeder tekenen van dementie te vertonen.
Naar een activiteitencentrum buitens huis wilde ze niet dus hebben we het omgekeerd. Anita is ons aanbevolen door de huisarts. Dat was een gouden tip. Twee ochtenden kwam Anita naar mijn moeder en als ze aanbelde zei mijn moeder altijd: "oh wat ben ik blij jou weer te zien"
En daar doe je het toch voor
Anita is betrokken, lief, zorgzaam, kundig enz. enz.
Dankzij o.a. Anita is de wens van mijn moeder om zo lang mogelijk thuis te wonen in vervulling gegaan.
Helaas is zij 30 juni jl. op 88 jarige leeftijd overleden.
Anita dankjewel voor al jouw goede zorgen.
Tosia en Wilek
 
T. Raams:
gecontroleerd op 29/11/2019
Anita heeft ongeveer 1,5 jaar voor onze dementerende moeder gezorgd. In eerste instantie alleen, later afwisselend met een oud-collega. Mijn moeder stond in eerste instantie helemaal niet open voor iemand die zich met haar kwam “bemoeien” maar door Anita’s warme en ervaren aanpak, met de nodige humor, keek zij al snel uit naar de uren dat Anita kwam. Ze gingen samen vaak een wandeling maken, wat rommelen in de tuin, naar een tuincentrum...,Anita liet de keuze vooral bij mijn moeder die zich daardoor in haar waarde gelaten voelde en zich steeds vrijer voelde om open over zichzelf en haar situatie te praten. Naar ons toe was de communicatie met Anita ook altijd prettig: duidelijk, open en flexibel. Kortom, wij raden Anita absoluut aan als begeleidster!
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Anita help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mail adres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.