1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

ELVI

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Logo van ELVI
 1. J. Blom
 2. Haaksbergen
 1. 14x aanbevolen
 1. Duits Engels Nederlands

Over ELVI

Elvi zorg & ondersteuning staat voor kleinschalige, persoonlijke en betrokken hulpverleners. Met reeds 25 jaar ervaring, bieden wij ondersteuning op alle leefgebieden, bij u thuis, op ons terrein of in uw netwerk.

Onze specialiteit is ‘de mens’, hetgeen inhoudt dat we de mens en niet de diagnose begeleiden. De mens wil zich gehoord, gezien en geaccepteerd voelen, met welke diagnose dan ook! Wij werken weten van doorpakken (no nonsens), hebben een breed netwerk zodat we (jong) volwassenen kunnen bieden wat nodig is.

‘Alles wat aandacht krijgt groeit’ is ons uitgangspunt en bereiken we door de klemtoon op het juiste te leggen. Menselijkheid, humor, nabijheid en bereikbaarheid zijn enkele kernwoorden in onze begeleidingsstijl.

U kunt vrijblijvend contact opnemen om uw begeleidingsvraag te bespreken. Wij denken graag met u mee, ook indien wij een betere matching in ons netwerkt kunnen voorstellen. Het gaat immers om u!

Wij werken met verschillende financieringsvormen zoals PGB, ZIN, WLz of particulieren initiatieven. (Twente)


Kwaliteit

yes.gif Medewerkers hebben een VOG
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van de medewerkers geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd zorg geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden en privacyreglement
Beschikt over algemene voorwaarden en privacyreglement: met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten u en degene met wie u zakendoet heeft.
In een privacyreglement is vastgelegd welke gegevens van de zorgvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Toetsing tevredenheid van de hulpvrager
De tevredenheid van de hulpvrager over de geleverde hulp wordt regelmatig getoetst door bijvoorbeeld een vragenlijst te laten invullen
yes.gif Periodiek overleg met de hulpvrager
Er wordt overlegd met de hulpvrager over de geleverde hulp en de toekomstige behoeftes
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Medewerkers hebben een EHBO diploma
De medewerkers van dit buro beschikken over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Medewerkers hebben een reanimatie certificaat
De medewerkers van dit buro beschikken over een reanimatie certificaat
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.
Startdatum bedrijf: 2012

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: €50 - 60
  Begeleid wonen: Tarief in overleg
  Logeerhuis: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Nee
 3. Niet van toepassing
Ervaring
 1. Pubers Volwassenen
 2. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht jajajajajajaja
Aanbevelingen
M.C. uit Enschede:
gecontroleerd op 19/02/2015
Al ruim 4 jaar aanwezig in ons gezin, warm en erg betrokken hulpverlener(s). Door verschillende problemen binnen ons gezin en een scala aan hulpverleners was J een geschenk uit de hemel. Ook het gezin, die tijdelijk onderdak bood voor onze jongste, was erg betrokken. Inmiddels zijn ze minder betrokken in ons gezin omdat het goed gaat! We kunnen samen weer gezin zijn en zijn hier erg dankbaar voor. J heeft humor, is recht door zee en erg meedenkend. Bovendien erg discreet, belangrijk voor de oudste kinderen, die uiteraard niet met een PB-er op stap wilden en de hele wereld dit kon zien.
 
N.J.:
gecontroleerd op 21/05/2012
Wij kwamen per toeval in aanraking met de mensen van Elvi en dit was hard nodig! We kregen van kennissen te horen hoe ze te werk gaan en dat sprak ons erg aan! De aanpak is no nonsens, echt erg fijn omdat ons gezin hiervan opbloeide! Onze kinderen kijken uit naar de weekenden waar ze kunnen logeren, de stageplek/dagbesteding is geweldig en de hulp die we in huis mogen ontvangen sluit precies aan bij wat wij willen! Ook mijn ouders die hulp in de huishouding nodig hadden kunnen bij ze terecht en zijn zeer tevreden! Ze zijn bezig met het ontwikkelen van een gezinshuis om kinderen een plek te kunnen bieden, die niet meer thuis kunnen wonen. Ik hoop van ganser harte dat ze dit lukt! De mensen van Elvi zijn warm, hartelijk, betrokken en recht door zee!
 
Marti:
gecontroleerd op 14/05/2012
Betrokken, betrouwbaar, persoonlijk en daadkrachtig zijn de eerste woorden die mij als eerste te binnen schieten. Wij, mijn man en ik, zijn erg enthousiast over de wijze waarop hulp, ondersteuning en begeleiding wordt geboden. Deze mensen zijn hulpverlener in hart en nieren. Het gezinshuis, dat een droom van ze is, moet ook echt komen. Zoveel warmte, harmonie en ondersteuning wens je ieder kind die net een beetje meer hulp nodig heeft. Onze kinderen behoeven erg veel uithoudingsvermogen, enthousiasme en ervaring. Ze hebben ons geweldig geholpen!!!!!
 
J. E. :
gecontroleerd op 10/05/2012
Het is lastig een aanbeveling te schrijven, mijn ervaringen zijn meer dan goed te noemen. Ze is betrokken, betrouwbaar en weet waar ze het over heeft! Ik vond het erg mooi te merken dat mijn kinderen niet op hun beperking werden aangesproken of behandeld maar als mens. In het hele gezin zijn dingen veranderd, die positieve uitwerking hebben op onze kinderen. Heel leerzaam, heel positief!

Wij hopen dat meer mensen, deze ervaring mogen delen!
 
HansJan:
gecontroleerd op 10/05/2012
Ik ben erg onder de indruk over de manier van helpen. Het contact is erg persoonlijk, zoals wij willen voor onze zoon. Er wordt geluisterd, direct doorgepakt en met ons meegedacht! Erg fijn en niet zoals we gewend waren de afgelopen jaren. Onze zoon staat weer in het leven ondanks zijn beperking! We hopen nog lang van deze samenwerking te kunnen genieten!
 
M. Eijsink:
gecontroleerd op 28/06/2010
Jeroen is een zeer prettige en betrokken collega. Met zijn jaren lange ervaring in de jeugdzorg weet hij gepaste zorg te bieden aan u en uw kind op basis van een goede samenwerkingsrelatie. Eigenschappen:
Betrokken, hulpvaardig, rustig en betrouwbaar en duidelijk.
 
Anne:
gecontroleerd op 15/06/2010
Jeroen heeft mij begeleid tijdens mijn stage bij de Eik. Hij is ontzettend betrokken en rustig en heeft mij veel geleerd, zowel op het gebied van de hupverlening als over mij zelf. Hij straalt rust uit en heeft veel mogelijkheden om situaties aan/op te pakken.
 
Sharon:
gecontroleerd op 14/06/2010
Ik heb Jeroen leren kennen tijdens mijn stage bij Rentray, Jeroen heeft mij daar veel geleerd.
Jeroen is een harder werker, heeft veel werk ervaring in de jeugdzorg, is betrouwbaar en creatief.
Hij maakt snel contact met clienten en probeert het meest haalbare uit iemand te halen.

 
Bonnita Brouwer:
gecontroleerd op 10/06/2010
Jeroen is een betrokken ,ervaren transparante hulpverlener/pedagogisch werker.
zijn ervaring binnen de hulpverlening is zijn kracht, om de juiste zorg te bieden die er nodig is bij "hulp op maat".
enkele eigenschappen:
betrouwbaar,betrokken, gespecialiseerde hulpverlener.
fijne collega
 
leon:
gecontroleerd op 09/06/2010
Jeroen is iemand met veel ervaring in de jeugdzorg die u prima kan ondersteunen bij het begeleiden van uw kind in de thuissituatie.
 
S. de Vries :
gecontroleerd op 09/06/2010
Een consequente, betrouwbare begeleider, met de nodige ervaring en competenties.
Een aantal kernwoorden die bij mij opkomen, gebasseerd uit onze samenwerking: Rustig, strategisch, daadkrachtig, creatief denker, doorzetter.
 
M. Verenjans:
gecontroleerd op 09/06/2010
prettige collega van de zeer intensieve behandeling van De Eik. Betrouwbaar en prettig om mee te communiceren.
 
Gerben:
gecontroleerd op 09/06/2010
Jeroen is een man van daad en woord. Door zijn jaren lange ervaring op het gebied van de hulpverlening kan hij de behandeling geven die u en/of uw kind verdient.
 
G. van Loon:
gecontroleerd op 08/06/2010
Prima, betrouwbare begeleider! Hij weet waar hij over spreekt, zeer ervaren! Fijne samenwerking gehad,

bedankt!
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor ELVI help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Werkgebied:
 1. Haaksbergen
 2. Gelderland Overijssel
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.