1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Stichting Jeugdwerk Nederland

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Logo van Stichting Jeugdwerk Nederland
 1. W.J van der Holst
 2. Maassluis
 3. 010-76... toon nummer010-7612789 
 4. Bekijk website 
 1. PRO
  14x aanbevolen
 1. Nederlands

Over Stichting Jeugdwerk Nederland

Jeugdwerk-Nederland, biedt zijn cliënten een breed assortiment van diensten aan. Momenteel hebben ook wij een wachtlijst van 2 maanden moeten instellen wegens het enorme aanbod, tevens hebben wij ervaringsdeskundigen, BIG registratie verpleegkundige. Al onze werkers zijn MBO/HBO geschoold en hebben VOG verklaring en sporen verdient in ons mooie werkveld, en bezitten wij diversiteit aan expertise.

Jeugd projecten in Portugal voor zeer moeilijk opvoedbare jeugd. Wij zijn werkzaam met een eigen methodiek. Duidelijke aanpak, structuur enz.

Time-Out voor (school) jeugd en slachtoffers van lover boys, zedenzaken enzovoorts. Prikkelarme/vrije omgeving in Nederland.

Wij werken met jeugd van 14 t/m 25 jaar, LVG groep met verslaving en stoornissen. ADHD, Autisme, ODD, MCDD, ADD, PDD-NOS enzovoorts.

Re-integratie trajecten, opleidingen, sport, budgethulp, trajectbegeleiding, dagbesteding, dag/nazorg-begeleiding, 24-uurs begeleiding, ouder/gezinsbegeleiding.

Ook Jovo's en volwassenen LVG, begeleiden wij. Met goede en rustige zorg maar, met grenzen aangevend. Duidelijkheid met empathie, inleving en respect voor onze cliënten.

Momenteel open plekken voor 24-uurs begeleid/beschermd wonen, vanuit PGB, met huur bijdrage vanuit Wajong/Uitkering. In Noord Brabant hebben wij inmiddels ook locaties voor jeugd. Tevens Time-Out project in Spanje voor 3 maanden. Goede samenwerking met verwijzers, instellingen en zorgkantoren.

Wij bieden correcte en eerlijke begeleiding zonder de cliënt uit het oog te verliezen want zij, zijn belangrijk voor zichzelf, u en ons.

in het 2e kwartaal van 2015, worden wij getoetst voor ons HKZ/ISO. WZTI in aanvraag.
Inmiddels zijn de divisie Jeugdwerk-Oost, Zuid en West Nederland ingepast in Jeugdwerk Nederland. Tevens is per 1 maart 2015, St. Jeugdwerk Nederland en St. jeugdwerkT- Nederland Rotterdam opgericht en actief voor dagbesteding en leren van vaardigheden voor verschillende cliënten en jeugdigen zonder toekomst

Kwaliteit

yes.gif Medewerkers hebben een VOG
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van de medewerkers geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Medewerkers hebben BIG registratie
BIG staat voor: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.
De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd zorg geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden en privacyreglement
Beschikt over algemene voorwaarden en privacyreglement: met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten u en degene met wie u zakendoet heeft.
In een privacyreglement is vastgelegd welke gegevens van de zorgvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Toetsing tevredenheid van de hulpvrager
De tevredenheid van de hulpvrager over de geleverde hulp wordt regelmatig getoetst door bijvoorbeeld een vragenlijst te laten invullen
yes.gif Periodiek overleg met de hulpvrager
Er wordt overlegd met de hulpvrager over de geleverde hulp en de toekomstige behoeftes
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Medewerkers hebben een EHBO diploma
De medewerkers van dit buro beschikken over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Medewerkers hebben een reanimatie certificaat
De medewerkers van dit buro beschikken over een reanimatie certificaat
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
Startdatum bedrijf: 2010

Lid van branchevereniging:

VGN 
Hulpaanbod & tarieven
 1. 24-uurs zorg: Tarief in overleg
  Begeleiding: Tarief in overleg
  Hulp bij Administratie: Tarief in overleg
  Verpleegkundige: Tarief in overleg
  Begeleid wonen: Tarief in overleg
  Dagbesteding: Tarief in overleg
  Logeerhuis: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Nee
 3. t/m 50km
Ervaring
 1. Kinderen Pubers
  Volwassenen 
 2. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht jajajajajajaja
Aanbevelingen
Herman en patrica vd L:
gecontroleerd op 28/07/2016
Als eerste wil ik Jeugdwerk Nederland bedanken voor wat ze doen en bereiken met hun cliënten. Na heel wat instanties te hebben doorlopen met onze dochter en zoon, waren we niet veel opgeschoten al zaten er goede bij hoor maar daar mochten ze niet lang blijven ivm nieuwe regels

Tot dat ik in de schakel een hoofdstuk zag staan van jeugdwerk Nederland met daar bij een foto van Wilco. Ik lezen en ik werd steeds vrolijker dit is m´n redding in eerste instantie voor onze zoon.

Wilco kwam voor hem langs nadat hij tijdelijk ergens had gezeten en wij als ouders wisten, thuis gaat het niet lukken. Halloween avond 2015. Wat er volgde was een hartig woordje met onze zoon, hard om te zien als je zoon van 11 wel wilt huilen en boos wil worden, maar zijn tranen zit te verbijten. Maar de tranen kwamen toen Wilco weg was. Die maandag ging hij naar jeugdwerk Nederland en dat was emotioneel voor hem en voor ons. Wilco komt binnen en ik denk hij zal wel boos op hem zijn maar onze zoon vliegt in zijn armen en begint te snikken.
Na troostende woorden van Wilco en groepsleiding hebben we nog wat dingen besproken en daarna afscheid genomen.
Helaas door nog geen goede diagnose van onze zoon ( waar we met ze allen wel mee bezig waren) is hij door een crisis situatie weer ergens anders geplaatst. Wat was ik verdrietig. Over de plek waar hij heen is gegaan kan ik kort zijn, een woord verschrikkelijk. Inmiddels zaten we ook met onze dochter en na ook wikken en wegen toch weer Wilco gebeld en is onze dochter (zat eerst ergens anders) overgestapt naar Jeugdwerk Nederland.

En nadat onze zoon in Zeist ook niet de structuur kreeg die hij nodig had en nog langer moest wachten op een goede vaste plek, weer met Wilco gemaild en gevraagd of hij nog opties had voor ons. Zijn antwoord, we nemen hem zo weer terug hoor. Toen ik dit las zat ik met tranen in me ogen het liefst was ik naar Zeist gereden en zijn spullen gepakt en hop naar jeugdwerk Nederland. Tuurlijk kon dit niet maar toen ben ik gaan pleiten bij gemeente en de instelling waar hij zat. En het is gelukt nu zitten onze dochter en zoon allebei bij jeugdwerk Nederland. En wij als ouders zijn dan ook echt opgelucht wat een rust, tuurlijk zijn we er niet en zullen er vast nog dingen zijn waar we tegen aanlopen, dat is wat iedere ouder heeft met kinderen die speciaal zijn. Maar daar in tegen is de zon gaan schijnen waar het eerst zo duister was. Mijn advies is naar elke ouder weet je niet meer waar je heen moet loop je tegen alles aan,neem contact op met Jeugdwerk Nederland!!

Groetjes van gelukkige ouders
 
Annemarie Klee:
gecontroleerd op 06/06/2012
Al jaren liep ik met mijn zoon "te leuren" om te zorgen voor de juiste hulp. Met zijn dubbele diagnose PDD-NOS en Gegeneraliseerde angsstoornis leek het onmogelijk om de juiste plek voor hem te vinden. Van school naar school, voor de 1 te goed voor de ander te slecht. Allerlei soorten therapieën en goed bedoelde adviezen liepen op niks uit. Inmiddels was hij bezig met zijn 3e coach en had hij vrijstelling van leerplicht, dit nam de druk een beetje weg, maar nog steeds geen vooruitzicht op een toekomst. Toen hij 18 werd, kwam er een omslag in zijn eigen denken, hij zag in dat hij niks bereikte en raakte gefrustreerd en down. Zijn coach kwam met het plan om hem naar een Ervarend Leren project in het buitenland te sturen waar hij zijn school kon afmaken en leren zelfstandig met zijn handicaps om te gaan. Zijn angst zat hem enorm in de weg als hij eraan dacht om voor lange tijd in een vreemde omgeving met vreemde mensen te zijn en hij sloot zich nog meer af. Het eerste gesprek is hij aangegaan en hij leek overtuigd maar al snel wilde hij er niet meer over praten of over nadenken. Inmiddels had ik zelf wel het idee dat dit misschien zijn beste kans was en heb ik nog een afspraak geforceerd. Wilco zat op zaterdag middag bij ons aan tafel en ging het gesprek aan met Vincent. Binnen een half uur had hij Vincent overtuigd en werden handen geschud. De maandagochtend daarna zouden ze samen vliegen! Aangezien Vincent niet durfde te vliegen en wij dus al jaren waren veroordeeld tot verregende vakenties in het buitenland was ik ervan overtuigd dat Vincent zou weglopen als Wilco voor de deur stond. Tot mijn verbazing gebeurde dit niet, Vincent was als eerste wakker, hielp bij het inpakken van zijn koffer en stapte zonder angst bij Wilco in de auto. Het afscheid op het vliegveld was kort en met een grote grijns op zijn gezicht stapte mijn bange zoon op het vliegtuig. Inmiddels zijn er ruim 2 maanden verstreken en de berichten zijn enorm positief. Mijn zoon is in korte tijd een man geworden, vertrouwd veel meer op zijn eigen kunnen en heeft grote plannen voor de toekomst. Ik weet zeker dat hij zonder de steun en aanmoediging van Wilco deze stap niet had durven of kunnen zetten, hij zei de juiste dingen op het juiste moment.
Wilco was eerlijk over wat hem te wachten stond en maakte het niet mooier dan het was. Hij heeft het vertrouwen van Vincent gewonnen op het moment dat hij weinig vertrouwen meer had en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Vincent gelooft weer in zichzelf en zijn toekomst. Ik geloofde al lang niet meer in hulpverlening maar mede door de inzet van Wilco, heb ik ook mijn vertrouwen weer terug.
 
jerry:
gecontroleerd op 24/04/2012
Beste Wilco,

Na ons telefonisch onderhoud heb jij gelijk kontact op genomen met de moeder van mijn zoon Robin en een afspraak was snel gemaakt.

Door jou snelle en kordate optreden gaat het nu veel beter met Robin.
Jij hebt Robin heel veel handvatten gegeven om beter met zijn gevoelens om te gaan en laat hem inzien dat hij zelf ook aandeel heeft in de dingen die gebeuren.
Door jou duidelijke en directe aanpak wordt Robin word nu gedwongen naar zichzelf te kijken en aan zichzelf te werken, en ook al vind hij dat soms heel erg moeilijk hij is er wel mee bezig.
Tevens is de vertrouwensband die jij in een hele korte tijd met hen heb opgebouwd helemaal top.
Ook heeft hem het goedgedaan dat hijzelf indien nodig jou ook altijd zelf kan en mag bellen.(dag en nacht)
Ook draai jij er je hand niet voor om ook gelijk even mijn puberende dochter op haar gedrag aan te spreken en haar uitteleggen dat als je respect wilt krijgen je het eerst moet geven.

Robin is er nog lang niet maar is wel op de goede weg en het is heel goed om te zien dat er al zo ongelofelijk veel verbetering is in zo’n korte tijd.

Ik kan iedereen aanraden die hulp nodig heeft, Wilco (Jeugdwerk – Nederland) in te schakelen.
Geen woorden, maar daden.
Nogmaals bedankt.
 
K.J.W van der Linden:
gecontroleerd op 23/04/2012
Na drie jaar tegen dichte deuren, buraucratie van zorg en tegenwerkingen van onderwijsinstellingen, en dergelijke! Ben ik na overleg en op advies en hulp van vaderskant bij jeugd werk nederland terrecht gekomen voor onze zoon Robin van 10 jaar i.v.m gedragsproblematiek en verschillende zogenaamde indicaties!

Bij voor mij nog een onbekende wilco! 1 mail met de vraag help van mijn kant, en binnen 10 minuten een telefoontje met voor mij verlossende woorden, ik kom direct a.s dinsdag! En ik kom je helpen, laat mij mij me gaan gaan!!!Dat waren zijn woorden!

De eerste ontmoeting met deze persoon die binnenstapt met een enorme carisma was direct aanwezig en actief! Ik was gewaarschuwd in de aanpak, maar daar heb ikzelf geen probleem mee! Als moeder wil je maar 1 ding en dat is de hulp voor je kind om hem in de juiste richting te krijgen!
En voormij zelf de handvaten om hier nog beter mee om te gaan!

Niet alleen werd mijn zoon gewezen op zijn punten, maar mijn hele gezin! Zelf werd mij een spiegel voor gehouden, en daar ben ik hem ook dankbaar voor! Op de momenten werd robin op een duidelijke maar ook vooral daarnaast op een positieve manier terecht gewezen!
En na enige weken werpt dat enorm zijn vruchten af, Het gedrag gaat de positieve kant op!
We zijn er nog niet, maar met het idee en de zekerheid dat als er nood aan de man is met mijn zoon, of advies,
weet ik nu dat als ik 1 belletje geef naar wilco , hij er staat binnen no time, om me bij te staan in de toch voor mij zware opvoeding van mijn zoon!

Ik kan niet anders zeggen dat ,
als je net als ik het beste voor je kind wil,
en openstaat voor een andere aanpak omdat de eerdere pogingen niet hebben geholpen,
ook al heb je er alles aan gedaan
je aan wilco ( jeugdwerk nederland) een enorme goede hulpverlener heb!!
Hij staat voor wat hij zegt , zijn beloftes na komt, en der echt voor het gezin is!!!
Hij werkt vannuit zijn hart en volgt zijn gevoel, in sommige ogen hard maar wel rechtvaardig!
In een woord, mijn helpende hand in zware tijden!!!
 
Cees & Sylvia S.:
gecontroleerd op 19/04/2012
Na verschillende pogingen om hulp te krijgen voor de verslaving van onze zoon Dylan, waarbij we telkens weer hetzelfde antwoord kregen (U praat erover met uw zoon en dat is goed, u doet niets verkeerd), zijn wij tegen een advertentie van Jeugdwerk-Nederland aangelopen in de krant.

Wij hebben meteen contact opgenomen met ene Wilco om eens te informeren wat deze voor ons kon betekenen. Tot onze verbazing werd er meteen een afspraak gemaakt op 8 april jongstleden. Na enig nadenken, hadden wij echt zoiets van natuurlijk een afspraak op 1e paasdag, zal wel weer niets worden.

Om er zeker van te zijn dat het hier niet om een vergissing ging in datum, is er via whats app, sms en e-mail, een bevestiging en een tijdstip gevraagd.

Als antwoord kregen wij noem maar een tijd en ik ben er. Onze reactie was echt van wauw, is er dan eindelijk iemand die ons kan en zou kunnen helpen en dat op 1e paasdag.

De entree van de heer W. v/d Horst, was er een om nooit meer te vergeten. Op het afgesproken tijdstip gaat de deurbel en onze zoon zegt "ik doe wel open, het is toch voor mij" niet wetende dat het inderdaad voor hem was. Als onze zoon de deur opendoet, kijkt hij verbaasd en roept "O nee het is toch niet voor mij". De meneer aan de deur vraagt direct aan onze zoon of hij Dylan is, die geeft een bevestigend antwoord, waarop er meteen overheen geknald word "da kom ik wel voor jou".

De meneer komt binnen en stelt zich voor als Wilco en begint meteen aan een praatje pot. Als er Wilco koffie aangeboden word door mij (Cees), zegt hij lekker, maar laat Dylan dat maar maken. Als het bakkie koffie op tafel staat, begint de interventie met Dylan. Ongeveer 10 minuten duurt het voordat onze (bijna volwassen) breekt..

Wauw wat e doorbraak en dat in 10 minuten. Wij en onze zoon zijn Wilco zeer dankbaar, omdat hij op 1e paasdag de moeite heeft genomen om een gesprek aan te gaan met onze zoon. Eindelijk hadden en hebben we het idee dat er iets gaat gebeuren.

Onze zoon heeft zich aangemeld om naar Schotland te gaan voor een afkick behandeling en ondanks dat de interventie van Wilco nu twee weken geleden is, kijkt hij daar nog steeds positief tegen aan.

Wilco, wat een kerel, wat een vent!
Geen woorden, maar daden.
 
Sandra:
gecontroleerd op 13/03/2012
even wennen ,maar zeker aan te raden.
 
Jaap Jongejan:
gecontroleerd op 29/02/2012
Via Jeugdformaat hebben wij jou in januari leren kennen. Jij kwam voor de problemen die wij ervaren met onze zoon/stiefzoon Sven. Hij heeft ADHD en PDD-NOS, maar heeft vooral moeite zich te gedragen en het accepteren van gezag.

Toen we ons intakegesprek voerden, schrok vooral mijn vrouw van jouw directe aanpak en het was allemaal nogal confronterend. Je wist ons gerust te stellen en te overtuigen van jouw aanpak.

De (harde) directe aanpak bij Sven werpt nu al zijn vruchten af en ook bij mijn vrouw is meer dan duidelijk geworden dat dit de enige weg is naar een rustiger gezin.

De kinderen en ook wij zijn inmiddels zeer op jou gesteld. Je hebt echt het goede met ons voor en je steunt ons enorm. We kunnen altijd een beroep op jou doen als het nodig is.

Sven heeft een neef met moeilijk gedrag en hij zegt nu zelf: "eigenlijk zou hij het ook nodig hebben".

Wij kunnen iedereen die het nodig heeft aanraden Wilco in te schakelen. Het is een goudeerlijke man, die alles voor je doet om iets goeds voor je te bereiken.

We weten dat we net zijn begonnen en dat we er nog niet zijn met Sven, maar Wilco heeft ons al zo goed op weg geholpen.
Bedankt daarvoor !
 
Jeannette en Rene Snoek:
gecontroleerd op 12/12/2011
Wij hebben Dhr van der Holst leren kennen als een professionele begeleider die mijn kinderen (beide met een autistische stoornis) al helemaal vertrouwen.
Ze vinden het prettig als hij komt.
Hij is duidelijk voor ze en bied ze structuur en heeft aandacht voor hun specifieke problemen.
 
Peter en Janien:
gecontroleerd op 31/10/2011
Wilco, heel veel geluk in je nieuwe baan. je kan op onze steun rekenen.
we hebben je leren kennen door rolf en we vinden je geweldig,
we hebben je leren kennen als een heel fijn persoon die weet waar hij mee bezig is.
 
schotland:
gecontroleerd op 03/08/2011
Geachte
Heb in het verleden 2 maal gebruik gemaakt van de diensten die Dhr. van der Holst aanbiedt, en moet zeggen dat dit naar alle tevreden is verlopen.
Eerste keer was om mezelf in Schotland te krijgen, dit is nu 7 jaar geleden en ben tot op de dag van vandaag nog steeds clean. Dhr. van der Holst heeft mij toen naar Schotland begeleidt omdat ik de neiging had om weg te lopen, men noemde dat 1 op 1 begeleiding . heb geen moment getwijfeld om weg te lopen omdat er een prettige manier van omgang en communicatie was.
Tweede maal is 6 maanden geleden om een neefje van mij in Portugal te krijgen. Ik weet niet hoe dhr. van der Holst het doet, maar mijn neefje zat binnen een week in Portugal. Dit terwijl wij al 2 maanden bezig waren met de bekende zorgaanbieders, en van het kastje naar de muur werden gestuurd.
Dhr. van der Holst ik wil u via deze weg bedanken, en succes wensen met het bedrijf wat u bent gestart.
Als u zich voor uw cliënten net zo goed inzet als u bij mij heeft gedaan, dan heeft u het inzicht en kennis om een hoop mensen weer een gelukkig en gezond leven te geven. Mits natuurlijk de motivatie van de andere kant ook aanwezig is.

Groetjes Schotland.
 
Henry D.:
gecontroleerd op 01/08/2011
Hallo W,

Hoe is het met je? ik werk nu bij (naam kliniek) op een dubbel diagnose afdeling waar ze nog mogen gebruiken. Het gaat lekker met mij en, heb daar geen problemen mee.

Voor alles ben ik je nog steeds niet vergeten man. Geloof dat het helemaal gelukt is, of ik weet dat het gelukt is . Want structuur, therapie, sport en af, en toe op je falie krijgen, wat jou duidelijkheid allemaal niet kan doen met een mens, haha heel erg bedankt voor alles man.

Ben weer helemaal de oude en nu ga ik zelf aan de slag met onze doelgroep. Ik wens jou dan ook heel veel succes met je bedrijf. Dit gaat lukken en je word er bekend mee, dat weet ik zeker.

Groeten

Dhr. H.D uit D.
 
Jan Krommenie:
gecontroleerd op 01/08/2011
Beste W,

Als eerste, willen wij je heel veel succes wensen met je eigen bedrijf in, de hulpverlening. Iemand zoals jij, daar hebben wij jaren op gewacht. Jou aanpak werkt door je directheid, kennis, ervaring, en motivatie. Maar even een dankwoord naar jou persoonlijk:

Wij zijn blij met jou aanpak van B, hij neemt veel van je aan en ziet je als een voorbeeld. Je weet de juiste snaar te vinden. We hopen dat de positieve ontwikkeling die hij doormaakt zich voortzet.


Dank voor je inzet!!!

Dhr/Mw, H & M. T.

Groeten uit M.
 
Jan Krommenie:
gecontroleerd op 01/08/2011
Lang geleden dat wij elkaar ge-contact hebben. Ik heb gehoord dat je inmiddels een eigen afkick bedrijf opgestart was. W, ik heb veel aan je gehad en kan de mensen zeggen die je nodig hebben. Ga er maar blind in niemand kan zo diep je ziel raken als W. Hij heeft iets over zich waardoor je juist gaat nadenken waarom je dit eigenlijk allemaal niet moet doen. W, heeft zijn eigen methode en therapie om je te bereiken en te laten nadenken. Ik heb hem soms vervloekt/verwenst.

Oude bekenden die ik spreek hebben het altijd nog over je. Streng, rechtvaardig, doorzetter, confronterend maar nooit afwijzend. Altijd maar weer handvatten aanreiken en dan die dikke punt erachter. Daardoor ging ik nadenken je, liep gewoon weg. En daar stond je dan en uiteindelijk kwamen we altijd terug naar je om te bekennen dat we het eindelijk begrepen.

Maar uiteindelijk ben ik al wat jaren clean mede dankzij zijn hulp. Ik mag mij inmiddels hoofdboekhouder noemen. Ik had nooit verwacht dat ik uiteindelijk een succesvol leven kon gaan lijden wat, W me al zo vaak voorschotelde. Nu ben ik er, mede dankzij W. Succes kerel je verdient zoiets als dit. Succes met je bedrijf.

Vriendelijke groeten.

J.K uit R.
 
Ed de Groot:
gecontroleerd op 01/08/2011
Beste W,Eerlijk gezegd toen ik je de 1e maal tegen het lijf liep. Dacht ik zo!!! daar komt wat binnen.

Maar na een half uur praten was ik enorm onder de indruk van je persoonlijkheid, humor kennis en je gedrevenheid. Ik zag een hulpverlener die echt! ging voor zijn mensen. Niks was je te veel. Klasse echt klasse.Je hebt mij enorm goed begeleid, ondersteund tijdens mijn ziektebeeld. Alleen al dat “kopje koffie” en luisteren man, dat doet een mens zoveel. Op tv zie ik ze wel de bekende afkickcoaches ze, zouden eens moeten weten hoe belangrijk het is om niet met je hoofd op tv te komen. Nee, net zoals jij gewoon anoniem achter de schermen werken.Je kan alleen heel slecht tegen, complimenten. Je zei me, “het is gewoon heel dankbaar en mooi werk om, je zo in te mogen zetten voor een ander”. Je vindt het eigenlijk heel gewoon wat je doet. Maar ik vind het speciaal en dank je voor je kennis en kunde, begeleiding en ondersteuning. Ook mijn vrouw heeft veel aan je woorden gehad.

Bij mij werkt het nog steeds ik, grijp terug naar de handvatten en de methode die daar achter zit. Succes met je bedrijf en ik hoop dat je er nog velen mag (helpen..sorry) begeleiden. Helpen doe je nl niet, je zei me altijd. “ helpen doen ze je achter de vleeswaren bij de Supermarkt ”. En zo is het, ik moest mezelf helpen met jou aan mijn zijde. Ik zal je aanbevelen bij mensen die je nodig hebben en, nogmaals succes.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Stichting Jeugdwerk Nederland help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Werkgebied:
 1. Maassluis
 2. Drenthe Gelderland
  Noord-Brabant Noord-Holland
  Overijssel Utrecht
  Zeeland Zuid-Holland
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.