1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

TELL-US uit Krimpen aan den ijssel

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto TELL-US uit Krimpen aan den ijssel
 1. 65 jaar
 2. Krimpen aan den ijssel
 3. 062754... toon nummer0627546481 
 4. Bekijk website 
 1. PRO
  Facebook
  Wij hebben het Facebook account van TELL-US geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
  58x aanbevolen
 1. Nederlands

Over TELL-US

TELL-US pedagogische dienstverlening begeleidt jongeren met extreem gedrag. Jongeren die in de reguliere zorg niet geholpen kunnen worden. En ondersteunt ouders en verwijzers van deze jongeren. Ervarend, leerprojecten, time-out projecten, familie projecten, vakantie projecten.

Specifieke situatie: Een (bijzondere) situatie die in ieder geval niet hetzelfde is als de thuissituatie; een situatie die uitdagingen biedt en tot leren dwingt; duidelijke structuur. Er is sprake van een fysieke omgeving die tot actie dwingt, er is een duidelijk programma.

Concrete ervaringen: gekoppeld aan concrete activiteiten. In veel gevallen is sprake van outdoor-activiteiten; altijd zijn het fysieke (spel)activiteiten.

Actief: jongeren worden in een nieuwe situatie gebracht die voor hen onbekend is, waarin ze taken/opdrachten krijgen die ze vaak nog nooit hebben gedaan.

Uitdagend: de activiteiten zijn zo ontworpen dat iedere deelnemer de kans heeft om zijn/haar eigen grenzen te verkennen.

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif BIG registratie
Beschikt over een BIG registratie:
De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif BAMw registratie
Beschikt over een BAMw registratie: het BAMw toetst of de geregistreerde zich aantoonbaar schoolt, competenties onderhoudt en continu bij blijft op zijn of haar vakgebied
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Kiwa keurmerk voor ZZP'ers in de Zorg
Het Kiwa Keurmerk geeft klanten de zekerheid dat de zzp’er voldoet aan de geldende beroeps- en ondernemerseisen en kwalitatief goede zorg verleent. Voor hulpvragers is het keurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zzp'ers.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. 24-uurs zorg: Tarief in overleg
  Begeleiding: Tarief in overleg
  Aangepaste vakanties: Tarief in overleg
  Begeleid wonen: Tarief in overleg
  Logeerhuis: Tarief in overleg
  Zorgboerderij: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. t/m 50km
 4. Ja
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. TELL-US heeft nog geen CV
 2. meer dan 10 jaar
 3. begeleider besloten afdeling 11 RMPI barendrecht
  Pedagogische dienstverlening 10 TELL-US
  sportbegeleider gehandicapten 8 stichting DAK
 4. LTS Horeca cafe hotel icons/yes.gifdiploma
  Oefenmeester icons/yes.gifdiploma
  Sportmasseur/therapeut icons/yes.gifdiploma
 5. Kinderen Pubers
  Volwassenen 
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht jajajajajajaja
Aanbevelingen
Jeffrey:
gecontroleerd op 17/07/2019
In 2015 ben ik afgereisd naar het project van Jan Mulder, iets waar ik nerveus maar ook enorm nieuwsgierig en optimistisch voor was. Voordat ik afreisde was ik depressief, ging ik niet naar school, had geen sociale contacten en het enige wat ik deed was gamen en film kijken.

Mijn moeder wist geen raad meer met mij, ik was 18 en kon mijn eigen keuzes maken. Wilde ik niet naar school? Geen stok achter de deur, helemaal niks. Die stok heb ik gekregen het moment dat ik een voet zette in het project van Jan. De omschakeling was enorm lastig want ik leefde op een andere manier, fysiek werk, regels, routine etc. Iets wat ik niet herkende. In het project heb ik verschillende passies en hobby's leren kennen, voorheen sportte ik nooit en nu sport ik 3 tot 5 keer per week. Op het terrein moesten we af en toe ook met hout werken. Dit vond ik enorm leuk en dit doe ik nog steeds in Nederland, zo'n drie jaar later.

Het gehele programma is ingedeeld in overzichtelijke "fases" waardoor iedereen weet waar hij/zij staan. Jan hakt direct door de onzin heen die je hem probeert te verkopen en neemt geen genoegen met excuusjes. Iets waar ik uiterste respect voor heb en ik nu ook meer en meer hanteer in mijn dagelijkse leven.

Voor mijn gevoel heeft Jan mij uit mijn depressieve spiraal getrokken, iets wat mij niet gelukt zou zijn. Van verantwoordelijkheden leren nemen, fysieke vaardigheden leren en tot het wezen van een man. De dingen die ik heb geleerd tijdens mijn behandeling zijn een fundament waar ik verder op moet gaan bouwen. Tell-Us heeft mij de bouwstenen aangereikt, het is aan mij om ermee te bouwen.

Jan doet dingen op zijn manier en deze filosofie merk je door het gehele traject, je krijgt vrijheid maar als je het verpest dan word je er direct op gewezen. Dit is enorm fijn voor mij geweest omdat ik als persoon geen mening had, geen zelfvertrouwen, gaf geen grenzen aan. Desondanks dat ik het niet fijn vond om daar te verblijven zie ik toch wel het positieve er nu van in.

Inmiddels ben ik bijna twee jaar thuis, ik ben terug gegaan naar mijn moeder, iets waar mijn moeder en Jan in eerste instantie twijfels over hadden maar het heeft goed uitgepakt. Aankomend schooljaar ga ik beginnen met mijn HBO opleiding, ga ik zelfstandig wonen op kamers en ik ga zelfs op vakantie met een vriend. Deze dingen had ik dus nooit verwacht te kunnen bereiken voordat ik Jan leerde kennen.

Ik ben Tell-Us van harte dankbaar voor de hulp die is geleverd.

Hartelijk dank,
Jeffrey.
 
Sifra:
gecontroleerd op 14/05/2019
Mijn zoon heeft een half jaar in Portugal verbleven. Alle hulpverlening die voor die periode is ingezet, leek de situatie alleen maar slechter te maken. Ten einde raad heb ik mijn zoon naar het project laten gaan. Het was een moeilijke periode voor mij als moeder. Ik had het gevoel dat ik hem "weg deed". Inmiddels woont mijn zoon weer een half jaar thuis. Hij heeft ontzettend veel geleerd van de periode in Portugal. Het heeft hem wakker geschud. Ik was bang dat hij het mij kwalijk zou nemen dat hij daarheen moest. Hij zegt echter dat hij er een leerzame tijd heeft gehad en dat hij zich nu realiseert wat hij mij heeft aangedaan. Ik had nooit kunnen bedenken dat hij er op deze wijze op terug zou kijken. Hij heeft veel gehad aan de wijze woorden van de medewerkers en past deze toe in zijn leven. Zijn leven is weer op de rit en ik ben Jan en zijn medewerkers daar ontzettend dankbaar voor.
 
Joey:
gecontroleerd op 15/01/2019
Heb het ervaren, ik zeg doen.
 
Esther:
gecontroleerd op 07/01/2019
Zelf bijna 2 jaar in dit project gewoond, en ben er alleen maar positief onder!
Ging erheen met een negatieve instelling en niks was goed en ben eruit gekomen als iemand die een stuk steviger in mn schoenen stond en positiever tegen het leven aan keek en weer kracht had om te leven!

Ouders worden ook goed erbij betrokken en als er problemen zijn worden die goed besproken en uitgesproken. Een doel van het project is altijd scholing wat erg positief is. Wat je niet hebt kan je onder goede begeleiding daar behalen; Studie, diploma’s, certificaten. Zodat je niet zonder lege handen naar huis gaat.

Hele lieve mensen met een harde hand wanneer je het nodig hebt. Soms even doorbijten maar altijd een positief einde.
 
Betty van Beveren:
gecontroleerd op 29/06/2017
Ik ben de Oma van Jaron, ik ben 2x met zijn moeder, Ione Smilde, meegeweest naar Portugal. Ben bij hem in Frontera geweest, dit was de moeilijkste periode, ze worden hard maar rechtvaardig aangepakt, je weet de regels, houd je daar dan aan. Er wordt veel gesport en op het terrein gewerkt.
De 2e keer, dat ik er was, had hij zich zo goed gedragen en mocht hij een paar keer met ons mee.
En elke keer een paar stappen vooruit en soms een paar achteruit. Nu gaat het heel goed met hem. Hij
komt een week naar ons vakantiehuis in Hongarije, ik verheug mij daar heel erg op. Wie had, dit kunnen denken, van het lastige kind, waar niemand raad mee wist. Jan en zijn geweldige team, houden van
deze kinderen en geven ze weer eigenwaarde en leren ze om te gaan met de wereld. Mijn dochter bleef zoeken naar hulp en kwam gelukkig bij TELL-US terecht. Een dankbare oma.
 
Esther Beljon:
gecontroleerd op 27/06/2017
Ik heb Jan leren kennen als een man waar je van op aan kan. Als stagiaire liet hij mij een aanpak zien waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Hij is rechtdoorzee, en heeft er veel voor over om een jongere uit een dal te trekken. Hij neemt geen genoegen met ‘ik ga het wel even proberen’, hij wil dat je het gaat doen en dat je meteen goed aan de slag gaat. Jan heeft een topaanpak, toegespitst ervarend leren is wat mij betreft een ontzettend goede manier om een jongere te bereiken en Jan weet het samen met het team op een hele goede manier in te zetten. Als je als ouder ten einde raad bent en geen uitkomst meer ziet, dan zou ik zeker contact opnemen met TELL-US.
 
Peter en Bojoura:
gecontroleerd op 26/06/2017
Wij hebben over Jan en Tell Us gehord via de opvoedpoli voor onze zoon van toen 15 jaar. Onze zoon was thuis niet meer te hanteren en ook op school niet en ook op staart werd het een groot probleem. Hij moest uit Nederland weg voor zijn eigen veiligheid. Het leven wat hij aan het leven was, werd destructief. Hij kreeg de diagnose ODD. Alle hulpverlening mocht niet baten in Nederland, in tegendeel, hij deed "vrienden" op waardoor hij een nog groter netwerk kreeg.
De informatie over Tell Us, bracht ons heel veel hoop en na navraag was er plek voor onze zoon en toen de PGB eindelijk rond was, zat hij met 2 weken in Portugal. Rust in huis. We kunnen weer opbouwen en ademhalen.
Onze zoon heeft het wel heel zwaar gehad met alle regels, waar ik zo achter stond. Geen media en schermen, als tv, computer etc. Geen drank, geen drugs, gewoon de basis. Overleven met jezelf en rekening houden met de groep. Normen en waarden en nadenken over je gedrag. Wat veroorzaakt en wat voor gevolgen hebben je gedrag voor jezelf en je omgeving.
Onze eerste keer naar Portugal na 3 maanden was heel spannend en was de start weer voor een opbouwende relatie tussen ons. Voor onze zoon was dat ook de omslag volgens de counselors. Hij werkt hard en gaat naar school en haalt goede cijfers. Hij sport veel en bouwt een goede conditie op. Ook heeft hij nu werk en geniet ontzettend.
We zijn net terug van onze 2de bezoek na 8 maanden, met onze hele gezin ditmaal en ook dat heeft ons allen weer een heel stuk dichter bij elkaar gebracht. Afscheid nemen is heel pijnlijk en lijkt nog moeilijker, maar elke keer dat we er zijn geeft ons zoveel mooie herinneringen en liefde voor elkaar, dat hadden we hier in Nederland nooit gehad.
Ons kind in Portugal achterlaten is met zulke goede begeleiding geen probleem. De jongeren zijn daar echt in goede handen en als ze het goed doen worden ze ontzettend goed beloont en niet op de materialistische manier, maar met/voor een goede persoonlijke ontwikkeling. Wat een team!! Jullie geven onze zoon momenteel zoveel pluimen, omdat hij zo ontzettend goed bezig is en bij deze krijgen jullie die dubbel en dwars terug van ons. Bedankt ook voor de mooie 16de verjaardag vorige week.
Ik ben heel dankbaar voor de kansen die wij hebben gekregen en de toekomst die onze zoon nu voor zich heeft. Geweldig, voor altijd dankbaar.
 
Pierre van den Broek:
gecontroleerd op 26/06/2017
Ik ben samen met de moeder van Jaron in april in Portugal geweest. Veel gehoord over TELL-US maar moeilijk voor mij om een voorstelling te maken. Daar heb ik mogen kijken bij Fronteras. Het eerste wat mij opviel was de rust welke er heerste en de vriendelijkheid van de begeleiding. Toch heerst er discipline, regels en regelmaat. Voor veel jongeren heel belangrijk. Veel informatie gehad van Ione, Jan en begeleiding, ikzelf zie en hoor dat veel kinderen er boven zichzelf uitgroeien (wat in Nederland niet voor mogelijk werd gehouden) geen medicijnen, goede leerresultaat en verbeterde houding. Ik wil dan ook de mensen van TELL-US een dikke pluim geven voor het werk en inzet wat ze daar tentoonstellen voor onze jongeren TOP.

Gr. Pierre
 
Sean:
gecontroleerd op 24/06/2017
Ik ben in februari 2013 bij Tell-Us gekomen. Ik wilde leren zelfstandig worden en met mijn autisme en me adhd leren omgaan (zonder pillen) en een zelfstandig leven opbouwen. Bij Jan heb ik daar alle kans en begeleiding voor gehad. Nooit geweten dat je zoveel kan leren. Ik ben nu klaar met het project, ja ik had er wat tijd voor nodig. Maar woon nu zelfstandig en leef een eigen leven. Kan nu bijna alles zelf en weet dat als het me echt niet lukt altijd bij Jan terecht kan. Dank je wel Jan en alle begeleiders voor alle goede zorgen. Ik hoop dat alle jongeren die deze zorg nodig hebben het kunnen krijgen.
Weet dat bij Tell-Us ben je een mens en geen nummer. Jullie zijn toppers.
 
ione smilde:
gecontroleerd op 24/06/2017
In dec 2015 is mijn zoon naar Portugal gekomen.
Mijn toen 15-jarige zoon liep helemaal vast.
Hij had al gesloten gezeten op de vaart woonde al 1 1/2 jaar op Rijnhoven, maar hij kon het gezag niet aanvaarden hij was een boze ontevreden en verdrietige jongen, die niet wist hoe hij met zijn gevoel van zich zelf en andere om moest gaan.
Hij liep door school verzuim al 2 jaar achter.
Nu ruim 1 1/2 jaar later is mijn zoon een leuke vrolijke jongen zonder woede en verdriet.
Medicijn vrij hij slikte 58 mg en 20 mg fluoxetine per dag.
Accepteert nee.
Doet het super op school, wat wil je ook met een juf die zo behulpzaam is.
Zit een niveau hoger dan wat hij in Nederland op school deed.
De hulpverleners van TELL-Us hebben mijn zoon en ook mij zo goed geholpen en elke keer als ik mijn zoon bezoek, wat ik elke 3 maanden doe, wordt ik zeer vriendelijk ontvangen
Sinds mijn zoon in Portugal is, is mijn leven en ook dat van mijn andere kinderen in een rustig vaarwater gekomen.
Zonder TELL-US was mijn zoon nu in een gesloten inrichting of de jeugd gevangenis terecht gekomen.
TELL-Us heeft ons gered
Bedankt Jan en al je medewerkers.
 
Henk en Tineke :
gecontroleerd op 24/06/2017
We kunnen Tell- Us alleen maar dankbaar zijn, heel erg dankbaar.
Met twee instanties achter de rug in Nederland waar wij als gezin veel hebben moeten geven, maar waar wij uiteindelijk niets verder kwamen.
Je wil het beste voor je kind, die in alle rust kan werken aan zijn toekomst zonder verkeerde invloeden.
Onze zoon is sinds oktober vorig jaar bij Tell Us in Portugal, hij krijgt alle kansen die hij maar kan krijgen van Jan.
Jan is streng en rechtvaardig je kan zien dat hij met hart en ziel zich inzet we hebben het met eigen ogen gezien en dat geeft als ouders rust.
Met veel geduld wordt er gekeken wat het beste voor hem is, iets waar wij zeer dankbaar voor zijn.
Voor de ouders in Nederland is er steun van Lonneke... fijn dat zij er is.

Wij kunnen Tell Us alleen maar aanbevelen.
 
AH:
gecontroleerd op 24/06/2017
"Complexe situatie", "Past niet binnen de jeugdzorg", "Past niet binnen een GGZ instelling", "Misschien moet u accepteren dat er voor uw kind geen verbetering mogelijk is"..... Allemaal uitspraken van diverse hulpverleners in Nederland.
Na 3 jaar shoppen en hoppen van instelling naar instelling, met als enige resultaat dat het steeds slechter ging met mijn kind, werd ik gewezen op Tell-Us.
De kracht van dit project is de kleinschaligheid van de groep, de intensieve begeleiding, de voelbare passie en liefde van de begeleiders voor de jongeren en hun ouders en de korte lijntjes tussen de verschillende schakels met Jan.
Jan komt regelmatig bij de jongeren zelf langs. Haalt zijn informatie niet uit dossiers maar gaat zelf langs bij de jongeren om te horen wat er bij hun speelt en...! doet daar dan ook wat mee.
Verder bestaat de werkwijze van Jan en zijn team uit duidelijkheid, structuur en regelmaat gecombineerd met gezonde voeding en een omgeving waarin de jongere tot zichzelf kan komen en waarin ze uitgedaagd worden om zichzelf te ontdekken en te leren omgaan met hun uitdagingen.
Het hele project ademt Jan: no-nonsens en recht door zee.
Ook de begeleiding van het thuisfront door Lonneke kenmerkt zich door duidelijke communicatie. Langzamerhand worden patronen in het gezin zichtbaar gemaakt en worden we meegenomen in de veranderingen die bij mijn kind in Portugal plaatsvinden.
Ik kan maar één ding zeggen: IK BEN ENTHOUSIAST! In de afgelopen drie jaar heeft mijn kind nog niet zoveel bereikt als in laatste 7 maanden bij Tell-Us.
 
Jp en Anke:
gecontroleerd op 10/10/2016
Morgen precies 1 jaar geleden bracht ik onze zoon naar Jan in Portugal. Met gemengde gevoelens, het was ons van alle kanten ontraden, alle psychologen, medici en mensen die lang met Noah gewerkt hebben waren negatief. Zonder opgave van reden, zonder te kijken naar het individuele behandelplan, zonder te vragen naar de manier van werken. Maar ook zonder te komen met een oplossing voor Noah en voor ons als gezin. Langzaam ging het slechter met Noah en met ons als gezin. Na zelf te gaan speuren op internet kwamen we het project van Tell Us in Portugal tegen. Gebeld met Jan en alles is in werking gezet. Hij heeft eerst alle informatie die wij over Noah hadden zeker op medisch gebied gelezen voordat hij de beslissing nam om Noah te laten komen. Uiteindelijk is Noah naar Portugal vertrokken. En vanaf dag 1 hebben we nooit spijt gehad. Ze hebben voor Noah een individueel programma bedacht zonder dat hij er ook maar iets van gemerkt heeft. Hij is voor zijn gevoel hetzelfde behandeld als de rest, Hij maakte weer deel uit van een groep, hij leerde weer wat normen en waarden zijn, hij leerde weer wat respect is, hij leerde dat er meer is dan social media, hij ging zelfs weer naar school, ging weer normaal en gezond eten, leerde niet weg te lopen voor zijn epilepsie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het allerbelangrijkste, wij hebben ons kind weer terug. Hij en wij hebben nog n lange weg te gaan. Hier in Nederland wordt het traject voortgezet en zit Noah nu in Oude Tonge. Wij zijn Jan en het hele team ontzettend dankbaar voor hetgeen ze voor ons als gezin gedaan hebben. Bedankt Jan en alle begeleiders.
 
Laurens:
gecontroleerd op 28/04/2016
Jan geeft mensen een kans die al velen malen zijn afgeschreven. Door innovatieve methodes en outside the box behandeling kan er verbetering plaatsvinden waar vele zorgverleners het bijltje erbij neer hadden gelegd.

Mijn eigen ervaring is door deelname aan project in Portugal en een vervolgproject in Nederland.
Mijn problematiek in 2012 was dermate verergerd dat bij de psychiatrie ze geen raad meer wisten.

Jan heeft mij de kans gegeven in Portugal aan mezelf te gaan werken. Mede dankzij zijn ondersteuning en reflecties kan ik weer als gezond persoon deelnemen in de maatschappij.
Ik zal hem altijd dankbaar zijn voor deze mogelijkheid.
 
Timothy:
gecontroleerd op 26/10/2015
Jan heeft een gave.

De Mozart van de psychiatrie. Hij ziet dwars door mensen heen. Hij ziet de manipulatie en ‘spelletjes’ die wij allemaal spelen. Jan is een leider. Hij heeft ontzettend veel lef, hij is niet bang om impopulair te zijn als hij weet dat je er beter van wordt. Hij neemt zijn volledige verantwoordelijkheid en is transparant en altijd betrouwbaar. Hij zal NOOIT iemand in de steek laten. Hij doet alles wat in zijn macht ligt om jou te helpen. Zo heeft hij mij de eerste vier maanden van mijn begeleiding (zonder indicatie/PGB) onder zijn vleugel genomen. Hij zag dat het niet meer ging en heeft direct actie ondernomen. Dat komt omdat je bij Jan niet zomaar een nummer of etiket bent, maar een mens met behoefte aan zorg op maat. Jan laat zich nooit beperken door een protocol of ‘ouderwetse regels.’ Zijn doel is om zo goed mogelijk naar de persoon te kijken en hem de zorg geven die hij nodig heeft. Hij daagt dingen uit waar de meeste instanties of professionele hulpverleners bang voor zijn.

Zijn ervarend leer traject is zo anders dan anders. Het biedt zoveel meer, allemaal dingen waar de Nederlandse zorg vaak tekort in schiet. Het eigen gezin wordt bijzonder goed betrokken bij de begeleiding die we van hem krijgen.

Jan heeft mijn leven gered. Mijn toekomst had geen mooi uitzicht. Ik ging niet naar school en was bezig met dingen die mij geen goed deden. Jan heeft ervoor gezorgd dat ik mijn verleden kon verwerken en de relatie met mijn moeder en zusje kon herstellen. Ik heb mijn Havo diploma versneld gehaald en ik heb zelfs zelfstandigheidstraining gehad anderhalf jaar in Almodôvar. Jan gaf mij de middelen om me tot een goed ontwikkeld, zelfstandig, verstandig en volwassen man te ontplooien. Eén van de allerbelangrijkste dingen die ik van Tell-Us heb geleerd, is het vermogen om mezelf te reflecteren.

Hij heeft me een basis gegeven om me staande te houden in de wereld. Ik ben dit jaar 18 geworden en terug verhuisd naar Nederland. Ik woon zelfstandig in een appartementje en ik ga naar een kunst academie. Ik heb dit allemaal te danken aan Tell-Us, die mij precies de juiste zorg heeft gegeven wat ik nodig had.

Ik kan Tell-Us aanbevelen aan een ieder die intensieve begeleiding op een zeer betrokken manier nodig heeft.

Bedankt Jan en alle begeleiders!
 
Irene Wesselink:
gecontroleerd op 26/10/2015
Jan is mijn held!

Hij heeft zonder dat ik een indicatie voor mijn zoon had en dus ook geen budget had om de facturen te betalen, (heeft 4 maanden geduurd, voordat ik de eerste factuur kon betalen) mijn zoon opgehaald. Nadat thuis de situatie volledig uit de hand was gelopen.
Jan is zeer doortastend, heeft weinig woorden nodig en weet precies welke zorg nodig is en gaat
daarmee voortvarend aan de slag.

TELL-US is een life saver en ik gun elk kind die het nodig heeft, deze zorg.
 
Quirine van Rijen:
gecontroleerd op 22/09/2015
Ik ben weer terug in Nederland na een druk, voldaan, gewaardeerd weekend Portugal samen met mijn vriendin Wil. Een dag doorgebracht met voor mij een bijzonder iemand. Bjorn, de zoon van Wil en gevoelsmatig voor mij een broertje die ik al 3 jaar niet had gezien. Door Bjorn ben ik in contact gekomen met de instelling Tell-Us.

Wij hebben twee workshops mogen geven voor zowel de meiden als de jongens groep. Wow wat ben ik onder de indruk van deze instelling, de locatie, gastvrijheid, werkwijze en de begeleiding. Het resultaat wat ik zelf geconstateerd heb bij mijn bezoek aan Bjorn, is te danken aan de zorg van Tell-us en Jan Mulder. De jongeren leren zichzelf kennen, hun kwaliteiten, wat ze lastig vinden, en hoe hier mee om te gaan. Weinig prikkels in de omgeving en terug naar de basis waar alles begint om uiteindelijk te gaan opbouwen.

Ik heb geleerd dat de workshops geven voor ons een kleine moeite was, maar voor de jongeren daar een groot gebaar is, ze het enorm waarderen en we van de jongeren als blijk van waardering een BBQ hebben gekregen als afsluiting om ons te bedanken. Ik voel me voldaan.

Het grote verschil waar ik van schrok is, dat ze daar echt weinig nodig hebben om gezellig, gelukkig en tevreden kunnen zijn met de middelen die je hebt en hier optimaal van te kunnen genieten en het belangrijkste, het waarderen wat ze hebben.
Ik kan er over blijven schrijven maar ga afsluiten met;

Wie het kleine niet eerd,
is het grote niet weerd.


 
Nicole & Leen:
gecontroleerd op 24/08/2015
Tell-Us is een organisatie die ons totaal onbekend was, totdat zoon in IBS werd opgenomen na suïcide poging.
Wij een normaal gezin, samen gesteld uit moeder, zoon en stiefvader, in relatie na overlijden beider partners. School gaande begaafde zoon had via jeugdzorg een PGB-ondersteuning inzake PDD-NOS c.q. Asperger kenmerken, de huiselijke sfeer stond onder druk enerzijds door begeleiding problemen zoon anderzijds door inzicht verschillen ouders.
De crisis was groot omdat in de IBS-fase niet behandeld mag worden en thuis of elders opvang niet mogelijk was en de suïcide dreiging in de lucht bleef. In GGZ geen plaats, geen indicatie voor gesloten opname, bleek uitsluitend Jan van Tell-Us bereid onze ouderlijke nood te horen ,maar ook opvang te realiseren!
‘Helaas’ in Portugal, maar naar bleek, uit de context van de probleem initiërende moderne wereld, in een stress arme, natuurvolle omgeving en een vrijwel continue één op één begeleiding, gaf rust in de crisis! Het ervarend-leer project van Tell-Us, doorloopt onze zoon de verschillende fasen op vertraagd tempo gehinderd door autistiforme- en /of hechtingsvraagstukken.
Op zoons verzoek is het traject verlengd ,daar hij zich realiseert dat zijn verzelfstandiging en zijn onderwijs traject niet zijn afgerond. D.w.z ; alweer Jan met zijn team biedt én onderdak én begeleiding om onze zoon in zijn realiteitsproces te doen groeien, in gestuurde ondersteuning met inzicht in wat jong adolescenten nodig hebben om te komen tot zelfstandig wonen en leven, eventueel met begeleiding in Nederland dan wel elders.
Complimenten aan Tell-Us, aan de inzichten van Jan, aan zijn liefde voor het werken met ‘ontspoorde’ jongeren, om ook hen waardevol te laten participeren aan een ontsporende samenleving!
 
Bieneke:
gecontroleerd op 22/07/2015
Voordat ik in contact ben gekomen met Tell-Us was ik agressief en had ik ernstige gedragsproblemen. Ook heb ik Asperger (een vorm van autisme). Vanaf mijn 7e heeft dit problemen veroorzaakt op school, de buitenschoolse opvang en alle plekken waar ik kwam. Nadat ik op mijn 16e uitbehandeld of weggestuurd was bij alle instellingen binnen de provincie wist mijn jeugdbeschermer niet meer waar hij een goede plek voor mij kon vinden of zoeken moest. Mijn vader heeft toen het idee Tell-Us aangedragen. Samen met mijn persoonlijk begeleidster en jeugdbeschermer heb ik de nog mogelijke opties bekeken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Tell-Us, maar een echte keuze was het niet, want de enige andere optie was een gesloten setting.

In Portugal heb me eerst verzet tegen het programma, maar toen ik begreep dat dat me niks opleverde heb ik dat opgegeven. De begeleiders hebben heel veel geduld met mij gehad en altijd geluisterd naar wat ik zei en dat is nog steeds iets wat ik heel erg waardeer. Ik kreeg langzaam vertrouwen in de begeleiders, iets wat ik heel lang kwijt was. Van mijn agressie is weinig tot niks meer over en met mezelf leer ik nog elke dag omgaan. Ik heb helaas niet het hele programma in Portugal kunnen voltooien wegens problemen rondom de financiering. Hierdoor ben ik eerder terug moeten gaan naar Nederland dan gepland, maar ik heb ook grotere stappen kunnen zetten op het gebied van zelfstandigheid die ik anders niet of moeilijker had kunnen maken.

Aankomend schooljaar ga ik weer naar regulier onderwijs, iets waarvan ik voor Portugal nooit gedacht had dat ik dat zou kunnen. Dus ik denk dat ik wel goed op weg ben, maar ik weet dat ik nog lang niet klaar ben.

Ik denk niet dat er in Nederland binnen de reguliere hulpverlening de juiste hulp geboden had kunnen worden voor mij. Tell-Us heeft mij de schop onder mijn kont gegeven die ik achteraf gezien erg hard nodig had.
 
Carla van Reeuwijk:
gecontroleerd op 01/05/2015
Als bewindvoerder van Stichting Budgetbeheer De Linde bezocht ik in april 2015 tijdens mijn vakantie een van onze cliënten die sinds juli 2014 bij Tell Us in Portugal is ondergebracht.

Ik heb met veel bewondering gezien hoe hij in 3/4 jaar is veranderd van een schuwe, soms agressieve onhandelbare jongen waarmee met mij nauwelijks een gesprek mogelijk was, in een rustige bedachtzame goed uitziende vent. Met een heerlijke bos blonde krullen en waarvan het me nu pas opviel wat een prachtige blauwe ogen hij heeft nu hij je zonder enige schroom recht in de ogen kijkt als hij antwoord geeft op mijn vragen.

We kunnen weer afspraken maken en plannen maken in financieel opzicht voor de toekomst. Hij realiseert zich dat hij er nog niet is, maar hij leert een vak in Portugal en wil weer gaan studeren. Met het behalen van zijn rijbewijs daar (dat is een stuk goedkoper) vergroot hij zijn kansen op de arbeidsmarkt in Nederland.

We kijken nu echt samen of daar ruimte voor is in zijn budget en die is er. Mede dank zij het strakke regime heeft hij gespaard in de voorliggende periode.

Wat een verschil - ik ben echt heel trots dat wij in financieel opzicht - een kleine bijdrage kunnen leveren aan het fantastische werk dat Tell Us in Portugal doet en waarmee een deur opent naar een toekomst in Nederland.

Ik wens het hele team daar enorm veel succes toe

Namens Stichting Budgetbeheer De Linde 
André:
gecontroleerd op 10/12/2014
Allereerst wil ik de WELVERDIENDE dank uitspreken naar Tell-Us en in ’t bijzonder aan Jan Mulder!

Ik weet niet waar mijn dochter geëindigd zou zijn als Tell-Us niet in beeld was gekomen. Tijdens het opgroeien heeft mijn dochter alleen maar ”voeding” gekregen en de ”op” werd gemakshalve maar vergeten. Hierdoor is zij steeds verder afgegleden. Toen zo’n 10 jaar geleden bureau jeugdzorg in beeld kwam, werd het alleen maar erger en erger. Ze werd van de ene- naar de andere instelling gesleept en heeft alle instellingen in de provincie gezien. Zelfs de gesloten instellingen! Op 16 jarige leeftijd SCHREEUWDE zij om aandacht en trachtte dat op elke manier te krijgen. Niets heeft zij geschuwd! Niets!

In 2012 is mijn dochter bij Tell-Us met veel liefde ontvangen en opgevangen. Met véél geduld hebben ze haar weer vertrouwen kunnen geven, wat door hun nooit beschaamd wordt. Hierdoor is er een hele goede band ontstaan tussen mijn dochter en alle Tell-Us medewerkers. Het consequente optreden en het geduld van alle Tell-Us medewerkers heeft er toe geleid dat de verkeerd aangeleerde omgangsvormen netjes zijn omgebogen naar hoe het hoort. Ik ben erg blij dat mijn dochter bij Tell-Us is geweest.

Haar eigen woorden; ”Achteraf gezien was het heel erg nodig!” + ”Ik zie hun als mijn familie.”

Na 2 jaar bij Tell-Us te zijn geweest, heb ik m’n dochter weer terug!

Ga zo door Tell-Us!!!!!
 
Ingrid:
gecontroleerd op 09/12/2014
Eindelijk is het gebeurt, wij hebben hulp gekregen. Na dat onze zoon in groep 5 ontspoorde en niet de juiste begeleiding kreeg ging het bergafwaarts met kleine beetjes. Op de middelbare school ging het helemaal fout en zaten wij als ouders met de handen in het haar. Via een vriendin die ons de hulp aanbood om TELL-US in te lichten over ons probleem. Onze zoon was binnen een week geplaatst en wat een verademing voor iedereen. Ons gezin werd weer een gezin en onze zoon gaat beetje bij beetje vooruit. Er werd naar ons geluisterd, maar ook naar onze zoon ook al schopte hij tegen alles en wilde zijn zin. Nu na bijna 10 maanden verder hebben wij een andere zoon. Ook al moet hij nog veel leren, ik weet zeker dat hij er komt. Zeker met de hulp van Jan en alle begeleiders aldaar. Tuurlijk hebben wij wel eens getwijfeld doen wij er goed aan, maar het verdient een beloning als je je kind zo ziet opknappen. Met de kerst gaan wij wederom naar onze zoon. Hij is er nog niet aan toe om een week naar huis te mogen dus gaan wij met zijn allen. Wij verheugen ons weer om onze zoon te zien en zijn verhalen te horen wat er weer verbeterd is en wat nog moet.
Heel veel dank aan Jan en zijn begeleiders.
 
Lonneke Pieters:
gecontroleerd op 08/12/2014
Sinds half juli is onze zoon onder begeleiding bij Jan Mulder van TELL-US. Wij hebben maar een woord voor deze organisatie: Geweldig!! Jarenlang zijn we van de ene hulpverlener naar de andere gegaan zonder enig resultaat. Niemand kon tot hem doordringen. Hij voelde ook zichzelf steeds verder afglijden en had geen zin meer in het leven, was gefrustreerd en bang. We waren ten einde raad. Gelukkig leerden we Jan Mulder kennen. Hij geeft niet op, ook niet met de moeilijkste jongeren die verder in Nederland nergens meer terecht kunnen. Hij gaat door waar de andere hulpverleners stopten en met een geweldig resultaat! . Onze zoon is nu gestopt met blowen, krijgt weer structuur in zijn leven en boven alles: hij heeft ook weer zin in het leven en kijkt uit naar zijn toekomst! Dit is geheel te danken aan Jan Mulder en zijn team van begeleiders. Niets is te veel voor ze om de jongeren, maar ook de ouders weer op de rit te krijgen. Wij zijn in Portugal op het project Fronteiras, waar onze zoon verblijft, geweest en waren sprakeloos over de enorme verandering die in korte tijd al was gerealiseerd. Wij zijn Jan en alle begeleiders enorm dankbaar!!
 
Wil Pijl:
gecontroleerd op 15/04/2013
Mijn zoon kreeg op 16 jarige leeftijd na een psychose de diagnose PDD-NOS. In eerste instantie was ik blij, omdat er nu een verklaring was voor zijn moeilijke gedag. In mijn naïviteit dacht ik, dat nu alles goed zou komen. De realiteit was dramatisch anders, de ellende begon nu pas goed. Na 8 jaar opnames in zo'n beetje alle instellingen uit de regio en zo'n beetje alle diagnoses uit het autismespectrum, kregen mijn man en ik op Goede Vrijdag 2012 te horen, dat onze zoon onbehandelbaar is en op straat zou worden gezet. Hij was inmiddels 24 jaar, alleen een Mavo diploma, geen vrienden en elke dag blowen. Je wereld stort in en je gaat op zoek naar alternatieven voor hulp. Via, via kwam ik in contact met Tell-us. Na een eerste voorzichtige mail met de vraag of gezien zijn leeftijd mijn zoon in aanmerking zou kunnen komen voor een traject in Portugal werd ik binnen een kwartier terug gebeld door Jan. Ik was overdonderd en emotioneel om te horen, dat er misschien nog "iets" zou zijn van begeleiding voor mijn kind. Op 7 december 2012 hebben we onze zoon op het vliegtuig naar Portugal gezet met als begeleider een jongen die het traject in Portugal al heeft doorlopen. Op Goede Vrijdag 2013 zaten mijn man en ik in het vliegtuig naar Portugal om met eigen ogen te zien hoe het met onze zoon ging. Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar hij ziet er gezond en gelukkig uit.
De aanpak van Tell-us is duidelijk, ervarend leren dmv een helder en gestructureerd programma. Lik op stuk beleid, geen psychiatrisch geneuzel en wat het allerbelangrijkste is: de kinderen komen altijd op de eerste plaats; er is liefde en begrip. Hoe de toekomst er daadwerkelijk uit zal gaan zien voor onze zoon is nu nog niet in te schatten. Ik ben zelf nu zover, dat ik mijn zoon een gelukkig leven wens in wat voor vorm dan ook.
Dus...mocht uw kind zijn vastgelopen in de hulpverlening in Nederland, denkt u dat er geen hoop meer is voor een goede toekomst voor uw kind, neem dan contact op met Tell-us.
Wij maken inmiddels weer plannen voor de zomer om op bezoek te gaan.
 
Mirjam:
gecontroleerd op 05/04/2013
Ik ben al meerdere jaren betrokken met Tell-US. Eerst heb ik gezien wat het voor mijn broer heeft betekend en overigens nog steeds betekent. Mijn oudere broer is namelijk jaren geleden nadat het eerst goed fout is gegaan begonnen aan een nieuwe start met behulp van het project. Hij is gestart in Frankrijk en na 5 maanden verder gegaan in Portugal. Toen hij daar aankwam werd er meer met hem gewerkt aan het bouwen van de relatie met onze ouders en met mij. Toen werden daar nog weken voor georganisseerd voor ouders en broers en zussen om samen aan dingen te werken en uberhaupt samen te werken. In deze keren heb ik met eigen ogen gezien hoeveel mijn broer de kans kreeg om te groeien en dat ook deed. Ik heb in deze weken veel respect gekregen voor mijn broer maar ook voor Tell-US die dit samen met hem voor elkaar kreeg.
Nu heb ik het zelf ook niet altijd even makkelijk gehad en heb het mijn ouders ook niet altijd even makkelijk gemaakt. Na een tijdje werden wij dus ook vanuit Nederland begeleid. Al snel werd duidelijk dat er meer aan de hand was en dat het meer zou kosten om hier goed mee aan de slag te gaan. Ik zit nu inmiddels 9 maanden in Portugal en bewandel dezelfde, maar toch een andere, weg als mijn broer. Ik had het nooit gedaan als ik niet met eigen ogen gezien zou hebben wat er bereikt kan worden met de werkwijze hier. Ik leer nog altijd. Het is niet altijd even makkelijk. Leren door ervaring houdt immers ook in dat je soms eerst flink op je smoel moet gaan. Maar elke keer als het zwaar is en ik inderdaad val, is er altijd iemand die mij weer overeind helpt en met me terug reflecteerd. Ook is er inmiddels normaal contact met mijn ouders waar ik erg dankbaar voor ben en wat ik voor ik hier kwam eigenlijk min of meer opgegeven had. Als ik niet de stap had gezet om dit te doen was ik nu heel ergens anders geweest. Ik ben er nog lang niet, maar ik mag inmiddels wel zeggen dat ik aardig op weg ben! :)
 
Petra:
gecontroleerd op 12/11/2012
Onze zoon is op latere leeftijd vast gelopen en op eigen initiatief naar Portugal vertrokken. Binnen 10 dagen was een plek voor hem geregeld en is hij nu letterlijk en figuurlijk hard aan het werk. Naast het leggen van het fundament van zijn eigen huisje daar legt hij een fundament voor een gezonde toekomst. De begeleiding die daarbij wordt geboden is uniek, en het platteland van Portugal een ideale plek daarvoor. Beide benen op de grond en kijken naar jezelf en je omgeving is niet altijd makkelijk maar daar de normaalste zaak van de wereld. De kans die onze zoon daar krijgt is uniek en zou in Nederland niet geboden kunnen worden. Het volgen van een opleiding wordt gestimuleerd. Onze zoon is vorige maand gestart met een HBO opleiding en gaat daarvoor een paar dagen per week naar een school met een Nederlandse docent. Vorige maand zijn wij op bezoek geweest om te zien hoe hij daar leeft en hebben genoten van de jonge man die hij nu is. Wij zijn heel blij met de keus van onze zoon en als je als ouder denkt dat dit wat voor je kind kan zijn neem dan kontakt op met Jan.
 
Ruud:
gecontroleerd op 12/11/2012
In Nederland ging het niet goed met mijn zoon in de crisis opvang zakte hij steeds verder weg in apathie en drugs gebruik, de ADHD storm in zijn hoofd werd een orkaan en was met het wonderpilletje ritalin
niet in de hand te houden, integendeel het pilletje werd niet meer geslikt maar gesnoven.

Door de inzet van zijn moeder om een goede plaats te vinden voor onze zoon werden we gewezen op Tell Us. Na een intake werd er door Jan direct gehandeld, onze zoon kon direct naar Portugal hij had weinig keuze het was de straat, of een nieuw begin.

Aangekomen in Portugal, werd door Jan aan mijn zoon op een duidelijke en rechtvaardige manier aangegeven wat de regels zijn bij Tell Us en wat de consequentie van het overtreden van die regels is, onze zoon moest even slikken. Met pijn in mijn hart maar met het vertrouwen dat het Team mijn zoon die begeleiding en steun zou geven die hij nodig had heb ik toen afscheid genomen.

Na een half jaar was ik in de gelegenheid om mijn zoon te bezoeken en van dichtbij mee te maken hoe invulling word gegeven aan het motto van Tell us “Zelfdiscipline ligt ten grondslag aan een deugdzaam leven”. Mijn zoon was niet meer de natte krant die ik naar Portugal gebracht had, het was nu een frisse stevige vent. Die een hoop geleerd had, nog veel te leren heeft daarbij is hij weer gaan studeren en word daarin ook begeleid.

Via deze weg wil ik Jan en zijn team bedanken voor hun steun, professionele begeleiding en de duidelijkheid die onze zoon in het hulpverleningscircuit in Nederland heeft moeten ontberen.
Bedankt, Thanks, Danke, Obrigado
 
eunice nijhuis:
gecontroleerd op 10/08/2012
wij zijn net terug van een bezoek aan het project waar onze zoon aan mee werkt,ik was erg sceptisch over de aanpak van de jongeren en heb nu met eigen ogen gezien dat het werkt daar waar de hulpverlening in nl tekort schiet vangen ze daar bij tell-uss perfect op ,onze zoon ging als een ziek vogeltje weg naar portugal nu naar 4 mnd zie ik mijn zoon als een jonge gezonde kerel met gespierde benen geen wallen onder zijn ogen en hij loopt weer rechtop.
De aanpak van jan en zijn hulpverleners werkt ik ben echt overtuigd dat als je als ouder vastloopt in nl en niet meer weet wat je moet doen..............neem contact op met jan mulder van project tell-uss.
 
Bea:
gecontroleerd op 09/08/2012
Jan is fantastisch. Een zeer gedreven man en recht door zee. Hij reageert direct op je email berichten en binnen zeer korte tijd zat mijn zoon in Portugal. Het gaat heel goed met hem dankzij de hulp van jan en zijn teamleden. Een prachtig project waar je alleen maar ontzettend veel waardering voor kunt hebben.
 
Gineke Kornet:
gecontroleerd op 02/08/2012
ik begeleid gezinnen in Nederland waar kinderen in de knel (dreigen te) komen. via een gezin kwam ik in contact met Tell Us. wat ik hoorde was te mooi om waar te zijn. hulp aan kinderen die echt helpt. om zeker te zijn en kinderen met een gerust hart naar Tell Us te kunnen verwijzen ben ik in Portugal gaan kijken. ik heb de projecten gezien en heb met enkele kinderen daar gesproken.
ik heb Jan leren kennen als een man die recht door zee is. zeer betrokken en zeer professioneel.
als ik zelf een kind had met een gedragsprobleem zou ik het aan Jan toevertrouwen. dat is mijn uitgangspunt bij de verwijzingen die ik doe.
 
Annemarie Klee:
gecontroleerd op 09/07/2012
Sinds "het puberende brein" denken veel ouders dat het onmogelijk is om pubers nog iets te vragen. Ze kunnen het namelijk niet, het is al lastig genoeg voor ze om puber te zijn en ze zijn snel overvraagd. Ook ik dacht dat het normaal was dat mijn 4 pubers vooral met zichzelf bezig waren, weinig konden hebben en dat ik ze vooral zoveel mogelijk met rust moest laten. Ook de grote monden en arrogante houding hoorden erbij. Mijn zoon van 18 heeft PDD-NOS en een angststoornis. Al jaren liep ik met hem allerlei instanties af in de hoop dat iemand hem uit zijn wereld kon halen, want mij lukte het zeker niet. Hij was ontheven van leerplicht zonder diploma, na jaren van spijbelen, was te bang om een baan te zoeken en leefde alleen nog maar voor zijn computerspel.
Vorige week is hij teruggekomen uit portugal waar hij bij Tell-Us een Ervarend Leren traject heeft gevolgd.
3 maanden heeft hij daar gezeten met andere puberende breinen. Misschien is mijn zoon de uitzondering op de regel maar zijn brein is prima in orde. Er is niks wat ik hem niet kan vragen, hij doet het zonder morren. De grote mond is nergens meer te bekennen, hij zegt alsjeblieft en dank je wel, is beleefd, sociaal en vooral gelukkig. Hij heeft een structuur waar hij zich zelf aan houdt, zet zijn wekker om op te staan, heeft een plan voor de dag en de computer staat onaangeroerd in zijn kamer. Hij sleurt zijn vrienden op tijd uit bed en is actief bezig met zijn toekomst. Hij gaat op zichzelf wonen (en ik dacht dat hij de komende 30 jaar bij mij op zolder zou blijven) en toch zijn diploma halen. Hij heeft weer zin in zijn leven en dat is aanstekelijk. Nu ik met eigen ogen zie hoe een puber ook kan zijn, accepteer ik niet meer dat mijn andere 3 pubers achterblijven. Ik durf weer grenzen aan te geven en accepteer geen grote monden meer. Het is een proces van vallen en opstaan maar ik voel me er beter door en zij ook. Zonder Tell-Us had mijn zoon geen toekomst gehad en ik waarschijnlijk ook niet.
De boeken over hoe pubers in elkaar zitten heb ik de deur uitgedaan, ik kan het iedereen aanraden.
 
anita:
gecontroleerd op 03/07/2012
mijn dochter chelly heeft ook ernstige gedragsproblemen ADHD/ODD en een persoonlijkheids stoornis in ontwikkeling .ze was een jaar of negen toen het mis begon te gaan toen ze ongeveer 10 was wilde ze niet meer naar school. ik raakte alle controle kwijt over alle hulp die ik zelf had ingeschakkelt mocht niet baten,ik heb tell-us zelf via het internet gevonden,en en met hulp van jeugdzorg is ze daar met spoed geplaats in portugal ze is daar nu bijna 4 maanden en ik kan echt zeggen als moeder dat dit de beste beslissing die ik voor me kind heb kunnen nemen (ook mis ik haar ontzettend)ze is ook maar net 13 jaar ,maar het gaat nu al zoveel beter met haar in aug of sept mag ik haar zien ,ik wil zeggen aan ouders die het niet meer zien zitten met hun bel jan hij en zijn mensen zijn toppers echt waar
groetjes anita
 
leon:
gecontroleerd op 28/11/2011
ik ben de moeder van paul,
paul was al moeilijk te begrijpen toen hij klein was.
na vele zorginstanties gehad te hebben en wij uiteidelijk ook nog gingen scheiden.
werd het gedrag van paul steeds moeilijker en moeilijker
met als gevolg dat het helemaal niet meer thuis ging toen paul 12 was.
jeugdzorg kwam er aan te pas die hem vervolgens op 2 verschillende plaatsen in nederland hebben geplaatst.
na 1half jaar ging paul bij zn vader wonen op advies van jeugdzorg maar naar 3mnd ging paul weer bergafwaards zo ging het een tijdje door.
uiteidelijk kwam paul bij mij wonen omdat vader hem niet meer in huis wilde hebben.
na alles wat er gebeurd was.
bij mij ging het de 1ste mnd goed daarna ging paul ook weer bergafwaards met zn gedrag.
na vele kontacten met de politie en hulp van jeugdzorg,
zover wat ze bieden konden was bij mij de maat vol.
paul wilde niet luisteren en werd steeds aggressiever ik viel in korte tijd 12 kg af omdat ik paul niet meer op de rail kon houden ik voelde hem wegglippen tussen mn vingers.
na drugs en veel alcohol kwam paul voor de 3e keer in het ziekenhuis terecht door comazuipen,
de kinderarts van toen gaf me n brochure in mn hand van TELL-US en zei, als je dit doen wilt moet je het nu doen anders is het te laat.
ik heb alles gelezen het sprak me heel erg aan wat er allemaal beschreven stond ik dachtdit moet het goede zijn voor paul het zag er zo goed uit.
na het besproken te hebben met paul heb ik jan gebeld.
en na verschillende tellefoontjes kon paul al vrij snel terecht bij jan en zn programma van TELL-US en collega s.
ik dac ht dit had ik veel eerder moeten weten alles erop en eraan,goede begleiding evt therapie evz en dit alles met zeer ervaren begeleiders dit is het.
nu naar verschillende emailtje s van paul merk ik vooruit gang hij is rustiger en minder met zn eigen ik bezig en luisterd en doet wat er van hem verlangd word.

jan en collega s ga zo door het werpt nu al vruchten af.
ik waardeer het heel erg dat jullie zo goed met moeilijke kinderen om kunnen gaan
okk vandaar ik TELL-us aan iedereen aanbevelen zal die n moelijk opvoedbaar kind hebben.
jan is recht voor zn raap, geen flauwekul, zorgzaam,geduldig env en vele ervaring opgedaan in zn verleden. en de reddende engel.
alles zit er erop en aan echt knap.
en goede steun en begrip.
jan en collega s alvast bedankt
groetjes leon
 
toos:
gecontroleerd op 30/08/2011
Aan alle bovenstaande reacties heb ik weinig toe te voegen.
structuur/duidelijkheid /vertrouwen en warmte. Dat is wat onze dochter nodig heeft, en zichtbaar krijgt.
Dank jewel Jan en alle collega's. Jullie zijn top!!
 
Fam. van Leeuwen:
gecontroleerd op 03/08/2011
Onze zoon, 15 jaar, verblijft sinds december 2010 in Portugal. Wegens ernstige gedragsproblemen was hij compleet vastgelopen in Nederland. Na verwijdering van 3 middelbare scholen (VWO-nivo) kwam hij op straat te staan. Jan en zijn team hebben hem op ons verzoek, op zeer korte termijn, opgevangen.Vlak voor vertrek kreeg hij de diagnose ADHD/ODD. Nu 8 maanden later is hij een compleet ander mens: stabiel, rustig en houdt zich volledig met positieve dingen bezig. Dit zonder gebruik van medicatie. Door zeer duidelijke structuur, inzet en onophoudelijk gemotiveerde begeleiders is het fantastisch te zien wat men bereikt heeft. Gedurende deze periode hebben wij zeer regelmatig contact gehad met Jan, waarbij hij altijd snel en helder verslag deed van de voortgang. Jan zijn observatie- en inschattingsvermogen is fantastisch waardoor hij per kind de juiste behandelingsmethode weet in te zetten. Een absolute aanrader voor ieder die het beste uit zijn kind wil halen, daar professionele hulp bij nodig heeft en zelf betrokken wil blijven bij dit hele proces. Onze zoon zal nog enkele maanden Portugal verblijven om de puntjes op de i te zetten. Daarna zullen wij ook thuis nog verder begeleid worden door Jan en zijn team. Jan bedankt! Je hebt niet alleen onze zoon, maar ons hele gezin weer een nieuwe toekomst gegeven.
 
Paul-Eric Noordhoek:
gecontroleerd op 03/08/2011
Ik ben de vader van een van de pupillen die Tell-Us in Portugal onder zijn hoede heeft.

De aanpak is heel direct en geschikt voor een specifieke groep jongeren. Niet elke jongere past in dit concept maar voor die groep is juist voldoende hulp beschikbaar. Met name de jongeren die zich moeilijk, door wat voor reden dan ook veroorzaakt, toegankelijk maken voor hulp hebben baat bij deze aanpak.
'Gewoon' werken, luisteren, goed voor jezelf en de anderen zorgen vanuit respect voor je leefomgeving is de basis van deze aanpak. Mijn dochter heeft hier zichtbaar baat bij.

Over Tell-Us is te vertellen dat de medewerkers allemaal het hart op de juiste plek hebben en op een open manier met de jongeren omgaan.

De directeur van Tell-Us en tevens coordinator in Portugal is voor mij altijd goed (telefonisch) te bereiken als ik vragen heb.

Paul-Eric
 
Wilco:
gecontroleerd op 01/08/2011
als collega instelling een kijkje in de keuken van Jan en zijn team mogen nemen. Wat een verademing met andere instellingen/projecten e.d. Aanpak is directief, structuur, duidelijkheid, luisterend en meelevend. Maar de groei van het kind staat voorop. Het mooie eraan is, dat wij dezelfde methodiek hanteren als Tell-Us. Dus we konden het zeer goed vinden over de methodieken. Jan heeft een zeer goed team van ervaren werkers weten uit te zoeken. Samen maken ze het kind weer een compleet ander mens. Ook de nazorg is perfect geregeld. Jan bedankt voor het kijken in jou mooie keuken. We gaan er zeker wat van gebruiken en zullen je nog regelmatig bellen hoe het jullie vergaat in Portugal.

Met collegiale groeten, Jeugdwerk-Nederland.
Wilco van der Holst.
 
Peter van der Burg:
gecontroleerd op 27/07/2011
ik heb jan leren kennen in januari 2011 door een begeleider van onze rolf. heb met hem ongeveer 2uur gesproken over rolf en ik moet zeggen dat hij recht door zee is en geen doekjes er omheen windt.
Wij zijn heel erg blij dat ik deze man heb leren kennen. wij zullen als het nodig hem overal aan bevelen. hij verricht voortreffelijk werk wat ik in nederland mis.
heb drie lopen zeulen met mijn zoon zonder enig resultaat. hij heeft het aardig nu in 6 mnd voor elkaar.
niet dat mijn zoon er al is maar er zijn duidelijke vooruitgangen zichtbaar . Jan profiat
 
van Meurs:
gecontroleerd op 20/06/2011
Ik heb 14 maanden in Portugal gewoond, nadat ik mijn handtekening zette om een project te gaan doen bij Tell-us. Ik was zelf bewust dat het niet goed ging met mij. Na zelf om hulp gevraagd te hebben werd ik doorverwezen naar de bavo. Daar schoot niemand iets mee op.
Jan heeft me ontzettend geholpen door me naar Portugal te halen. Ik heb daar veel over mijzelf geleerd en aan mezelf gewerkt en ik werd begeleid. Op dit moment woon ik alweer bijna een jaar in Nederland en gaat het goed met mij. Ik heb een goede baan, woon zonder mijn ouders en ik heb een goed sociaal leven. Ik vind het nog steeds leuk om iedereen in Portugal af en toe te bezoeken.
Het was een ervaring die mijn ogen geopend heeft en mijn levenskwaliteit zeker heeft verbeterd!
Bedankt Jan en iedereen van Tell-US.
 
rody:
gecontroleerd op 26/04/2011
hoi dankzij jan en tellus ben ik veel beter terecht gekomen ik kwam voor het eerst in 2007 in project portugal na 7 maanden ging ik naar huis het ging alleen maar op en neer toen december 2008 ben ik weer naar portugal gegaan na 9 maanden weer naar huis gegaan en nu 2 jaar later zit ik opleidingen beveiliging te doen ben 2 jaar gelukig met me vriendin en door al me doorzetTings vermogen en met behulp van jan ,tellus en progresso ben ik toch goed terecht gekomen en ik dank hun daar zeer in
 
linda:
gecontroleerd op 19/04/2011
Na geruime tijd rond zoeken,aanvragen enz van hulp (eigenlijk leuren met je kind van help ons aub). Kwamen wij via school bij Jan terecht.
Wat een verademing, vanaf gesprek 1 weet je wat je wel en niet kan verwachten en wat de mogelijkheden zijn. Jazeker dat er nog mogelijkheden zijn, terwijl de reguliere zorg ze niet meer kan bieden. Onze zoon Rick is een zeer complex mannetje en verblijft nu in Portugal bij Jan en we hebben goede hoop en verwachtingen.
Dank je wel Jan voor al je goede zorgen , hulp en vooral het luisterend oor en het begrip.
Wij kunnen Tel-us alleen maar aanprijzen voor iedereen die op zoek is naar het beste voor zijn/haar kind.
 
inge moorman:
gecontroleerd op 18/04/2011
Nadat mijn zoon een "time-out" van zijn reguliere zorgverlener kreeg, liep het helemaal mis met hem. Via via kwam ik in kontakt met Jan. Binnen een aantal dagen zat mijn kind bij Jan in het project. Door de confrontatie met hem aan te gaan, het ervarend leren waar Tell Us voor staat, kreeg ik,als moeder, na 3 maanden een heel ander kind te zien. Een die verantwoordelijk is voor zijn eigen conseqenties. Na vele jaren van onzekerheid en machteloosheid zie ik eindelijk weer toekomst voor ons. En daar dank ik alle begeleiders, met in het bijzonder de altijd luisterende, zeer duidelijke, eerlijke en niet opgevende (i.v.m. die eindeloze aanvragen Pgb.) Jan voor.
 
Joke Franken:
gecontroleerd op 28/02/2011
Sinds juni 2007 toen onze zoon Sebas zonder nazorg thuis was gekomen uit een project in Frankrijk hebben wij met Jan te maken. Jan heeft zich getoond als een zeer betrouwbare hulpverlener waarop je altijd een beroep kunt doen. Ook toen de reguliere hulpverlening onze zoon Kamil zonder hulp op straat zetten bood Jan direct noodhulp. Bij hem geen wachtlijsten. Hij denkt mee en biedt de jongeren zorg op maat. Zijn visie dat de jongeren door "ervarend leren" het beste geholpen kunnen worden werpt keer op keer zijn vruchten af.
Jan biedt de jongeren duidelijkheid en structuur. Daarnaast ondersteunt hij de ouders en geeft hun waardevolle tips en adviezen. Ik kan TELL US van harte aanbevelen.
 
Gerda:
gecontroleerd op 22/02/2011
Non nonsense en een no nonsense aanpak kenmerken Jan. Zijn aanpak is gericht op het vergroten van eigen verantwoordelijkheid van de jongeren en het ervarend leren door middel van werktrajecten. Ook ouders worden betrokken in het proces zodat het gezin in zijn geheel nieuwe stappen kan zetten Jarenlang heb ik met Jan samengewerkt en hij gelooft met hart en ziel in de methodiek van ervarend leren.
 
Jordi:
gecontroleerd op 26/01/2011
Het is in Nederland altijd erg moeizaam gegaan met mijn leven. Mijn ouders hebben samen met andere hulpverleners alles geprobeerd om mij op de rails te krijgen, of om mij te begrijpen. Het ging eigenlijk hoe langer hoe langer hoe slechter en niemand kon echt tot mij doordringen.
2 jaar geleden, heb ik alles in Nederland achter gelaten, en heb me overgeleverd aan de hulp die me door Jan werd aangeboden. Het is DE belangrijkste beslissing in mijn leven geweest. Ik ben toen pas begonnen met echt leven. Ik ben sindsdien ontzettend vooruit gegaan en ik heb dat aan Jan, en aan alle mensen die voor hem werken, te danken.

Ik kan daarom Jan aan iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft! Het kan je leven veranderen
 
Dinesh:
gecontroleerd op 13/12/2010
Ik heb de gnoegen gehad jarenlang met Jan te mogen werken. Jongeren met een gedragsprobleem zijn gebaat bij duidelijkheid en dat kan Jan ze als geen ander bieden.

Behalve voor de jongeren kan Jan ouders ook waardevolle tips en adviezen geven. Jan heeft zijn kwaliteiten en waarde ruim bewezen in de praktijk.

Het enige waar je de ouders voor moet waarschuwen: wees voorbereid op een gedisciplineerd kind als Jan hem/ haar onder zijn hoede heeft gehad.

 
Hélène:
gecontroleerd op 27/09/2010
Wij zijn ontzettend blij met de hulp die door Jan aan onze zoon is geboden. Voordat Stefan bij Jan terecht kwam was hij al ruim een jaar aan het wachten op hulp terwijl hij intussen alleen maar verder achteruit ging. Terwijl de ‘hulpverlenende’ instanties geen mogelijkheden voor hem zagen en maar doorverwezen aarzelde Jan geen moment. Tell-Us kon hem binnen twee weken in één van de ervarend leer projecten plaatsen. Stefan heeft enorm veel geleerd van de duidelijke aanpak en is daardoor in positieve zin veranderd. Ook is hij de geboden hulp, structuur en duidelijkheid na verloop van tijd zelf ook gaan waarderen. Hij heeft zelfs gevraagd of hij nog aan de korte projecten mag deelnemen wanneer hij weer thuis komt wonen. Het is dus wel mogelijk om succesvol hulp te verlenen op een manier die ook nog door de jongeren zelf op prijs gesteld wordt. Ga zo door Jan!
 
Nancy:
gecontroleerd op 01/09/2010
Is er iets wat je niet kan, ga dan naar Jan. Een creatief, doortastend en directe hulpverlener. Biedt zorg op maat, kijkt naar wat een individu nodig heeft en past daar zijn zorg op aan. En juist de zorg die Jan biedt onderscheidt zich van de reguliere hulpverlening. Geen klinische opname maar gedurende de hele dag direct contact met de jongeren dmv sport spel en niet te vergeten arbeid!!
ervarend leren om inzicht te krijgen in eigen gedrag en verantwoordelijkheid.
Ik heb jaren met Jan gewerkt bij het RMPI waar ervarend leren het sleutelwoord binnen de behandeling was. Goed voor ouders die vastlopen binnen de reguliere hulpverlening of acute hulp nodig hebben dat Jan deze behandeling binnen de muren van een intstelling mee heeft genomen naar buiten en het heeft gegoten in zijn programma van TELL US
 
Petra Verdult :
gecontroleerd op 17/08/2010
Mijn neefje en petekind Kamil heeft jaren doorgebracht in de reguliere jeugdinstellingen in Nederland en steeds weer was ik verbaasd over het gebrek aan beleid, aan duidelijkheid en doelen in zijn 'behandeling'. Wat hij er leerde was het verkeerde en dat liep meerdere malen fout af. Om een deel van de problemen op te vangen werd ik zijn curator. Vorig jaar escaleerde de situatie en bood Jan met Tell us op stel en sprong noodopvang, zoals hij dat eerder deed bij het broertje van Kamil. Kamil is veel te impulsief, korte termijn gericht en gemakkelijk over te halen tot verkeerde acties. Jan stuurde hem naar Frankrijk voor een time out en daarna naar Portugal. Zelfs toen Kamil in Frankrijk wegliep, bood Jan weer een oplossing. Nu komt langzaam het besef bij Kamil dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn handelen en aan zijn toekomst zal moeten werken. Hij is er nog lang niet, maar Jan en zijn mensen houden de ingezette lijn consequent vol en daar heb ik diepe bewondering voor. Ik hoop dat veel jongeren die de weg kwijt zijn en hun ouders Tell us en zijn hulpverleners weten te vinden!
 
Eelke:
gecontroleerd op 16/08/2010
Onze zoon zat in een diep dal en alle hulp mocht niet baten. Hij nam eerst deel aan een project in Frankrijk en nu sinds een jaar verblijft hij in Portugal. Inmiddels gaat het veel beter met hem. Hij woont zelfstandig begeleid in Santa Cruz en gaat binnenkort verhuizen naar Almadovar. Hij doet daar allerlei ervaringen op met betrekking tot wonen, werken, omgaan met mensen e.d. Wij zien aan hem dat hij hierdoor enorm gegroeid is. Hij zit veel beter in zijn vel, is veel plezieriger naar ons toe en weet wat hij wil in de toekomst. Hij is volwassen geworden!
Dit is allemaal tot stand gekomen door de geweldige begeleiding van het team van Jan, TELL-US
 
Tanja M. Stakenburg:
gecontroleerd op 16/08/2010
Wij hebben Jan ook eigenlijk al heel lang geleden leren kennen in de prive-sfeer en heb toen vrij snel begrepen wat voor voor hij doet. Wij hebben een zoon die LVG is (licht verst. gehand.) en na vele wegen bewandeld te hebben zaten ook wij op een dood spoor en had ik zoiets van, laten we het eens over een andere boeg gooien.
Jan wou ons daar graag bij helpen, hoewel hij eigenlijk niet goed wist waar hij aan begon...
Carlo is nl. de 1e persoon met LVG die bij Jan in project kwam en dus ook ander gedrag vertoont dat "een probleemjongere"
Enfin, we hebben met zijn allen onze schouders er onder gezet en het wonder is geschied: Het gaat steeds beter met Carlo. Het is ook LEREN omgaan met zo'n persoon en Jan heeft ons laten zien hoe we dat het beste kunnen doen. Geweldig Jan, had niet geweten hoe zonder jou verder. Je luistert altijd naar ons en we kunnen ook lekker 'bomen' over allerlei onderwerpen haha.
Carlo is in principe 'klaar' (voor zover je over klaar kunt spreken...!) en Jan is er en blijft ook op de achtergrond aanwezig en mocht er 'ineens' weer iets voordoen dan zal Jan er zeker weer zijn om ons te helpen. Carlo en ook ons hele gezin zijn ook diverse malen in projecten van Portugal geweest en zo gek, als ouder wil je gewoon soms terug. De sfeer is zo apart, de begeleiding zo goed. Kijk nu al uit naar volg. keer. Jan zou ik aan iedereen aanbevelen met zijn 'recht door zee' blik, altijd gemotiveerd (moe of niet) en altijd meedenkend en doend. Bravo Jan jij verdient goede erkenning, ga zo door.
 
Bianca de Jager:
gecontroleerd op 13/08/2010
Als gezin kennen we Jan al vrij lang en weten dat hij zijn werk met hart en ziel doet. Zelf zijn we bezig om onze dochter er naar toe te krijgen, maar lopen tegen vele muren op bij jeugdzorg. Jan helpt me over verschillende drempels heen en geeft mij precies de aanwijzingen die we moeten doen. Super, net de persoon die je nodig hebt.
 
Saskia Edwards:
gecontroleerd op 12/08/2010
Als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb ik met Jan en het team van Tell-Us samengewerkt op verschillende projecten. Lekker recht door zee en geen nonsens. De meest effectieve manier om met deze doelgroep om te gaan.
Het feit dat de behandeling veelal in het buitenland plaatsvindt maakt Tell-Us heel bijzonder en geeft zeker een extra dimensie aan de hulp op zich. Het werpt de jongeren (en ouders) terug naar af, weg uit de vertrouwde (negatieve) omgeving.
Er zijn geen wachtlijsten, er wordt direct actie ondernomen om de, uit de hand lopende situatie, te doorbreken en er zijn geen vaststaande hulplijnen. Iedere situatie is anders en wordt apart beoordeeld. Alles is mogelijk.

 
Linda:
gecontroleerd op 12/08/2010
Wij zijn via, via gewezen naar Tell-us Jan is een luisterend oor en nam gelijk de tijd en maatregelen. Na vele afwijzingen van de reguliere hulpverlening door ,,tijdgebrek,, en wachtlijsten. Indien wij eerder van Tell-us hadden gehoord had er voor ons en onze zoon veel leed bespaard gebleven.Onze zoon heeft veel geleerd in Portugal en wordt nu verder begeleid in Nederland, dankzij Jan zijn inzet en de begeleiding. Wij hebben veel respect voor Jan, ondanks het lange wachten op de PGB blijft hij zich toch inzetten met de middelen die hij heeft. Mijn tip aan Jan is eventueel folders bij huisartsen neerleggen voor reclame, zodat ouders die problemen hebben met hun kinderen zelf de beslissing kunnen nemen en weten dat er buiten de reguliere sector er ook nog andere mogelijkheden zijn. Bedankt Jan voor je inzet!.
 
Bianca de Muijnck:
gecontroleerd op 11/08/2010
Deze aanbeveling is erg verdiend. Tell-us heeft tot nu toe
mijn dochter op een goed pad geleid. Waar de hulpverlening in 12 jaar heeft gefaald, heeft jan in 8 maanden laten zien hoe het ook anders kan. Er is nog een lange weg te gaan, maar wel een betrouwbare weg. Jan en alle begeleiders in portugal verdienen echt erkenning, waarvoor ze staan en ook daadwerkelijk doen. Ik kan Tell-us aan iedereen aanbevelen.
 
Marleen:
gecontroleerd op 11/08/2010
Geweldige doortastende hulpverlener die op korte termijn hulp biedt aan ouders en kinderen.
Met name de ervarend leerprojecten zijn uitstekend en helpen kinderen in de praktijk te leren om hun leven weer op de rit te krijgen. Geen wazige gesprekken maar duidelijkheid naar zowel de kinderen als mede naar de ouders. Jan heeft de gave om kinderen zelf te laten inzien wat hun gedrag teweeg brengt en weet met de juiste begeleiding de negatieve gedragingen weer om te buigen naar positieve ontwikkelingen.
Compliment Jan voor je eerlijkheid, duidelijkheid, inzet en motivatie!!!
 
Willemien van Bezooijen:
gecontroleerd op 11/08/2010
Heb Jan leren kennen op het RMPI te Barendrecht, hier is onze zoon Frank (toen net 16 jaar) ruim 1 jaar opgenomen geweest voor behandeling. Helaas na anderhalf jaar kwam Frank na een stage in Frankrijk weer thuis, ZONDER verdere nazorg. Hier is Jan begonnen met begeleiding en met kort verblijf opvang, middels een PGB budget.
Tot op heden begeleid Jan onze Frank (nu 24 jaar)nog steeds, tot grote tevredenheid van zowel Frank als zijn ouders.
 
Jaron:
gecontroleerd op 11/08/2010
Geweldige projecten voor kinderen, jongeren en ook de ouders waar de begeleiders het hart nog op de goede plek hebben en niet alleen 'hun werk' doen.

Ik heb jaren mogen samenwerken met de oprichter van Tell-Us binnen de jeugdhulpverlening en ervarend leren. Met die kennis en ervaring kan ik eigenlijk alleen maar concluderen dat probleemgedrag bij jongeren en/of negatieve hulpverleningservaringen 'bijna' altijd omgebogen kunnen worden naar succeservaringen en voldoende positieve bagage voor de jongere, zodat een diploma, werk en zelfstandig functioneren binnen de maatschappij weer haalbaar is.

Heel veel succes!
Jaron
Gezinsvoogd.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor TELL-US help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.