1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Coby uit rotterdam

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Coby uit rotterdam
 1. 58 jaar
 2. rotterdam
 3. 061887... toon nummer0618878017 
 4. Bekijk website 
 1. PRO
  Facebook
  Wij hebben het Facebook account van Coby geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
  CV Aanwezig 13x aanbevolen
 1. Nederlands Engels

Over Coby

Mijn naam is Coby.
Ik ben reeds aantal jaartjes werkzaam in diverse onderdelen van de thuiszorg, waarbij ik persoonlijke zorg en aandacht erg belangrijk vind. Veel ervaring met CTB Volwassen en Kinderen CTB Tracheostomale beademing canule verwisseling (Erasmus MC). Professioneel en met plezier, persoonlijke beleving van optimale zorg met een warm hart. Een goede relatie opbouwen met de patiënt, maar ook aandacht voor de behoeftes en wensen van familieleden en mantelzorgers. Maatwerk voor zorgvragers en familieleden. Kortom zorg zoals u het hebben wilt. Dat plezier in het werk belangrijk is behoeft geen uitleg. Certificaten, diploma en gemotiveerd, persoonlijk en toegespitst op de leefsituatie en de lichamelijke en mentale toestand van de cliënt. Op deze manier kunnen zorgvragers in hun vertrouwde omgeving blijven en bied ik familieleden ondersteuning. CTB Tracheostomale beademing canule verwisseling (Erasmus MC). Lichte wondzorg en decubitus, injecteren, verzorging, verpleging zeer bedreven en ervaring in de palliatieve zorg. Ook ervaring met cliënte met A.L.S. Huisdieren geen bezwaar. Sociaal betrokken in de wijk met ouderenzorg en eenzaamheid. Goede nazorg. H.B.O opleiding zorgcoördinator. Klaar met studie. 2019 Met Kiwa keurmerkregister

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Reanimatie certificaat
Beschikt over een reanimatie certificaat
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Kiwa keurmerk voor ZZP'ers in de Zorg
Het Kiwa Keurmerk geeft klanten de zekerheid dat de zzp’er voldoet aan de geldende beroeps- en ondernemerseisen en kwalitatief goede zorg verleent. Voor hulpvragers is het keurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zzp'ers.
yes.gif Inschrijving Kwaliteitsregister V&V
Beschikt over een inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

Zorgthuisnl V&VN
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: Tarief in overleg
  Hulp bij Administratie: Tarief in overleg
  Verpleegkundige: €40 - 50
  Verzorgende: €30 - 40
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. t/m 30km
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Bekijk CV van Coby
 2. meer dan 10 jaar
 3. verzorgende op niveau 3 mbo 13 jaar thuiszorg R`dam
  verzorgende niveau3 mbo 10 jaar verpleeg en verzorgings huizen
  begeleiding/ondersteuning 13 jaar thuiszorg
 4. verzorgende c niveau verpleegtechnische handelingen palliative zorg 3 mbo niveau zadkin(thuiszorg R`dam) icons/yes.gifdiploma
  LEAO/mavo geerlandhof icons/yes.gifdiploma
  openzuigsysteem en verwisselen van een tracheacanulen bekwaamheidsverklaring ErasmusMC bewijs van deelname icons/yes.gifdiploma
 5. Kinderen Volwassenen
  Senioren Bejaarden
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend neeneeneeneejaneenee
  middag neeneeneeneejaneenee
  avond neeneeneeneeneeneenee
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Gerda:
gecontroleerd op 27/01/2020
Zeer empathisch, inlevingsvermogen, humoristisch en weet waar zij staat. Heeft verstand van hoe een mens zich kan voelen bij het ziek zijn en bij het bloot geven van de cliënt. Heeft veel voor ons betekend bij het opzetten van de zorg en aanvragen van hulpmiddelen, goed netwerk en toch wel in het bijzonder haar humor wat ons er doorheen trekt in moeilijke tijden. Ik hoop dat zij nog lang bij ons de zorg blijft geven ook een steun in de rug voor de mantelzorger.
 
Teun:
gecontroleerd op 30/10/2019
Coby heeft een half jaar voor mijn vrouw gezorgd met veel passie en op een humoristische manier. Heeft inzicht en is geduldig ook in zeer moeilijke tijden konden wij op haar rekenen Coby wist wanneer zij zich onzichtbaar moest maken maar toch in geval van nooit insprong. Een fijne verzorgende met het hart op de juiste plaats. Ook tijd vrij makend voor de mantelzorger en onze hond. Gelukkig is mijn vrouw weer in staat om alles zelf te doen.
 
Diny Sven:
gecontroleerd op 24/01/2018
Toen onze moeder ineens meer zorg nodig had dan wij konden geven, hebben we Coby benaderd voor hulp. Dit heeft zij professioneel en voortvarend aangepakt. Ondanks dat het in het begin zoeken was maar de juiste vorm en we veel moesten wijzigen, was niets te veel en werd zonder probleem het schema omgegooid. We hopen nog lang van haar diensten gebruik te maken.
 
Diny Sven:
gecontroleerd op 24/01/2018
Toen onze moeder ineens meer zorg nodig had dan wij konden geven, hebben we Coby benaderd voor hulp. Dit heeft zij professioneel en voortvarend aangepakt. Ondanks dat het in het begin zoeken was maar de juiste vorm en we veel moesten wijzigen, was niets te veel en werd zonder probleem het schema omgegooid. We horen nog lang van haar diensten gebruik te maken.
 
Tineke:
gecontroleerd op 01/03/2016
Ook ik sta nog steeds achter mijn aanbeveling van 2010
 
Jeanne van Beekum:
gecontroleerd op 21/10/2014
Coby voert haar werk op een professionele manier en met passie uit. Zij is empathisch en betrouwbaar. Maar bovenal heeft zij humor en dat zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn / haar gemak voelt bij Coby.
 
Annie Damen.:
gecontroleerd op 21/05/2014
Ik werk regelmatig met Coby in de Palliatieve Zorg
het is een fijne betrouwbaren collega, die haar vak goed verstaat.
 
Hinne Klein:
gecontroleerd op 25/02/2013
Zie eerdere aanbevelling van 18-11-2011. Hier sta ik nog volledig achter
 
Hinne Klein budgethouder:
gecontroleerd op 18/01/2011
Coby is iemand die haar werk met heel hart en al haar passie doet. Zij ziet ons als zorg-consumenten als gelijkwaardig; wederzijds respect is het uitgangspunt Coby haar professioneel handelen.

Coby is in haar vak zeer veelzijdig: Zo beheerst zij alle mogelijke tiltechnieken & kent alle hulpmiddelen die maar denkbaar zijn;

Heeft ervaring met alle vormen van prikken en injecteren; Heeft ervaring met beademing; en beheerst het doofblinden alfabet. Bij Coby zijn alle zorgvragen dus in goede handen.

Coby heeft zelf jonge kinderen en weet vanuit die ervaring jonge mensen met een beperking te stimuleren en te motiveren om alles uit het leven te halen wat maar mogelijk is!

Ik vind dit als budgethouder het vermelden waard omdat het de kans op langer thuisblijven met echt kwaliteit van leven; eigen regie voor ons als budgethouder in stand kan houden / vergroten. Iets dat ik echt mijn mede budgethouders; of zij nu jong, oud of ouder van een opgroeiend kind zijn mee wil geven en zeker niet wil onthouden!
 
fam koevermans:
gecontroleerd op 06/01/2011
Een mee denkend betrouwbaar en gevoelige meid.
Nooit is haar wat te veel Coby heeft ons goed op weg geholpen en we hopen dat we nog lang van haar zorg en begeleiding kunnen genieten
 
Jip:
gecontroleerd op 13/10/2010
Coby is iemand die haar vak verstaat en goed luistert.
Zij is heel prettig in de omgang.
Kortom een toppertje.
 
Tineke Wouters:
gecontroleerd op 12/10/2010
Coby is zeer ervaren en geeft goede zorg. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar.
 
Pieter de Bruin:
gecontroleerd op 16/07/2010
Coby levert professionele zorg en is erg sociaal en zorgzaam. Zij heeft gevoel voor humor en is een prettige gesprekspartner.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Coby help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.