1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Marjolein uit Wervershoof

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Marjolein uit Wervershoof
 1. 35 jaar
 2. Wervershoof
 1. Facebook
  Wij hebben het Facebook account van Marjolein geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
  28x aanbevolen
 1. Nederlands

Over Marjolein

Gediplomeerde verpleegkundige met ervaring op veel gebieden biedt zich aan. Mijn naam is Marjolein. Zorg bieden in de vertrouwde omgeving van de cliënt vind ik zeer waardevol. Ik bied professionele zorg en/of begeleiding op maat, afgestemd op de wensen van de cliënt. Hierbij wil ik de cliënt tot dienst zijn met raad en daad.
Mijn kracht ligt in de neuromusculaire aandoeningen/beademingszorg en heb mijn certificaat van het CTB. Ik ben dus bevoegd en bekwaam voor invasieve en non invasieve beademing.
Verder ga ik met clienten mee naar school om hen daar te verzorgen van medische zorg.
Het verzorgen en begeleiden van kinderen is wat ik momenteel veel en vaak doe en daar haal ik veel voldoening uit. Hun een fijne en comfortabele dag bezorgen is wat ik graag doe.
Ik verricht diverse werkzaamheden uiteenlopend van complexe verpleegkundige handelingen tot eenvoudige huishoudelijke taken.
Mijn deskundigheid houd ik bij door scholing en ben dus ook BIG geregistreerd.
Momenteel werk ik op een medische post via Amburent en verricht ik kleine medische handelen en beantwoord ik medische vragen en handel ik in/tijdens noodsituaties
Ik ben flexibel inzetbaar. Vaste dagen en/of losse afspraken zijn allemaal mogelijk. Ook 24-uurszorg behoort tot de mogelijkheden. Ik ben in het bezit van een auto die ik ten dienste van cliënten gebruik voor begeleiding naar diverse bestemmingen.
Verder vind ik nauwkeurige zorgverlening erg belangrijk.
Behandel, verzorg en benader iedereen zoals je zelf ook zou willen is mijn motto!

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif BIG registratie
Beschikt over een BIG registratie:
De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Reanimatie certificaat
Beschikt over een reanimatie certificaat
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Kiwa keurmerk voor ZZP'ers in de Zorg
Het Kiwa Keurmerk geeft klanten de zekerheid dat de zzp’er voldoet aan de geldende beroeps- en ondernemerseisen en kwalitatief goede zorg verleent. Voor hulpvragers is het keurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zzp'ers.
yes.gif Inschrijving Kwaliteitsregister V&V
Beschikt over een inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

V&VN SoloPartners
Hulpaanbod & tarieven
 1. 24-uurs zorg: Tarief in overleg
  Begeleiding: Tarief in overleg
  Palliatieve zorg: Tarief in overleg
  Verpleegkundige: Tarief in overleg
  Verzorgende: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. t/m 50km
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Marjolein heeft nog geen CV
 2. meer dan 10 jaar
 3. Verzorgende IG 5 Verpleeg/verzorg huizen en instelling
  Persoonlijk begeleider/vpk 8 Leekerweide
  Verpleegkundige 13 Zzper, thuissituatie of bedrijven als medic
 4. Centrum voor thuisbeademing universitair medisch centrum Utrecht icons/yes.gifdiploma
  Verzorgende Sint Nic/Verzorgingshuis Sint Jozef en Leekerweide icons/yes.gifdiploma
  Verpleegkunde Leekerweide icons/yes.gifdiploma
 5. Baby Kinderen
  Pubers Volwassenen
  Senioren Bejaarden
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend neejajaneeneejaja
  middag neejajaneejajaja
  avond neejajaneejajaja
  nacht jajajajajajanee
Aanbevelingen
Annemieke :
gecontroleerd op 14/01/2021
Marjolein zorgt al bijna vier jaar voor onze zoon en we zijn enorm blij met haar! Ze is professioneel, denkt mee met wat er nodig is voor Mees, is spontaan en erg netjes in haar werk. Je kan ook zien dat ze veel plezier heeft in haar werk en erg begaan is met personen die ze verzorgd. Al vanaf het begin vertrouwen we onze zoon met een gerust hart aan haar toe. Ze zorgt ervoor dat wij echt even onze handen vrij hebben. Kortom: een lot uit de loterij!
 
Sandra:
gecontroleerd op 06/01/2021
Marjolien zorgt sinds 2019 voor onze zoon. Wat zijn wij blij met haar! Ze doet haar werk zeer professioneel (ik denk oa aan haar methodisch werken, inzicht, kennis, omgaan met hygiëne, meedenken, observeren)
Marjolien is een lieve, warme behulpzame, vrouw. Ze staat altijd voor ons klaar! Al heel gauw durfde ik de zorg, van mijn zoon, uit handen te geven.
Mijn zoon vind Marjolein helemaal geweldig! Als Marjolein een keer een dienst van mij overneemt, op school, is hij helemaal blij! Ik raad iedereen Marjolein aan!
 
Terri Haring Supheert:
gecontroleerd op 24/12/2020
Marjolein is een zeer bekwame lieve zorgzame verpleegkundige. Ik voel mijzelf zeer op mijn gemak als Marjolein mij verzorgd en vertrouw haar volledig.
Tevens zorgt zij voor alles wat ik nodig heb zoals mijn medicatie, medische artikelen, artsen contact en visites.
Zij is zeer alert en signaleert snel veranderingen rondom mijn persoon.
Zij is mijn steun en toeverlaat.
 
Rosanne:
gecontroleerd op 23/12/2020
Marjolein is een topper. Vrolijk, positief, wijs en gaat professioneel te werk. Ik mag haar gelukkig al jaren kennen en ben ik erg dankbaar hiervoor. Ze pikt dingen snel op, en je kunt bij haar lekker jezelf zijn. Ook denkt ze met je mee en is ze super sociaal. Met Marjolein is het altijd fijn en blij dat ik haar cliënt mag zijn.
 
Barry:
gecontroleerd op 27/01/2017
Marjolein is een vrolijke spontane verpleegkundige die professioneel te werk gaat, ze onthoud snel dingen qua zorg en snapt wat er nodig is, laat je in je waarde en geeft je een veilig gevoel. Zeker een aanrader dus.
 
werner asberg:
gecontroleerd op 22/06/2016
In de de ruim 2 jaar die ik met marjolein heb samengewerkt heb ik haar leren kennen als een bijzonder betrokken en empathische verpleegkundige
Op een geweldige mannier is zij in staat professionaliteit met een warme persoonlijkheid te combineren wat haar bijzonder maakt
 
Daniella Verdonk:
gecontroleerd op 29/04/2016
Marjolein is een collega waar ik samen mee werk in een poel van zorgverleners die als zzp,er werken bij clienten in de thuiszorg.
Ze een gedreven en professionele verpleegkundige met kennis van zaken , altijd waar nodig bij problemen binnen een team invalt al heeft ze al 20 uur erop zitten.
Op Marjolein kun je bouwen als client maar ook als collega.
Ben blij haar als collega te hebben , en de clienten zijn allen gek op haar.
 
Andre Tessel:
gecontroleerd op 12/04/2016
Onze marjolein is zeer toegeweid aan mijn goede verzorging. Ze is gedisciplineerd en heeft oog voor detail. Ze luistert aandachtig naar me wensen en weet haar werk te combineren met leuk sociaal contact en een goed gevoel voor humor. Ze heeft een uitzonderlijk goed geheugen, dat gekoppeld aan haar verantwoordelijkheids gevoel, maakt haar een zeer betrouwbare hulp en ondersteuning. Ze voelt wat dat betreft meer als onderdeel van ons huishouden dan iemand die van buitenaf naar binnen kijkt. We zijn heel blij met je. :)
 
Carla Hoekstra:
gecontroleerd op 11/04/2016
Marjolein is een zeer gedreven persoon, die de best mogelijke zorg wil leveren en dat ook doet. Ze denkt goed mee en doet met veel enthousiasme haar werk. De zorg is bij Marjolein in vertrouwde handen.
 
Angelina Maas:
gecontroleerd op 07/04/2016
Marjolein is een collega van mij die ik heb leren kennen als een naar perfectie strevend persoon die zich zowel voor haar patient als voor collegae erg flexibel opstelt. Ze is betrouwbaar en stipt met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met haar empatisch vermogen is zij een een aanbeveling voor iedereen die hulp nodig heeft.
 
Jolanda Jong:
gecontroleerd op 05/04/2016
Ik heb kennis gemaakt met Marjolein toen ze mijn moeder verzorgde in haar laatste levensfase. De persoonlijke aandacht en de perfectie van de zorg was voor mijn moeder van zeer grote waarde. In het begin vond ik het moeilijk om er zelf niet continue bij te zijn, maar met Marjolein kon ik dat los laten. Ik wist dat ze in goede handen was.
 
emmy:
gecontroleerd op 05/04/2016
Marjolein is jarenlang begeleider geweest van onze zoon binnen een instelling. We hebben haar al die tijd ervaren als een zeer betrokken, betrouwbare en professionele verpleegkundige/begeleidster. Ze neemt verantwoordelijkheid en komt op voor de belangen van haar cliënt. Ze denkt mee en neemt goede initiatieven en schroomt niet, mocht dit nodig zijn, om rondom de zorg kritische vragen te stellen. Het is niet alleen een harde werker maar tevens een vrolijke, gezellige meid die ik graag in mij nabijheid zou willen hebben. Wij kunnen haar dan ook met een oprecht hart van harte bij u aanbevelen.
 
Ronald Wijnschenk:
gecontroleerd op 05/04/2016
Marjolein heeft mijn echtgenote Sylvia van 1 juli 2014 t/m 29 februari 2016 (t/m haar overlijden) verpleegd.
Wat kan ik allemaal van haar zeggen. Om te beginnen het is een toppertje! Sylvia was zo op haar gesteld. Zij doet haar werk met zo veel passie en empathie. Altijd vrolijk en vol energie. Zeer deskundig, alert, let op details, ik noemde haar dan ook Rietje Precies. Marjolein is een echte aanrader.
 
Margreet:
gecontroleerd op 17/02/2014
Marjolein is een professionele hulpverlener, heeft een groot empathisch vermogen wat haar prettig maakt in de omgang en wat voor de zorgvrager een vertrouwd gevoel geeft. Wat Marjolein kenmerkt is haar kritische blik op de zorg wat zorgt voor groei en verbetering van de zorg. Wanneer u kiest voor Marjolein bent u verzekerd van een professionele, doortastende, hard werkende jonge meid die overal voor een glimlach zorgt.
 
Lucy:
gecontroleerd op 13/02/2014
Marjolein is een enthousiaste, lieve, en een professionele meid. Ze werkt hard en weet wat ze wil. Ze is vastberaden en zoekt alles tot in de details uit en daarom weet ze precies waar ze het over heeft, ze kan het ook goed onderbouwen waarom iets bijvoorbeeld zo is. Maar wat ook heel belangrijk is, is dat ze goed kan luisteren naar andere, ze staat ten alle tijden voor je klaar, ze is kundig, en kan zich goed inleven in de ander. Marjolein weet hoe ze andere kan overtuigen en ziet overal wel het positieve van in, wat ook absoluut realistisch is.
Als ik iemand nodig zal hebben, zal ik het heel prettig vinden als Marjolein mij helpt. Ik voel me prettig bij haar, op me gemak, en je kan haar vertrouwen.
 
Anita:
gecontroleerd op 11/02/2014
Marjolein is een spontane collega. Ze is zowel goed in zelfstandig als in teamverband werken. Ze werkt hard en houd graag de touwtjes in handen. Het is een streber en volgt regelmatig cursussen om zo kennis te vergaren. Ze wil graag haar collega's helpen en geeft tips. Ze heeft het beste voor met haar cliënten en haar collega's. Het is een verpleegkundige die er voor de cliënten staat en er probeert uit te halen wat er in zit.
 
Kelly:
gecontroleerd op 10/02/2014
Hierbij mijn aanbeveling over Marjolein. Ik werk nu al ruim 7 jaar met haar samen. Ik heb haar zien groeien naar een goede hardwerkende verpleegkundige. Ze zorgt dat ze bekwaam en bevoegd blijft in wat ze doet. Ze kijkt altijd naar wat beter kan in de zorg van de client en streeft altijd naar het perfecte! Daarbij zorgt ze der altijd weer voor dat het hele team hier in mee doet en stimuleert iedereen hierin. Haar betrokkenheid en liefde is groot voor dit vakgebied en dat zie je in alles terug komen. Ze neemt het op voor de cliënten mocht het nodig zijn en daar staat ze der mannetje ook wel voor in! Zij is een absolute meerwaarde voor de zorg rondom je familielid of jezelf!
 
Dayenne:
gecontroleerd op 10/02/2014
Marjolein is een leuke lieve spontane meid. Heeft goede motivatie's tijdens haar werkzaamheden. En weet goed waar zij mee bezig is! Marjolein wil altijd het beste uit haar werk halen! Prettige collega om mee samen te werken!
 
Claudia:
gecontroleerd op 10/02/2014
Een professionele verpleegkundige. Marjolein is een spontane flexibele collega. Ze staat open voor aansturing en blijft zichzelf ontwikkelen. Marjolein weet zich goed in de cliënten te verplaatsen en past haar begeleidingsstijl hierop aan. Dit maakt dat ze in staat is individuele zorg te bieden.
Een verpleegkundige waarbij de zorgvrager/cliënt zich snel vertrouwd zal voelen!
 
Babet:
gecontroleerd op 10/02/2014
Marjolein is een leuke, spontane, gedreven, daadkrachtige collega. Zorgen doet ze vanuit haar hart en weet daarbij haar professionaliteit goed te bewaren. Marjolein zegt wat ze doet en doet ook wat ze zegt.
 
jennifer:
gecontroleerd op 07/02/2014
Ik beveel Marjolein aan:

Mijn werk relatie met marjolein heb ik als zeer leerzaam en prettig ervaren. Ik ben Door marjolein begeleid in mijn opleiding. Marjolein is een perfectionist en ziet altijd mogelijkheden om zichzelf te verbeteren. Ze heeft mij met haar kennis en visie enorm bijgeschoold.

 
Lotte Schenk:
gecontroleerd op 07/02/2014
Marjolein is een zeer gedreven persoon die met perfectionisme haar werk uitvoert. Ze is professioneel, communicatief vaardig, spontaan en enthousiast. Iemand die zich met hart en nieren inzet voor haar cliënten. Een verpleegkundige die je niet mag missen.
 
Ester Krijgsman:
gecontroleerd op 07/02/2014
Marjolein is absoluut een zeer goede verpleegkundige, kundig in alle verpleegkundige beroepsgroepen en met elke leeftijdscatagorie.

Marjolein is accuraat, emphatisch, professioneel, doortastend, lief, zorgzaam, collegiaal. Ze is zeer goed zelfstandig functionerend evenals in een team!

Met Marjolein haalt u een professionele verpleegkundige in huis, wat U een gerust gevoel zult geven, om de zorg voor uw familielid of u zelf samen te dragen.
 
sas:
gecontroleerd op 07/02/2014
Marjolein is een professionele werkneemster, die haar werk serieus neemt. En er ook echt voor gaat. Daarbij denkt ze graag mee naar oplossingen en/of veranderingen in haar werkgebied. Is het een persoon met een onderbouwde mening, ze kan haar mening goed verwoorden en weet waarom ze iets wel of niet doet. Luisterd naar meningen van een ander en denkt hier vervolgens over na. Een leergierig type. En vrouw die weet wat ze wil, hoe ze het wil en waarom ze het wil. Zorgzaam en wil het beste voor haar cliënten. Maakt zich hier dan ook hard voor, zal al het mogelijke doen.
 
Joery :
gecontroleerd op 07/02/2014
Marjolein is een hardwerkende, vlotte collega die enthousiast en met veel plezier naar haar werk komt. Gaat serieus om met cliënten en familieleden en is bekwaam in haar vak. Verder is Marjolein nooit te beroerd om andere collega's te helpen.
Erg prettig om mee samen te werken.
 
Sione:
gecontroleerd op 07/02/2014
Marjolein is een lieve spontane meid,die heel goed weet waar ze het over heeft.Als zij aan het werk is geeft dat een heel goed en vertrouwd gevoel.Je kan op haar bouwen,ze gaat voor je door het vuur.
 
iris:
gecontroleerd op 07/02/2014
marjolein is een gedreven iemand. zij heeft hart voor haar werk. hierin is zij heel precies en probeert altijd het beste er uit te halen. ook staat zij stevig in haar schoenen en is kritisch naar collega's. wanneer zij verbetering ziet zegt zij dit en kan zij dit dan goed onderbouwen en geeft hierbij tips. ik denk dat wanneer ik een zorgvrager zou zijn ik het prettig vinden om een begeleider als marjolein te hebben. ik denk dat de zorg voor mij als cliënt optimaal zou zijn. ook als collega heb ik het werken altijd als prettig ervaren en heb ik veel van haar geleerd.
 
Sharon :
gecontroleerd op 07/02/2014
Marjolein is een leuke en spontane meid. Haar werk is belangrijk voor haar, ze zal altijd zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is en levert dan ook absoluut geen half werk. Ze is een goede verpleegkundige die zichzelf altijd blijft ontwikkelen. Nieuwe uitdagingen pakt ze dan ook met beide handen aan en zal er voor gaan. Als u zorg nodig heeft voor uzelf of familie dan bent u bij marjolein aan het juiste adres en zal u niet teleurgesteld zijn.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Marjolein help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.