1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
Emailadres:

Chantal uit zwaag

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
profielfoto Chantal uit zwaag
 1. 41 jaar
 2. zwaag
 3. 065150... toon nummer0651507056 
 4. Bekijk website 
 1. PRO
  19x aanbevolen
 1. Nederlands Engels

Over Chantal

Chancare: Enthousiaste, sociale ZZP A-Verpleegkundige en Gespecialiseerde allround Gezinsbuddy.
Ont-zorghuis Chancare in process.

41, gehuwd en 3 tieners.
Sinds 1995 werkzaam in de (kind)zorg.
In bezit van aanvullende diploma's: Gezinscoach, Coaching bij HSP, ASS, ADHD en ADD, Opvoedcoach, Stiefgezincoaching, Intuitieve ontwikkeling. Certificaat Kinderpsychologie, Numerologie, Mindfulness. Gecertificeerde Access Bars behandelaar. Getrainde Anorexiacoach.
Gecertificeerde en getrainde HSP Kindercoach. Gediplomeerd en getrainde Creatief Therapeut.

Ik help graag in gezinnen om de zorg te kunnen verlichten. Gezinsleden waar nodig 24/7 te begeleiden en ondersteunen in de dagelijkse zorgen die er zijn. Mogelijkheden tot begeleiding/verzorging/observatie op vrijwel elke gewenste locatie.

Logeeropvang en dagopvang (vpk) is bij mij thuis mogelijk ter ontlasting voor de ouders of ter ontwikkeling van het kind. Het hele gezin geeft vol enthousiasme 'warme specialistische individuele zorg/begeleiding'.
Mijn man geeft bij ons aan huis Creatieve houtbewerking Therapie aan zorgkinderen die er baat bij hebben.

Geschoold in, en veel ervaring met ASS, HSP benadering, overprikkeling en opvoeding van kinderen met ASS en/of HSP. Ervaring met vele vpk ziektebeelden.

Freelance sinds 2000 werkzaam in de thuis/pgb zorg/kraamzorg. Sinds jaren ook als Ambulant Specialistisch Gezinscoach. Specialistische Coaching en Begeleiding van het hele systeem en/of individueel.
Veel feeling met gezinnen waarbij o.a. ASS/HSP/Anorexia/Multi- of Eetproblematiek 0-16 jaar is.
7 jaar werkzaam geweest bij een vpk kdv op locatie en ambulant.

Breed samenwerkingsnetwerk:
Vrijwilliger bij NEE-eten/Lid Eeteam Stichting Dalisay Recovery/Goede connecties met diverse gemeentes/ JGB/Parlan /Buro Puur/WFG Eetteam/ MEE / BalanCee kinderfysio/ Theone kindertherapie/Terraluna/ ASS School De Blauwe Zon Purmerend/ Isapowercoach/ Lid van Weet/ NVA

Bekend met PGB/ZIN. Zorgingekocht in HHW.

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif BIG registratie
Beschikt over een BIG registratie:
De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Reanimatie certificaat
Beschikt over een reanimatie certificaat
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Inschrijving Kwaliteitsregister V&V
Beschikt over een inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

V&VN 
Hulpaanbod & tarieven
 1. 24-uurs zorg: Tarief in overleg
  Begeleiding: Tarief in overleg
  Hulp bij Administratie: Tarief in overleg
  Palliatieve zorg: Tarief in overleg
  Verpleegkundige: Tarief in overleg
  Verzorgende: Tarief in overleg
  Aangepaste vakanties: Tarief in overleg
  Dagbesteding: Tarief in overleg
  Logeerhuis: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. Niet van toepassing
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Chantal heeft nog geen CV
 2. meer dan 10 jaar
 3. verpleegkundige 5 ziekenhuis de heel
  freelance verpleegkundige 18 pgb gezinnen
  verpleegkundige 7 Vpk kdv
 4. havo oscar romero icons/yes.gifdiploma
  hbo a vpk ziekenhuis de heel icons/yes.gifdiploma
  kraamzorg icons/yes.gifdiploma
 5. Baby Kinderen
  Pubers Volwassenen
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht jajajajajajaja
Aanbevelingen
Angela van gelderen :
gecontroleerd op 29/07/2018
Chantal is een lieve en zorgzame vrouw die precies weet hoe ze “problemen” moet aanpakken.
Ons zoontje komt al een jaar bij haar en haar lieve gezin en is sindsdien ontzettend gegroeid.
Staat altijd klaar waar nodig en zijn ontzettend blij dat zij op ons pad is gekomen!

Wij hadden het niet beter kunnen treffen!
 
Manon :
gecontroleerd op 29/07/2018
Ik ken Chantal al een aantal jaren, we leerde erkaar kennen op werkgebied en ik ben nog steeds dankbaar dat we nog veel mooie dingen samen doen. Je bent een prachtige vrouw die out of de box denkt/altijd mogelijkheden ziet. Niks is te gek! Een zorgverlener die niet op de klok kijkt maar pas stopt als het goed is. Je hebt een groot warm hart die vele kindjes/kids en ouders het gene geeft waar ze naar op zoek zijn. Dat bewonder ik! Ik hoop dat je nog vele gezinnen mag helpen.
 
Priscilla :
gecontroleerd op 29/07/2018
Chantal is een hele fijne gezin begeleider, ze neemt het hele gezin erin mee. Ik zelf heb Chantal al bijna 2 jaar over de vloer en ik zal niet zonder haar kunnen. Ze is echt buddy geworden van ons gezin, onze kinderen zijn ook heel erg blij met haar en ze helpt ze allemaal met hun eigen probleem en kunnen alles aan haar kwijt. Wat zo fijn is aan Chantal dat ze echt een vertrouwensband heeft met kinderen en met ouders, waardoor zij je heel goed begrijpt in wat voor situatie je ook zit. Als je kind een beperking heeft of gewoon een luisterend oor nodig heeft, Chantal is er. En wat heel fijn is aan Chantal als begeleider is dat je haar altijd kan bereiken en met haar kan bespreken waar je tegen aan loopt. En net wat ik al aan gaf wij als gezin willen haar niet meer kwijt en vinden het heerlijk dat zij ons helpt met onze kinderen. Chantal heeft een hart van goud en heeft de kinderen waar ze voor zorgt ook echt in haar hart gesloten. Ze doet haar werk met haar hart en ziel.
 
Cindy van Waalwijk:
gecontroleerd op 30/07/2018
Met Chantal in contact gekomen als collega’s. Haar enthousiasme, warme hart, kennis en enorme inzet zijn dingen die ik in Chantal waardeer. Waar een ander om 18 uur de deur van het bedrijf sluit, gaat Chantal nog even door. Net zolang tot ouders tevreden zijn en Chantal er een goed gevoel bij heeft. Gaat het niet links om dan proberen we het rechtsom.
Naast haar kennis en kunde is Chantal vooral lief, vriendelijk, positief en een echte doorzetter.
Zit je als ouders met de handen in het haar omdat het thuis niet gaat zoals je gehoopt had, schakel dan met een gerust hart Chantal in. Je zal er geen spijt van krijgen.
 
Linda:
gecontroleerd op 05/08/2018
Chantal heeft een goed observerend kunnen. Chantal zal niet direct haar oordeel geven maar zal eerst goed alle kanten van de situatie bekijken. Pas daarna komt zij met een goed doordacht plan. Chantal legt daarin de lat voor zichzelf hoog: ze doet 't goed of ze doet 't anders. Chantal is niet van het blijven voortzetten maar is iedere keer kritisch of het nog gaat zoals het is bedoeld, en zo niet dan komt zij met een verbeterpunt.
Aan Chantal héb je wat!
 
Melanie:
gecontroleerd op 08/08/2018
Chantal is zeer deskundig in wat ze doet. Niet alleen ervaringsdeskundige op heel veel gebieden maar ook genoeg kennis van zaken. Chantal is iemand waar je op kan bouwen. Ze helpt waar kan maar blijft ook kritisch waar nodig. Een absolute topper voor elke gezin met welke hulpvraag dan ook.
 
Hanna:
gecontroleerd op 09/08/2018
Chantal komt al een aantal jaren bij ons thuis omdat wij een dochter met een meervoudige beperking hebben. We zijn heel blij met haar, want ze weet precies wat er moet gebeuren en werkt hard. Tussendoor is er altijd tijd voor een grapje en ze geeft ook aandacht aan onze twee andere dochters. Als je een betrouwbare, professionele en zorgzame begeleider zoekt, dan ben je bij Chantal aan het goede adres.
 
Monic:
gecontroleerd op 15/08/2018
We zijn in contact gekomen met Chantal vanwege een eetstoornis bij mijn dochter en alle problemen die daar bij horen. Een vrouw met een warm hart die altijd voor je klaar staat en alle tijd neemt die nodig is. Niet alleen voor mijn dochter, maar voor het hele gezin als dat nodig is.
En ondanks dat je nog maar kort bij ons komt, is er al een hele vertrouwensband opgebouwd en voelt het alsof we je al heel lang kennen. Je enthousiasme, je kennis en je humor zijn van grote waarde. Chantal, we zijn super blij dat je op ons pad bent gekomen.
 
Esmee:
gecontroleerd op 09/09/2018
C = consequent
H = hulpzaam
A = attent
N = nauwkeurig
C = clientenzorg
A = aandacht
R = regelmaat
E = energie

Dit is allemaal Chantal en nog veel meer, als u of uw gezin hulp nodig heeft zit u bij CHANCARE zeker op uw plek, een vrouw vol vakkennis maar vooral een hart van goud!
 
Marjolijn Röben :
gecontroleerd op 09/09/2018
Ik ken Chantal al zeker 5 jaar. Zij heeft eerst voor mijn zoon (ass, verst. Bep. En syndroom) op locatie gewerkt, later ook gezorgd voor uitstekende thuisbegeleiding. Chantal doet alles vanuit haar hart en dat is te merken. Zeer betrokken bij alle aspecten die in een (ass) gezin voorkomen. Ze is zeer pro-actief, intuïtief ingesteld, en heeft oog voor detail. Chantal heeft mij geweldig ondersteund bij de zorg voor mijn gehandicapte zoon. Door Chantal heb ik de zorg voor mijn zoon langer kunnen houden!
 
Nathalie:
gecontroleerd op 09/09/2018
Chantal is bijna een jaar geleden in ons leven gekomen.
Onze jongste zoon heeft een zeer progressieve spierziekte. Chantal heeft een zeer uitgebreide cv, dat het op papier al goed voelde. Na de eerste ontmoeting, wist ik dat het goed zat. Ze heeft een natuurlijke rust, maar is daarbij ook in voor een dolletje.
Daarnaast heeft ze ons begeleid in het contact met de gemeente. Deze verliep namelijk stroef.
Terwijl ze bij ons was, heeft ze zich ook hard gemaakt, voor de zorg van mijn oudste zoon.
Kortom een aanwinst voor ons gezin.
 
Nicole van Vliet:
gecontroleerd op 12/09/2018
Wie is Chantal?

Chantal is een geweldige en lieve vrouw, heeft voelsprieten vaak ver voor iets voorvalt.
Vecht als een leeuwin om het onmogelijke mogelijk te maken.
Voelt mensen op de juiste manier aan en wordt al snel (bij ons) als 1 van ons gezin gezien!
Ook ons ernstig zieke kindje werd bij haar stil en ontspannen, ze heeft iets magisch.
Ik ben tot de dag vandaag blij en trots haar te hebben mogen ontmoeten en zullen altijd een bijzondere band houden.
Ik (wij) houden van jouw?
 
Marja:
gecontroleerd op 13/09/2018
Wij hebben Chantal leren kennen op het medisch kdv van onze zoon. Daar heeft ze altijd met veel liefde voor hem en alle andere kindjes gezorgd. Was altijd heel erg betrokken en hielp ons waar kon. Onze zoon was ernstig ziek en is helaas overleden. Dit heeft natuurlijk een grote impact op ons gezin. Onze dochter heeft het ook heel erg moeilijk gehad met haar verdriet om haar broertje en ook daarin heeft Chantal ons en haar enorm geholpen.
Chantal heeft een hart van goud en heel veel ervaring en kennis. Wij zijn erg blij dat ze op ons pad is gekomen!
 
Kirsten van Duijn :
gecontroleerd op 02/10/2018
Wij kwamen met Chantal in contact op het mkd 3 jaar geleden. Na lang aandringen van de kinderarts ging ik kijken, en voelde eigenlijk wel Oke maar wilde het allemaal zelf doen, omdat na half wonen in het ziekenhuis en kinderthuiszorg, ik geen zin meer had in mensen die allemaal wel wisten wat goed was voor me kindje (toen 11 maanden). Chantal kreeg de zorg voor mijn kleine meisje en zetten haar warme hart wagenwijd open. Wat zij met die kinderen kan en doet is magisch. Me dochtertje was blij en mama was dus ook blij. Geen hulpvraag te ingewikkeld. Naast dat het voor ouders al best heel zwaar is om een zorgen kind te hebben is de administratie er achter soms nog wel dubbel zo zwaar. Moeilijke gesprekken met gemeente etc, geen vraag te lastig en niet bang om duidelijke kaders te plaatsen. Dit is wat er nodig is en dit is wat jullie moeten doen.
Chantal was letterlijk ons lichtje na hele zware donkere tijden. Blij dat ze tot op de dag van vandaag er nog steeds is voor onze kleine dame die stapelgek is op haar en haar broers zijn ook echt heel erg gek op haar. Je kan altijd op haar bouwen sondes die er op de meest bizarre dagen en tijden uit waren 1 belletje / berichtje en daar was ze alweer. Chantal is een mooi mens met bijzondere kwaliteiten. Wij als gezin willen en kunnen niet zonder haar.
 
Peter Stallenberg:
gecontroleerd op 07/11/2018
Een aantal kinderen die De Blauwe Zon bezoeken maken ook gebruik van de opvang bij Chantal. Deze kinderen hebben een betrokken en kleinschalige opvang nodig. En Chantal biedt dat. Daarnaast heeft ze een luisterend oor voor de ouders, waarbij ze in staat is om naast iemand te gaan staan.
Er is veel contact tussen de ouders, Chantal en De Blauwe Zon, waardoor probleempjes opgepakt kunnen worden voordat ze uitgroeien tot grotere problemen.
Voor De Blauwe Zon is Chantal een aanvulling in de hulpverlening. Door haar inzet geeft ze kinderen met een grote zorgvraag de kans om zo normaal als mogelijk bij hun ouders op te groeien.
 
familie baas:
gecontroleerd op 11/01/2019
Chantal is een topper! Wij als gezin kunnen echt niet zonder haar. Ze voelt als een gezinslid waar we 24/7 terecht kunnen voor het maakt niet uit meer wat! Ons gezin kent haar al ruim 4 jaar. En onze beide jongens zijn dol op haar en op haar hele gezin. Onze oudste zoon maakt gebruik van de logeer opvang en hij wordt in het gezin opgevangen alsof hij 1 van eigen kinderen is. Vol liefde, respect, geduld, knuffels en gezelligheid. Alles wat je als kwetsbaar kind je kan wensen. Voor ons als ouders is ze het luisterend oor waar je even lekker mee kan sparren op de momenten als je er even helemaal doorheen zit. Niks is bij Chantal te gek. Ze staat altijd voor ons klaar. Ze is echt een aanwinst voor ons gezin en ons leven. We hopen dat we nog heel erg lang van haar diensten gebruik mogen maken. Het maakt ons leven en de situatie in ons gezin een stuk dragelijker!
 
Rosanne J:
gecontroleerd op 05/03/2019
Chantal is betrokken bij een gezin waarvan wij de kinderen op school hebben. Dankzij haar gaat de communicatie met het gezin vele mate beter dan in het verleden het geval was. Ze denkt goed mee, geeft aanbevelingen en zorgt hierdoor dat (soms lastige) processen veel beter verlopen en dat de kinderen betere ondersteuning krijgen.
 
Deborah H:
gecontroleerd op 11/03/2019
Er is een vrouw die is zoals geen één.
Die via via heel nodig in ons leven verscheen.
Kan bijna niet verwoorden wat zij voor dit gezin betekent.
Zonder haar stond ik echt helemaal alleen.

Zij voelt vlekkeloos aan hoe ze moet handelen.
Wat de ander nodig heeft en hoe dat te behandelen.
Ben erg blij met haar!
Want ik weet nu dat ik deze weg niet alleen hoef te bewandelen.

Dan nu even over wat zij doet voor die kinderen.
Ze is rechtvaardig maar laat ze ook gewoon lekker vlinderen.
Die rust en geduld dat zij hebt.
Even serieus! Niets is te gek voor haar.
Of het nou gaat om grote of kleine kinderen!

Let op mijn woorden, zij
gaat het nog heel veel groter maken.
Zij is gemaakt voor jeugdzaken.
Zij gaat je raken.
Alles om voor die kindertjes een mooie en betere toekomst te maken.

Met heel veel liefs
Deborah
 
Sabine :
gecontroleerd op 08/05/2019
Chantal is alweer een jaar bij ons gezin. Ze begeleid Leila onze dochter van 6. Chantal is rustig (wat van belangrijk is voor onze dochter), behulpzaam en weet op veel vragen wel antwoord of gaat er qua papierwerk meteen mee aan de slag wat ons dan weer ontlast.
Ook onze Leila der zusje van 4 vind het altijd gezellig als Chantal er is. Het voelt nu vertrouwd en gaan met een gerust hart ook weg. Daarnaast doet ze vaak leuke dingen met Leila of doen ze leerzame spelletjes.
Ik kan der echt aanbevelen, want wij zijn zeer tevreden. Op naar nog veel meer jaren.

Liefs Sabine (moeder Leila)
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Chantal help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mail adres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.