1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Jacqueline uit Etten-Leur

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Jacqueline uit Etten-Leur
 1. 52 jaar
 2. Etten-Leur
 1. Facebook
  Wij hebben het Facebook account van Jacqueline geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
  67x aanbevolen
 1. Nederlands

Over Jacqueline

Deze betrouwbare, lieve, eerlijke vrouw van 51 jaar biedt zich aan. Veel ervaring in de zorg ruim 30 jaar. Heb ruim 15 jaar in een verpleeghuis gewerkt en 15 jaar voor een grote thuiszorgorganisatie (Thebe). Sinds 14jaar als zelfstandige begonnen in de zorg bij de mensen thuis. Heb heel veel ervaring met dementerende zowel jong als oudere,,gehandicapte kinderen en ouderen en terminale zorg voor zowel jong als oud is wel mijn pre. Heb eigen PGB cliƫnten en opdrachten via instellingen. Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier. Ik vind belangrijk dat mensen goede zorg krijgen in hun thuissituatie en hierdoor bouw je een goede band op. Empathische houding staat bij mij hoog in het vaandel en is een sterke kant van mij. Verder ben ik Rustig geduldig ik bied een luisterend oor en respect en eerlijkheid zijn voor mij heel belangrijk.

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Inschrijving Kwaliteitsregister V&V
Beschikt over een inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden

Lid van branchevereniging:

V&VN 
Hulpaanbod & tarieven
 1. 24-uurs zorg: Tarief in overleg
  Begeleiding: Tarief in overleg
  Palliatieve zorg: Tarief in overleg
  Verpleegkundige: Tarief in overleg
  Verzorgende: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. t/m 50km
 4. Ja
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Jacqueline heeft nog geen CV
 2. meer dan 10 jaar
 3. Afdelingsassistent 5 Verpleeghuis Ter Valcke
  Ziekenverzorgende I.G. 10 Zorgcentrum Oranjehaeve Lucia
  Ziekenverzorgende Intensieve thuiszorg 11 Thebe Thuiszorg Mark en Maas
 4. Ziekenverzorgende IG Zorgcentrum Oranjehaeve icons/yes.gifdiploma
  Werkbegeleidster Zorgcentrum Oranjehaeve icons/yes.gifdiploma
  Eerst verantwoordelijke EVV,er Zorgcentrum Oranjehaeve icons/yes.gifdiploma
 5. Kinderen Pubers
  Volwassenen Senioren
  Bejaarden 
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend janeeneeneejajaja
  middag jajaneeneejaneenee
  avond neejaneeneejaneeja
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Natasja:
gecontroleerd op 11/01/2011
Zeer betrouwbare en ervaren zorgverleenster op het gebied van ziekenzorg en begeleiding. Flexibel, spontaan en open. We hebben een zeer goede zorgverleenster in huis gehaald, kijkt naar de wensen van de cliënt en cliënt zelf. Een echte aanrader.
 
annemieke jaworski:
gecontroleerd op 12/01/2011
goede zorgverleenster, lief en begripvol voor de kinderen (2 autistische kinderen) doet leuke dingen met de kinderen en is flexibel . zeker aan te raden.
 
Sylvie:
gecontroleerd op 12/01/2011
Ik ben zeer tevreden over de zorg van Jacqueline. Het is een warme vriendelijke vrouw. Ik krijg één keer per week nachtzorg en ik hoef maar even te bewegen en ze staat al naast m'n bed. Ze is erg geduldig en begripvol. Ik kan haar van harte aanbevelen. Een betere kunt u niet krijgen.
 
Annie:
gecontroleerd op 17/01/2011
Ik ben zeer tevreden over de verleende zorg door Jacqueline aan mijn overleden zus Riet. Ze is heel open, spontaan, zorgzaam en staat altijd voor je klaar.
Ze is een goede zeer ervaren en betrouwbare zorgverlener, een echte aanrader.
 
Petra en Claudia:
gecontroleerd op 28/03/2011
Wij hebben Jacqueline leren kennen toen onze moeder ernstig ziek was en 's nachts ook hulpbehoevend was. Jacqueline was altijd erg lief, zorgzaam, meelevend en erg geduldig. Ze was erg betrokken bij zowel patiënt als haar familie.
We zijn erg dankbaar dat wij ze hebben mogen leren kennen en wat zij voor ons en voor ons ma betekent en gedaan heeft.
 
Namens de Familie Koreman:
gecontroleerd op 01/04/2011
Wij als familie hebben de verantwoording genomen om onze moeder 24 uur per dag te verzorgen, we zijn met 9 kinderen en wat aanhang! Lang niet genoeg om 24 uur af te dekken. We hadden de behoefte om extra zorg in te kopen en kwamen uit bij Jacqueline. In het begin waren er wat aanloop problemen en we moesten aan elkaar wennen. Nadat we een paar goede gesprekken hebben gehad, weten we nu precies van elkaar, wat we nodig hebben. Alles loopt nu na een half jaar op rolletjes. De verzorging die Jacqueline aandraagt is prima in orde en van beide zijden wordt er duidelijk gecommuniceerd. Het allerbelangrijkste is dat moeder zich heel happy en gezonder voelt en daardoor in haar eigen omgeving kan blijven wonen.
Wij als familie, bevelen TZR en Jacqueline met een gerust hart aan! Probeert u het zelf eens!,
 
marja:
gecontroleerd op 04/04/2011
Jacqueline is een hele lieve en hele goede zorgverleenster ze is eerlijk en oprecht, ze is een echte steun en toeverlaat ze is lief en goed voor jong en oud. iedereen beveel ik haar aan. mijn man en ik hebben heel veel steun aan haar.
 
Fup Voogd:
gecontroleerd op 29/06/2011
Ik ben zeer tevreden over de zorg van Jacqueline. Ze is lief,zorgzaam,eerlijk,geduldig en heeft een zeer empatische houding. Staat altijd voor me klaar. Ik heb de ziekte van parkinson en zij weet hier heel goed mee om te gaan. Ik voel me goed bij Jacqueline krijg persoonlijke verzorging en begeleiding van haar. Ook heeft ze me geholpen met het aanvragen van indicatie. Hier is zij goed in thuis en heeft mij ook geholpen om een goede zorgverlener voor mij erbij te zoeken. Jacqueline is een echte aanrader, aarzel niet en neemt u zeker eens contact met haar op. Echt een zeer ervaren profesionele zorgverlener.
 
Gems:
gecontroleerd op 14/07/2011
Jacqueline is een erg aardige en energieke dame. Helaas kwamen we niet tot samenwerking aangezien de omstandigheden veranderden v.w.b. de zorg voor mijn moeder. Ze lijkt me een goede verzorgster en ik denk dat ze haar werk goed zal doen.
 
Jenna de Ries:
gecontroleerd op 19/07/2011
Jacqueline regelt de zorg voor en verzorgt mijn opa (90 jaar) die bij mijn ouders is ingetrokken omdat hij stervende is. Jacqueline (en haar goede team!) verlenen alle zorg die wij nodig hebben: zorg voor opa, maar met name ook begeleiding voor de rest van de familie. Jacqueline en haar team zijn flexibel, werken altijd hard en met een glimlach, doen hun werk ontzettend goed en staan continu voor ons klaar. Jacqueline is een hard werkende, gezellige dame met een puur hart, en voor de rest van het team dat Jacqueline heeft samengesteld geldt hetzelfde.
 
MiriaM:
gecontroleerd op 03/11/2011
Al veel reacties geschreven en allemaal positief en dat kan ook niet anders ! Jacqueline werkt al jaren bij mijn broer, die ook erg op Jacqueline gesteld is. Dat is geen wonder want naast de prima zorg die ze hem thuis geeft, is ze ook altijd met andere dingen heel erg attent en zorgzaam. Mijn broer rijmt nogal eens en ik denk dat hij zou zeggen; Jacqelien die krijgt een TIEN
 
Agnes Williams:
gecontroleerd op 11/01/2012
Jacqueline beveel ik graag aan als zorgverleenster. Ze heeft naar klienten toe een prettige,deskundige en zeer persoonsgerichte aanpak. Als ze voor je mag en kan bemiddelen als zorgverleenster probeert ze zo veel mogelijk de juiste zorgverlener bij de juiste klient te koppelen.Heel prettig dat ze hier speciaal aandacht aan besteedt.
 
mariella :
gecontroleerd op 24/01/2012
Het was voor mij een erge grote stap om over te stappen en het heeft lang geduurd voor ik deze stap nam naar Jacqueline maar nu denk ik had ik maar eerder gedaan.
Ze geeft zeer goede zorg, komt de afspraken goed na en vooral erge lieve zorgverleners ( Annet en Sharon). Ik raad Jacqueline bij iedereen aan. Want wat is er prettiger dan dat je zorg goed is geregeld en dat je zelf daardoor weer goed in je vel zit.
 
annet:
gecontroleerd op 25/01/2012
Ik ken Jacqueline al erg lang.{ zo'n 15 jaar } Heb samen gewerkt op een verpleegafdeling.Later hebben we als zzp-er elkaar weer gevonden.Sinds 1 jaar werk ik samen met en voor haar. altijd een luisterend oor voor ieder mens. een warme betrokken collega die zeer bekwaam en deskundig is in de zorgverlening . Maar vooral een hele fijne collega.
 
Sharon Gijsberts:
gecontroleerd op 25/01/2012
Jacqueline is naast mijn schoonzus ook een ontzettend lieve, betrokkende collega. Ze is eerlijk en oprecht, zorgzaam, iemand die altijd een luistert oor heeft. En voor iedereen klaar staat. Ik ben sinds een paar maanden begonnen als zzp-er. Ik werk nu voor 7 zorgvragers. Jacqueline haalt regelmatig zorgvragers binnen. Ik kan niet anders zeggen dat ze een fijn mens is. Ik raad Jacqueline bij iedereen aan
 
marielle jaworski:
gecontroleerd op 26/03/2012
jacqueline is inmiddels al anderhalf jaar mijn begeleidster, ik ben zelf autistisch en jacqueline gaat vaak hele leuke dingen met mij doen, ze zorgt heel goed voor me en vind haar heel erg lief, betrouwbaar en een leuke en gezellige vrouw. is voor iedereen zeker aan te raden!!!

ik kan heel veel met haar lachen en ze heeft een luisterend oor voor iedereen!!!

ze doet veel voor mij en zou heel erg veel terug willen doen voor zo'n lieve begeleidster!!!
 
Jitte de Jong:
gecontroleerd op 06/02/2013
Jacqueline heeft ruim een half jaar mijn geestelijk zieke zus (weduwe met 2 ver weg wonende kinderen met gezin) begeleid. De laatste maanden was zij dagelijks op verschillende momenten van de dag bij haar om haar te helpen met de dagelijkse opstart, samen boodschappen doen, gewoon te praten voorzover mogelijk. Jacqueline heeft enorm veel geduld, goed luisterend oor, pikt signalen op, kan warmte en troost bieden en bouwt vertrouwen op tussen patiënt en haarzelf. In de laatste weken van haar leven bleek pas goed hoe sterk de band tussen de 2 was geworden. Voor de familie een hele troost en geruststelling om zo'n persoon gevonden te hebben. Jacqueline informeerde betrokken familie wekelijks over de situatie en had bijna dagelijks contact met mij of kinderen. met behulp van Jacqueline konden familie, vrienden, buren hun aandacht en steun geven aan mijn zus die nodig was.
Jacqueline heeft in dit proces heel veel van zichzelf gegeven en daar zijn wij haar enorm dankbaar voor.
 
Danny en Kyra:
gecontroleerd op 15/03/2013
Voor een perfekte zorg bevelen wij zeker Jaqueline en haar broer Andre aan.
Zij gaven de zorg aan mijn reeds onlangs overleden moeder,en ik kan niet anders zeggen,dan dat zij dit deden met al hun passie en liefde voor het vak zo wel voor hun clienten.
Jaqueline en Andre waren voor mijn moeder en ons een grote steun en gaven meer dan zorg alleen.
 
Astrdi:
gecontroleerd op 13/01/2014
Jacqueline doet de nachtzorg voor mijn vader. Toen op 24 december duidelijk werd dat het zo echt niet langer kon voor mijn vader, maar ook vooral niet voor mijn moeder, stond Jaqueline de 25e op de stoep. Het eerste uur vond mijn vader het totaal niet nodig dat er een "vreemde" vrouw bij hem bleef "slapen" maar al snel vond hij het toch een veilig gevoel. Want het is nogal wat om zoveel privacy te moeten inleveren.
Gelukkig klikte het heel snel en praten en lachen ze veel af. Ook voor mij is het een prettig gevoel, omdat ik aan de andere kant van Nederland woon en mijn broer in Amsterdam. En oh ja, ze kan hem zo lekker in bed leggen vindt hij. Ook toen er met indicaties van alles dreigde mis te lopen hielp Jacqueline op dat gebied. We hebben het idee dat ze haar werk doet met de focus op de patiënt, dus de zorg geven die hij/zij nodig heeft, eerlijk aangeeft of zij denkt of de zorg nodig is en niet onnodig uren wil schrijven. Want uiteindelijk is natuurlijk zelfredzaamheid en privacy een hoog goed, en we denken dat zij dat heel goed begrijpt. We kennen Jacqueline dus nog niet zo lang, maar tot nu toe zijn we erg tevreden.
 
Niek:
gecontroleerd op 15/01/2014
Jacqueline is een hartverwarmende vrouw en een zeer professionele verzorgende. Ze zorgt al een paar jaar voor mijn dementerende moeder en heeft ook nu nog, echt leuk contact met haar. De patiënt staat voorop, maar ze heeft ook oog voor de mantelzorger. Bovendien kan Jacqueline zich inleven in de situatie en zich flexibel, ook in combinatie met collega's, opstellen.
Dit is iemand die ervoor gaat. Soms kan ze zich door haar enthousiasme wat laten meeslepen. Maar gelukkig kan ze ook fouten toegeven. Ze is één van de beste verzorgenden die ik ken.
 
Els:
gecontroleerd op 05/12/2014
Jacqueline heb ik een paar jaar als een fijne collega
meegemaakt en gezien dat ze zich voor 100% aan
de cliënt geeft. Ze is heel creatief en flexibel in het
bedenken van oplossingen. Ze heeft invoelingsvermogen en is een warme persoonlijkheid. Ook besteedt ze aandacht aan de mantelzorger. Ik kan haar bij iedereen warm aanbevelen.
 
Syl:
gecontroleerd op 08/12/2014
Ik heb jacqueline leren kennen anderhalf jaar terug toen ik zelf als ZZPer ben gaan werken in de zorg.
Ze is altijd even warm, zorgzaam en oprecht naar haar clienten.
Clienten die wij samen hebben zijn altijd goed te spreken over haar en zien haar graag komen. Staat altijd klaar voor de clienten, niets is haar teveel om te zorgen dat de de client hetvgoed heeft.
Een top collega waar iedereen graag mee samenwerkt.
Het spreekt al voor zich dat ze dus niet voor niks hulpverlener van het jaar 2014 is geworden.
Mocht u ooit zorg nodig hebben dan bent u bij jacqueline in de beste handen.
Jacqueline, je bent een topper in je werk naar je clienten, maar ook naar je collega's toe.
Ga zo door.
 
Ella:
gecontroleerd op 09/12/2014
Jaqueline is de laatste weken van het leven van mijn schoonmoeder in huis geweest (afwisselend met collega's) en gedurende deze periode hebben we haar leren kennen als een zeer betrokken persoon die ook kundig is. Het heeft ons zeer geraakt dat zij, terwijl haar dochter ernstig ziek was, aan het bed van mijn schoonmoeder zat, om haar te begeleiden gedurende haar laatste dagen. Jaqueline, je bent een GOUDEN kracht.
 
debbie:
gecontroleerd op 09/12/2014
Jacqueline ken ik al sinds 1993 en we hebben lange tijd heel prettig samengewerkt, ze heeft hart voor haar werk zowel voor de cliënt, de familie en betrokkenen en ook als collega een warm mens.
Zeker op het gebied van de palliatieve zorg een topper.
 
Miranda :
gecontroleerd op 09/12/2014
Ik heb Jaqueline ongeveer een half jaartje geleden leren kennen. Wij deden met nog een paar zzp'ers de zorg bij een cliënt. En wat een lieve collega en zeker ook erg liefdevol naar de cliënt toe. Daarom snap ik echt wel dat ze hulp van het jaar is geworden!
JAQUELINE JE BENT EEN TOP COLLEGA
EN OOK ZEKER EEN SUPER ZORGVERLEENSTER !!!
 
Maaike:
gecontroleerd op 09/12/2014
Toen mijn schoonmoeder ernstig ziek was en Jacqueline haar 's nachts kwam helpen kregen wij een warm gevoel! Wat een lieve vrouw... Als wij haar 's morgens kwamen aflossen dan was het Jacqueline die ons opwachtte met een bakje thee... We hadden het gevoel dat we echt thuis kwamen... Ze is lief geweest voor mijn schoonmoeder en ons!!! Dit heeft het voor ons ook makkelijker gemaakt om de nachten om voor mijn schoonmoeder te zorgen uit handen te geven! Mijn schoonmoeder zei dan: "Dat is een goeie..." En dat is Jacqueline, ze is een goeie, lieve, warme en begripvolle vrouw.
 
Adriaan van den Berge:
gecontroleerd op 10/12/2014
Ik ken Jacqueline sinds kort maar ik heb al heel veel positieve reacties gehoord van haar. De beste hulpverlener van 2014 word je natuurlijk niet zomaar!! Ik hoop in 2015 veel met Jacqueline te gaan samen werken en ik kan bijna niet wachten tot het zover is.
 
Miranda van Huijgevoort :
gecontroleerd op 23/12/2014
Een geweldige mooie tijd heeft Jacqueline mijn moeder en ons gegeven in de laatste levensfase van mijn moeder. Tot het eind en daarna nog een liefdevolle zorg van haar gehad! Met alle vragen kon je bij haar terecht en ze zorgde ervoor dat het goed kwam. Mijn moeder was zeer gelukkig dat ze deze zorg op het einde kreeg. Ze heeft nog kunnen zeggen tegen me dat ze heel gelukkig was met deze lieve verzorgster en dat ze op haar gemak voelde. Echt een liefdevolle topvrouw die uitermate geschikt is voor dit beroep!
 
Annie van Hooijdonk:
gecontroleerd op 23/12/2014
Ik heb Jaqueline leren kennen toen ze mijn moeder verzorgde in haar laatste levensfase. Ze is een hele lieve, warme vrouw en heel betrokken. Mijn moeder voelde zich ook heel erg op haar gemak bij haar. Helaas was ik er niet bij toen mijn moeder overleed maar wetende dat Jaqueline bij haar was, was voor mij een enorme troost. En dat heeft mij rust gegeven. Ze is een lieve schat en een geweldige zorgverlener.
 
Mohnen:
gecontroleerd op 23/12/2014
Wie Jacqueline kent, behoeft geen uitleg. Het is een vrouw met een heel klein hartje die alles over heeft voor haar gezin, haar familie en haar klanten. Ze zit positief in elkaar en het woord ”opgeven” komt niet in haar woordenboek voor. Haar energie is groot zoals ook haar gedrevenheid om de situatie tot een goed einde te brengen. Hierin is haar professionele houding haar drive. Als manager van de palliatieve zorg heeft ze dit goed laten zien. ‘s Nachts wist ze haar klanten te ondersteunen in de laatste uren van hun leven. Door een luisterend oor te hebben wist ze rust en veiligheid te geven aan haar haar klanten. Waarbij zeker de nabestaanden niet werden vergeten door haar. Waar ze kon, werden deze bij het proces betrokken en dat maakt Jaqueline zo bijzonder.
Wie Jaqueline aan haar bed krijgt kan er op vertrouwen dat je de zorg krijgt die je nodig hebt.
 
Ineke:
gecontroleerd op 23/12/2014
Jacqueline heeft mijn schoonmoeder van 93 bijgestaan in haar laatste levensfase. Dit heeft ze heel liefdevol gedaan. De rust die zij uitstraalde was rustgevend voor mijn schoonmoeder.
 
Wilma van Beurden:
gecontroleerd op 27/01/2015
Jacqueline is in mijn leven gekomen toen mijn vader terminaal ziek was en in de nacht niet meer alleen kon zijn. Jacqueline kwam met haar team en nam de nachtzorg van ons over. Het was meteen vertrouwd. Jacqueline voelt de situatie precies aan. Ze is kundig en deskundig wat betreft de laatste levensfase van een cliënt. Jacqueline gaf goede zorg aan mijn vader en betrok ons als dochters bij de zorg. Alles was bespreekbaar. Mijn zus en ik zitten beide ook in de zorg en samenwerking met Jacqueline was perfect. Wij zijn blij dat we mede door de fantastische inzet van Jacqueline onze vader zijn wens hebben Samen hebben we mijn vader nog de laatste zorg gegeven voor hij door de uitvaartonderneming werd op gehaald. Jacqueline is in 1 woord een vakvrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt. Een kanjer.
 
Hakima:
gecontroleerd op 29/01/2015
Jacqueline heeft heel erg veel voor mijn opa en voor onze hele familie betekend. Toen onze opa zijn laatste weken thuis doorbracht, wisten we zeker dat hij bij Jacqueline en haar collega's in goede handen was. Ze heeft al onze wensen gerespecteerd (i.v.m ons geloof) en ook die van onze opa, daarbij heeft ze ons enorm geholpen en gesteund. Wij en onze opa hadden ons geen betere verzorgster kunnen wensen. Ze deed alles in overleg en daarbij ging ze heel professioneel
te werk, maar ook in tijden van verdriet hadden we aan haar en aan haar collega's veel steun die ik op de dag van vandaag nooit zal vergeten. Kortom, een geweldige vrouw met een hart van goud die haar werk met passie en liefde verricht. Wij raden Jacqueline aan iedereen aan.
 
Corry Verweij :
gecontroleerd op 24/03/2015
Zondag 15 maart is mijn man overleden. Jacqueline
heeft mijn man op een geweldige manier verzorgd, was betrokken en professioneel. Mijn man kreeg van haar een liefdevolle en goede zorg en hij, en ook wij,ik en mijn kinderen, vonden het steeds weer fijn als zij er weer was! Wij wisten dat het goed was en kregen van haar de steun die wij zo hard nodig hadden. Een geweldige vrouw die zoveel liefde heeft voor haar werk,maar zeker voor de mensen om haar heen! Dank je wel Jacqueline dat je er was, wij gaan altijd met een bijzonder gevoel aan je terug denken!
 
Mevr. van Aert-Verdonk:
gecontroleerd op 13/05/2015
Jacqueline verzorgd mij goed. Ze is precies, denkt mee na en zeer vriendelijk.
 
Uw zorg in goede handen:
gecontroleerd op 13/05/2015
Jacqueline is een oud collega van mij waarmee ik met heel veel plezier en voldoening heb samengewerkt. Sinds een half jaar hebben wij weer contact. Haar werkwijze is niets veranderd. Ze is nog steeds goed in haar werk/inzichten. Zorgzaam en gaat voor haar cliënten.
 
Monique Kas:
gecontroleerd op 02/10/2015
Ik heb Jaqueline 10 jaar geleden leren kennen tijdens het ziektebed van mijn moeder.
Je zag gelijk dat ze een warme persoonlijkheid had.
Heel open en altijd vrolijk en behulpzaam
Ze heeft mijn moeder echt geholpen bij het laatste hoofdstuk van haar leven, en ze heeft ons er ook doorheen gesleept.
Mijn moeder had geen betere persoon aan haar bed kunnen wensen, ze konden ook gelijk van begin af aan samen opschieten,de klik was er!
Ook kon Jaqueline altijd goed luisteren en advies geven als je daar behoefte aan had.
Mijn moeder heeft helaas te strijd verloren, maar als ik Jaqueline nu tegenkom denk ik niet alleen aan die zware periode maar zeer zeker ook aan de gezellige momenten met haar en mijn moeder, veel gelachen en veel emoties gedeeld samen...een vrouw met een hart van goud en een grote schouder die altijd troost bied!!
Dikke x van Monique(de dochter van Riet)
 
t Hart/ Keldenich:
gecontroleerd op 04/01/2016
Na een minder goede ervaring met nachtzorg voor onze moeder kwam Jacqueline bij ons.
Dat was een verademing, zij toonde zich zeer betrokken, had een luisterend oor waar nodig en verzorgde onze moeder professioneel. Dat was een enorme opluchting en een ware steun voor ons. We hadden ons geen betere hulp en verzorging kunnen wensen. Zorgzaam, betrokken en professioneel.

Bedankt hiervoor Jacqueline! Ruud en Simone.
 
Danielle:
gecontroleerd op 11/01/2016
Voor mijn buren hebben we een paar weken terug 24 uurs zorg moeten regelen. Onze buurman ging zo snel achteruit dat we echt 24 uurs zorg nodig hadden. Via een nachtverpleegkundige zijn we in contact gekomen met Jacqueline. Wat een pracht vrouw met een zeer groot warm hart. Meedenkend maar niet betuttelend. Zakelijk als t nodig is maar niet afstandelijk. De zorg voor wie deze nodig heeft staat centraal. Kortom iemand die zorgt en de zorgen weg neemt.
 
sander:
gecontroleerd op 22/01/2016
Jacqueline heeft mijn vader de laatste twee weken van zijn leven begeleid in de nacht, mijn vader en wij van de familie waren zeer tevreden er was gelijk een klik met ons allemaal.
Elke morgen kreeg ik keurig een appje met hoe het de nacht is gegaan.

Jacqueline ga zo door, je verdient een dikke pluim.

 
christel damen:
gecontroleerd op 29/02/2016
Jaqueline is een zeer vakbekwame verpleegkundige die mijn schoonvader als haar eigen heeft verpleegt in de nacht met respect en liefdevolle toewijding.ik als schoondochter heb dit als zeer goed ervaren door zelfs de steun bij haar te vinden die ik ook nodig had als enige nabestaande.
 
Marjon:
gecontroleerd op 26/05/2016
Jacqueline is lief, enorm betrokken en zeer vakbekwaam. Zij was een grote steun tijdens een zware periode. Zij neemt je zorgen uit handen, brengt rust in het gezin. Op haar konden wij volkomen vertrouwen. Ze is een Topper!
 
Lydia:
gecontroleerd op 27/06/2016
Wij hebben een hele goede ervaring met jaqueline gehad. Zeer betrouwbaar,meelevend, erg betrokken en staat altijd voor je klaar. Echt een veilig gevoel als we me vader achter lieten snachts bij jaqueline! Echt een aanrader! Wat zij heeft gedaan, kun je niet van de meeste zeggen!!
 
Rob Balke:
gecontroleerd op 11/07/2016
Jacqueline heeft voor mijn vader gezorgd tijdens zijn laatste levensfase. Wij hebben zeer goede ervaringen met Jacqueline. Zij heeft zeer goed voor mijn vader gezorgd. Zij is een echte professional! Bovendien zeer behulpzaam en betrokken.
 
Niels van Alphen:
gecontroleerd op 12/07/2016
Jacqueline is idd een erg lieve en gezellige vrouw die haar vak uitstekend verstaat en uitvoert.
Ze heeft ons geholpen met het verzorgen van mijn moeder tijdens haar laatste dagen. Het was tot ieders verbazing erg snel gedaan bij mijn moeder, maar Jacqueline heeft de tijd die ze heeft doorgebracht met mijn moeder erg goed doorgebracht. Dat vond mijn moeder ook. Ze hadden een goede band samen en hebben zelfs nog gelachen samen en dat vond ik erg prettig om te horen van mijn moeder.
Dus ik kan iedereen aanraden om met Jacqueline samen te werken want ze is gewoonweg een TOPPERTJE.
 
helma:
gecontroleerd op 12/09/2016
Jacqueline is zeer betrouwbaar, en zeer bevoegd in haar werkzaamheden.
Doet haar werk altijd goed, ze heeft niet alleen oog voor de patiënt maar ook voor de naaste van de patiënt. Ze bouwt daarnaast ook een goede band op met de patiënt en laat de patiënt zich ook fijn voelen.
Ze is ook zeker in voor een grap of voor een geintje, niets is voor haar te veel of te gek.
Ze is ook zeker altijd lief en betrouwbaar.
Ze is een top mens in hart en nieren. En vooral in haar vak met de mensen om zich heen, het is een aanrader om haar in te zetten als hulpverlener.
 
Anne:
gecontroleerd op 08/11/2016
Jacqueline heeft de 24-uurs zorg bij mijn vader gedaan en had ook de coördinatie. Als er iets niet zo goed ging kon je altijd meteen met haar in overleg en werd het geregeld. Wij hebben haar leren kennen als betrouwbaar en betrokken.
Er was overleg met ons als familie, wat prettig was.
Om haar heen had zij een prima deskundig team verzameld.
Kortom: wij waren / zijn tevreden over haar werk!

 
Engelie:
gecontroleerd op 08/11/2016
Wij zijn heel erg tevreden over Jacqueline. Zij heeft mij moeder vol liefde begeleid naar het einde toe. Haar zorg was vol toewijding zonder dat het betutteld werd. Ze had oog voor ons als gezin en altijd een vriendelijk woord. Ze was naast een erg aardig mens ook goed in haar werk. Ze had overleg met de arts indien het nodig was. Wat vooral belangrijk was in alles, was mijn moeder. Dank daarvoor.
 
lotje ijzermans:
gecontroleerd op 15/11/2016
Jacqueline is een superlieve en betrouwbare begeleider van mijn moeder. Opgewekt, zorgzaam, spontaan, flexibel en betrokken. Wij zijn erg blij met haar en mijn moeder ook.
 
Rianne van Baast:
gecontroleerd op 19/03/2017
Jacqueline heeft onze moeder de laatste 4 maanden van haar leven fantastisch verzorgd. Ze is deskundig en heeft een groot hart. Ze was een grote steun en toeverlaat. Mijn moeder had zo'n vertrouwd gevoel bij haar, het voelde alsof ze haar eigen dochter was. Jacqueline: namens mijn broers en zus en natuurlijk namens mijn moeder: bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt, je bent een topper !
 
Ria van Tilburg:
gecontroleerd op 07/04/2017
Diamantjes in de zorg, ze bestaan. Een ervan heet Jacqueline. Met haar nachtzorg voor mijn vader is zij een enorme steun geweest. Niet alleen voor hem maar voor iedereen die hem zo na stond in die laatste, moeilijke levensfase. Zorgverleners als Jacqueline laten zien dat als zorg niet alleen werk maar ook een passie is, Nederland wel degelijk beschikt over een uitstekende gezondheidszorg. Laten we zuinig zijn op deze lieve, toegewijde helpers. Dankjewel Jacqueline!
 
Mirjam Zweerts:
gecontroleerd op 13/06/2017
Jacqueline is een erg lieve vrouw. Zij zorgde niet alleen voor de cliënt, in dit geval een 24 uur zorg voor mijn vader, maar stond ook mij moeder bij. Was zeer vakkundig en ook voor ons kinderen een grote steun en toeverlaat. Een mens met een groot hart.
bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Mijn vader zou twee duimen in de lucht steken.
 
Janine van Geloven:
gecontroleerd op 08/08/2017
Wat een geweldige vrouw is Jacqueline. Ik kon niet beter wensen voor mijn vader in zijn laatste levensfase. Niets was te veel voor haar. Zij heeft er voor gezorgd dat hij nog wat heeft kunnen genieten van alledaagse dingen. Jacqueline is deskundig, 100% te vertrouwen en lief voor haar cliënt. Daarnaast had ik als dochter een heel goede band en veel steun aan haar. Ik vind haar een juweeltje onder de zorgverleners en dat vond mijn vader ook. Dank je wel Jacqueline!
 
Annie van der Sande-Bakker:
gecontroleerd op 08/09/2017
Onze ervaring met Jacqueline is dat het een zeer correcte, betrouwbare en betrokken hulpverleenster is, die zeker in samenwerking met collega Sylvia een geweldig op elkaar ingewerkte combinatie is voor uiteraard de patiënt, maar zeker ook in het bijstaan van de overige familie. Zeker een aanbeveling waard.
Dankjewel!
 
Hilde:
gecontroleerd op 07/03/2018
Je kunt 5 sterren geven maar ik geef er 6! De zorg die Jaqueline en haar team geven is meer dan dat je zou wensen. Het is zorgverlening met een groot hart. Bekwaam en met veel warmte. Iets wat je nodig hebt als cliënt en familie. Ze voelen goed wat er nodig is. Tijd is een relatief begrip bij Jaqueline" als het allemaal wat langer duurt, dan blijven we toch gewoon". Geen probleem. Een 100% aanrader als je voor echte betrouwbare en betrokken zorgverlening kiest. Hartelijk dank.
 
Ria, Wilma en Karin:
gecontroleerd op 25/05/2018
Toen onze zus terminaal werd heeft Jacqueline de 24 uurs zorg op zich genomen. Het is ontzettend moeilijk om dit over te dragen aan volstrekt vreemde mensen maar soms kan het niet anders.
In de loop van de maanden is ons respect voor haar heel groot geworden. Buiten dat ze heel professioneel is, is ze zo warm en hartelijk geweest. Niet alleen voor mijn zus maar ook voor hun naaste. Ze werd ook meer een familielid dan de zorgverleenster die zij was. Dankzij haar (en haar team wat dezelfde kwaliteiten heeft) hebben wij de tijd die wij bij onze zus doorbrachten alleen maar te hoeven genieten van de tijd die wij samen nog hadden. Ook tijdens de laatste uren van onze zus heeft ze alles gedaan wat ze kon om het haar zo comfortabel mogelijk te maken. Meer hadden niet kunnen wensen. Wat een geweldig lief mens is zij.

Jacqueline bedankt voor alles x.
 
Merrita:
gecontroleerd op 28/05/2018
Wij hebben Jacqueline ervaren als een zorgzame, liefdevolle, betrouwbare en vakkundige vrouw.
Zij heeft een aantal weken nachtzorg verleend bij mijn vader. Voor mijn moeder was zij een steun en toeverlaat. Ook was er dagelijks overleg met mij als dochter, wat ik heel fijn heb gevonden.
Lieve Jacqueline je bent een kanjer!
 
Marga van seeters:
gecontroleerd op 27/06/2018
Lieve Jacqueline,

Een paar maanden heb ik je mogen leren kennen bij mijn tante, omdat ze helaas ongeneselijk ziek werd. Ik merkte gelijk op wat voor warme, begripvolle, hartelijke spontane en een liefdevolle persoon je bent! Je voelde mijn tantes behoefte altijd goed aan, die ze op dat moment nodig had. Door jou voelde ze zich weer compleet en dat ze nog steeds haarzelf was. En niet die verschrikkelijke ziekte!
Wat hebben we samen gelachen en gehuild. En wat ik zo fijn vond, je was altijd eerlijk en oprecht. Je legde ons altijd goed uit hoe de stand van zaken erbij stonden, zodat wij als familie overal op voorbereid waren. Heb ik zo fijn ervaren. En natuurlijk Sylvia en Andre niet te vergeten! Zo dankbaar dat jullie allemaal gevochten hebben voor haar laatste wensen. Die ze toch nog waar heeft kunnen maken.
Een super team zijn jullie! Ik wil jullie persoonlijk heel erg bedanken, voor de goeden zorgen die jullie mijn tante en oom gegeven hebben gegeven. En eigenlijk heel de familie! Onbeschrijfelijk wat jullie als team voor ons gedaan hebben. persoonlijk zou ik jullie aan iedereen aanbevelen, want iedereen verdient zulke professionele zorg te kunnen krijgen. Zoals jullie die verlenen. Dan krijgt elk persoon de zorg die ze nodig hebben. Op dat moment in hun laatste eindfase van het leven.

Liefs Marga
 
Annemarie van Heeswijk:
gecontroleerd op 08/08/2018
Wat hebben wij geboft dat het team van Jacqueline op ons pad kwam! Amper 10 dagen hebben we gebruik kunnen maken van de zorg van dit super team. Met veel openheid, aandacht, liefde én empathie hebben ze, in eerste plaats mijn moeder, maar ook de andere gezinsleden tot het allerlaatste moment bijgestaan. Ze hebben deze laatste dagen voor ons heel draaglijk gemaakt!
 
Peter Burger:
gecontroleerd op 19/08/2020
Tja, wat valt er nog te zeggen, na alle stukjes gelezen te hebben.
Nou toch eigenlijk nog veel.....
Wil, mijn vrouw, is na de diagnose dat er geen behandeling meer mogelijk was naar huis gekomen.
Jacqueline was vanaf het eerste uur als een ‘familielid’ aanwezig, niet letterlijk natuurlijk maar zeker wel in het gevoel naar Wil en mij en de mensen die langs kwamen. Ze was niet merkbaar “Altijd” aanwezig, niets was teveel. Juist op dat moment is het fijn dat je niet hoef te vragen maar vanzelf de zaken gedaan worden als of het zo hoort. Ook de op gepaste wijze steun/bemoedigende woorden voor Wil en mij zijn onbetaalbaar. Ik kan dit mede namens Wil zeggen!

Ik kan nog lang doorgang maar kort samengevat:
Het is gewoon een bijzondere vrouw die niet kom ‘werken’ maar een directe steun en toeverlaat is.

BEDANKT ...........

Warme groet Peter
 
Marlies:
gecontroleerd op 03/09/2020
Jaqueline is bij ons geweest de nacht voordat mijn man is overleden. Zo'n lieve vrouw met passie voor haar vak. Aandacht voor de patient maar zeker ook voor de rest van het gezin. Niets is haar te veel. Was een heftige nacht maar wij zijn dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan. Vakkundig,behulpzaam en liefdevol.
 
Ben Henkes:
gecontroleerd op 07/09/2020
Jacqueline.....wat een geweldige vrouw met passie voor haar vak. Ze heeft mijn moeder samen met Sylvia, in haar laatste levensfase fantastisch geholpen. Met zoveel begrip, geduld en goede zorg heeft mijn moeder een rustig en comfortabel sterfbed gehad waar ze vredig en voldaan is heengegaan. Wat een geluk dat zij samen mijn moeder zo goed verzorgd hebben, we hadden het niet beter kunnen treffen, nogmaals dank meiden! Jullie zijn goud!
 
Annemiek Vissers:
gecontroleerd op 21/09/2020
Wat een geluk dat we jou ontmoet hebben tijdens de verdrietige periode van ziek zijn en overlijden van ons mam. De paar nachten die je bij haar bent geweest hebben veel betekend. Direct de 1e nacht was er een klik en voelde het vertrouwd dat je naast ons mam zat te waken en voor haar zorgde. Heel veel dank Jacqueline, je bent goud waard!
 
Caroline:
gecontroleerd op 07/12/2020
We hebben een hele goede ervaring mogen hebben met Jacqueline. De zorg voor mijn moeder en familie was optimaal. We hebben er veel steun aan mogen beleven. Het gaf ons een rustig en veilig gevoel om onze moeder bij haar achter te laten tijdens de nacht. Echt een aanrader, het heeft ons veel goed gedaan in een moeilijke periode.
 
marja verhagen:
gecontroleerd op 17/08/2021
Een super op en top zorgzame vrouw die haar vak uitstekend verstaat, tevens ook erg zorgzaam voor familieleden zoals mijzelf.
Ze heeft uitstekende zorg verleend voor mijn schoonmoeder (85) die ziekte van kahler heeft.
niets was haar teveel.
Zeker aan te bevelen als men hulp zoekt voor zowel in de nacht als overdag.
Een echte topper!
 
Joop Roepen:
gecontroleerd op 18/08/2021
Op aanraden van andere zorgbureau werd Jaqueline aangeraden als zijnde een praatmaatje voor mijn inmiddels overleden vrouw.
Ze hadden meteen een goede klik samen en in de korte tijd dat Jaqueline bij ons over de vloer kwam was er gelijk een goede leuke band mede dankzij een open mind en vlotte babbel.
Mijn vrouw was hier blij mee en ik omdat zij blij was ook.
Ik kon het gelukkig goed vinden met haar.
Bij deze dan ook Jaq bedankt.
 
Diana Goossens-Buijnsters :
gecontroleerd op 23/08/2021
Wat is Jacqueline top! Zij heeft in de laatste fase van het leven van mijn moeder niet alleen mijn moeder fantastisch verzorgd en verwend, maar haar pijn verlicht en echte aandacht aan haar gegeven. Wat een fantastisch mens, wist mijn moeder ondanks alle zorgen en pijn aan het lachen te krijgen. En ook haar adviezen voor ons zo waardevol. Ik zal voor 24 uurs zorg iedereen aanbevelen voor Jacqueline te kiezen, wat een kanjer.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Jacqueline help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.