1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Annet uit Vorden

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Annet uit Vorden
 1. 68 jaar
 2. Vorden
 1. CV Aanwezig 9x aanbevolen
 1. Nederlands

Over Annet

Veelzijdig z-verpleegkundige biedt zich aan voor zorg en/of begeleiding / coaching voor mensen met een beperking of ziekte. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Na 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik voorjaar 2009 begonnen als freelancer, zodat ik de cliënt nu ECHT centraal kan stellen. Ik werk vanuit een holistische visie waarbij de eigen regie van de (ouders van) de cliënt zoveel mogelijk voorop staat. Ik vind een respectvolle bejegening erg belangrijk.

Veel ervaring met bijkomende beperkingen:
lichamelijk, visueel, auditief, epilepsie, NLD, autisme enz.
Veel kennis van hooggevoeligheid.

BIG-geregistreerd, lid V&VN, ingeschreven K.v.K., VAR-WUO, AGB code, i.b.v. beroepsaansprakelijkheidsverzekering, rijbewijs, auto en uitgebreide inzittendenverzekering.
Aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. Ik voldoe dus aan alle eisen voor een "formeel" zorgverlener.

Mijn 30 jaar ervaring in de zorg past niet in de kolom bij recente werkervaring. Het is gewoon erg veel. Veel ervaring met syndroom van down, dementie, blinden/slechtzienden, lichamelijke beperkingen, zowel bij kinderen, volwassenen en senioren.
Ik heb ook in dagcentra en in de activiteitenbegeleiding gewerkt. En bij MEE als praktisch pedagogisch gezinsbegeleidster. Ook heb ik individueel onderwijs gegeven.

Kenmerken: Veelzijdig, enthousiast, rustig, betrokken, deskundig, enthousiast, respectvol, betrouwbaar, creatief, open mind.

Mijn motto: Onmogelijkheden worden mogelijkheden.

Mijn woning is geheel rolstoelvriendelijk.

Gevolgde (bij)scholingen:

Z-verpleegkundige
BHV
Ontspanningsoefeningen en massage
Zorg rondom levenseinde
Motiverende gespreksvoering
Sterven op je eigen manier
Complementaire zorg
ACT-zwachtelen
Het lerend vermogen van mensen met dementie
De betekenis van hoop en hopeloosheid in de palliatieve zorg
Zingeving
Practioneropleiding Transactionele Analyse jaaropleiding
Reiki 1
Coaching in de praktijk
Intuïtieve ontwikkeling

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif BIG registratie
Beschikt over een BIG registratie:
De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Inschrijving Kwaliteitsregister V&V
Beschikt over een inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

V&VN 
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: Tarief in overleg
  Palliatieve zorg: Tarief in overleg
  Verpleegkundige: Tarief in overleg
  Verzorgende: Tarief in overleg
  Boodschappen hulp: Tarief in overleg
  Huishoudelijke hulp: Tarief in overleg
  Koken: Tarief in overleg
  Strijken/wassen: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Nee
 2. Nee
 3. Ja
 4. Ja
 5. t/m 100km
 6. Nee
 7. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Bekijk CV van Annet
 2. meer dan 10 jaar
 3. akt. begeleidster en groepsleidster 25 Bartimeus
  Praktisch pedagogisch gezinsbegeleidster 3 SPD (Nu: MEE)
  zzp 'er zorg en begeleiding 9 owner Hoofd Hart Handen
 4. Z-verpleegkundige Bartimeus icons/yes.gifdiploma
  BHV Bartimeus icons/yes.gifdiploma
  Transactionele analyse Corael icons/yes.gifdiploma
 5. Kinderen Pubers
  Volwassenen Senioren
  Bejaarden 
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajaneejaneejaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Maria:
gecontroleerd op 14/05/2018
Annet is een lieve, eerlijke, warme en hartelijke vrouw die zeer betrokken geweest is binnen ons gezin. Onze kinderen zijn weg van haar en vinden het net als wij jammer dat ze niet meer werkzaam bij ons is (de afstand werd te groot na verhuizing).
Ze heeft haar werk altijd met liefde voor ons gedaan. Ook werden onze andere kinderen nooit buitengesloten en mochten ze altijd hun interesses tonen.
Ze is een topper met een hart van goud.

 
Deborah:
gecontroleerd op 12/07/2016
Annet heeft mijn 9 jarige Licht Verstandelijk Beperkte dochter persoonlijke begeleiding gegeven. Zij heeft dit vol enthousiasme gedaan. Annet is een zeer ervaren en daadkrachtige hulpverlener. Daarnaast is zij heel creatief en weet een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mijn dochter. Hartelijk dank voor al jouw hulp en inzet.
 
Ina Winter:
gecontroleerd op 22/12/2015
Annet heeft de afgelopen twee jaar mijn vader begeleid vanaf beginnende dementie tot het moment dat hij niet meer zelfstandig kon wonen. Zij deed dat altijd met veel respect, rust en geduld. Ze heeft mij goed ontzorgt. Als ik het druk had of met vakantie was, kwam Annet gewoon wat vaker en nam de touwtjes goed in handen. Ik ben heel blij dat ik Annet tegengekomen ben en haar gevraagd heb mijn vader te begeleiden. Ook mijn vader vond het prettig met Annet, die haar 'mijn vriendin' noemde!
 
Ria en Bas:
gecontroleerd op 09/12/2013
Annet,
Wat hebben we een enorme steun aan je gehad tijdens het ziekteproces van mijn bij ons inwonende broer met het syndroom van Down, gedurende de afgelopen jaren.
Vanaf de eerste ontmoeting was er de klik, zowel met mijn broer als met ons.
Je spontaniteit, humor, zorgzaamheid en het meedenken met ons waarderen wij enorm. Het werken bij ons betrof in eerste instantie het begeleiding bieden en activiteiten ondernemen met mijn broer, omdat hij niet meer in staat was om naar het dagcentrum te gaan na een ziekteperiode en het daarna ontstane proces van veroudering en de epileptische aanvallen. In de loop van het ziekteproces werd het steeds meer verzorging op alle gebied tot het moment dat mijn broer is overleden.
Annet met jouw hulp en betrokkenheid is het voor ons mogelijk geweest om mijn broer de aandacht en verzorging te bieden in zijn en onze vertrouwde omgeving, zoals mijn broer en wij dat wilden.
Annet, je bent een hulpverlener met het hart op de goede plaats en die de zorg uitdraagt, zoals het overal zou moeten zijn in de zorg, met aandacht, warmte, respect, empathie, het aanpassen en het open staan voor wat een zorgvrager en de mensen om hem heen belangrijk vinden in het leven.
Annet, dank je wel voor alles.
 
Marieke:
gecontroleerd op 25/01/2013
Annet heeft enkele maande wekelijks voor mijn zeer vergeetachtige moeder gekookt. Zij heeft dat met zorg en respect gedaan. Mijn moeder heeft het als zeer prettig ervaren. De begeleiding was vanuit het hart en dat werkt prima.
 
T. Bos:
gecontroleerd op 21/01/2013
Als collega ken ik Annet sinds een halfjaar en begeleiden wij dezelfde cliënte. We hebben regelmatig contact en ervaar ik als heel prettig en waardevol.
Zij is betrokken en is echt een ervaringskundige.
 
Mark S.:
gecontroleerd op 14/12/2011
Sinds begin 2011 begeleid je onze zoon gemiddeld enkele uren per week en je rustige karakter past op de een of andere manier erg goed bij hem. Of het nou bijvoorbeeld gaat om tuinieren, een bordspel of ’s naar de dierentuin het kan allemaal. Daarnaast draag je bij aan zijn zelfstandigheid en zelfvertrouwen door hem zelf onderdelen te laten uitvoeren bijvoorbeeld bij cake bakken of boodschappen doen. Daarnaast is het erg fijn dat er dan ook even alle aandacht voor hem is.
 
Albert Smits:
gecontroleerd op 22/11/2011
actief en betrokken !
 
Rik Wagenaar:
gecontroleerd op 21/11/2011
Wat zijn we blij geweest met alle zorg die je ons uit handen hebt genomen voor onze oude, door een spierziekte aan huis gekluisterde vader. Heel professioneel, met een bijzondere mengeling van daadkracht en warmte organiseerde je een heel team hulpverleners om hem heen, dat hem hielp bij zijn dagelijkse verzorging. Zo maakte je het mogelijk dat hij in zijn eigen huis kon blijven wonen, wat steeds zijn grote wens was.
Maar je deed meer dan dat: je regelde allerlei huishoudelijke dingen voor hem, zorgde voor de boodschappen of voor een nieuwe wasmachine, toen de oude kapot ging. Je begeleidde mijn vader naar het ziekenhuis als dat ons een keer niet lukte, of nam hem mee eropuit om op een mooie dag ergens een kopje koffie te gaan drinken. Samen ging je oude foto-alboms met hem zitten bekijken, en zelfs begeleidde je hem naar een reünie met oud-studiegenoten op een mooie augustusmiddag. Helaas is hij sinds de herfst van 2010 niet meer bij ons, maar juist die extra's hebben zijn oude dag nog heel wat extra glans gegeven. Daar zijn we je heel dankbaar voor.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Annet help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.