1. Ingelogd blijven
  2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail ontvangen?
E-mailadres:

Mengalvio uit Almere

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Mengalvio uit Almere
  1. 33 jaar
  2. Almere
  3. 062485... toon nummer0624850255 
  4. -
  1. PRO
    Facebook
    Wij hebben het Facebook account van Mengalvio geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
    CV Aanwezig 13x aanbevolen
  1. Nederlands Engels

Over Mengalvio

Welkom op mijn profiel!

Ik ben een zeer gemotiveerde begeleider met een MEGA zorghart! Door de verkregen kennis uit studie en persoonlijke ervaringen beschik ik over (voor mij) belangrijke eigenschappen, zoals; ruimdenkendheid, transparantie, empathie, sportief en nog veel meer.

Ik heb ervaring met het begeleiden/verzorgen van kids, jongeren en volwassenen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Denk hierbij aan; ASS, EMB, LVB, NAH en alles wat onder deze categorieën valt.

Ik kan al veel maar heb nog niet alle handelingen verricht. Echter leer ik snel omdat ik instructies goed tot mij kan nemen en niet bang ben.

Mijn kracht is het goed kunnen ‘lezen’ van mensen hun behoeftes, afstand te nemen waar nodig en aanpassen in communicatiestijl, hierdoor ervaart men mij als betrouwbaar en worden cliënten graag door mij begeleid.

Ook wel benoemingswaardig zijn mijn "twee rechter handen met groene vingers eraan". Vóór mijn carrièreswitch heb ik veel gewerkt in de bouw, sloop, schoonmaak, als glazenwasser en als hovenier. Dus voor klusjes in en rondom het huis mag u mij ook altijd inzetten.

En daarbij sta ik er elke dag weer voor open om meer te leren!

Tot snel!

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

SoloPartners 
Hulpaanbod & tarieven
  1. Nanny: Tarief in overleg
    Oppas: Tarief in overleg
    Begeleiding: Tarief in overleg
    Hulp bij Administratie: Tarief in overleg
    Verzorgende: Tarief in overleg
    Boodschappen hulp: Tarief in overleg
    Hovenier: Tarief in overleg
    Koken: Tarief in overleg
    Strijken/wassen: Tarief in overleg
    Begeleid wonen: Tarief in overleg
    Dagbesteding: Tarief in overleg
    Logeerhuis: Tarief in overleg
    Zorgboerderij: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
  1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
  1. Ja
  2. 3
  3. Nee
  4. Ja
  5. Ja
  6. Niet van toepassing
  7. Nee
  8. Nee
Opleiding en ervaring
  1. Bekijk CV van Mengalvio
  2. 3 tot 5 jaar
  3. Begeleider Jeugdzorg Heden Pluryn
    Sportbegeleider Jeugdgevangenis 1 Jaar Forensisch Centrum Teylingereind
    Persoonlijk Begeleider 1 jaar Hartekampgroep
  4. Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg Nova College icons/no.gifdiploma
    HBO Social Work Inholland icons/no.gifdiploma
    Sportbegeleider CIOS icons/yes.gifdiploma
  5. Kinderen Pubers
    Volwassenen Senioren
    Bejaarden 
  6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
  1. ma di wo do vr za zo
    ochtend jajaneejajajanee
    middag jajaneejajajanee
    avond jajaneejajajanee
    nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Marije Smits:
gecontroleerd op 04/05/2023
Menga is een spontane leuke vrolijke hulpverlener die zijn werk heel serieus neemt. ik zocht een hulpverlener die het niet zo nauw neemt met fysieke inspanning. Van wegen mijn aandoening is het van belang dat ik dagelijks goed door beweeg en hier heb ik aan menga een hele goeie. hij heeft ook een sport achtergrond wat zeker een voordeel is bij mijn hulp vraag en begeleiding tijdens de zorgmomenten die ik krijg. Voelt goed aan hoe de persoon zich op dat moment voelt. Doet zijn werk met een hoop plezier, als het kan met veel lol.
 
Sandra Broerse:
gecontroleerd op 22/04/2023
We zochten voor onze zoon Max een begeleider, maar ook een maatje, iemand die hem helpt als het nodig is, met hem op avontuur gaat en hem wil uitdagen, om spelenderwijs wat te leren, om grenzen te respecteren.

En we vonden Mengalvio, die dit alles doet en hoe! Max geniet, komt thuis met mooie verhalen en is en blijft een boef, maar wel met respect voor zijn grote vriend Menny.

Max is bekend met Cerebrale Parese en ASS, heeft een sterke en daadkrachtige begeleider nodig, die op een liefdevolle maar ook duidelijke manier de regie houd. Dat kan Mengalvio.

Het leven mag toch ook een leuk en leerzaam feest zijn ????????
 
Rai Zaman:
gecontroleerd op 27/01/2023
We hired Manga for our 11 year old son and so far, it is proven to be a best experience. He is very punctual, reliable and treat our son in a very professional way of training, playing and keeping him busy with full involvement and engagement. I highly recommend his services.
 
Nayab Zaman :
gecontroleerd op 25/01/2023
Mengalvio has been working with our family for a while now and my son is very happy with him. He is the best caretaker we have had so far. He takes care of every little detail and goes above and beyond his duties, he plays with my son like a friend.
He is very reliable and keeps my son entertained and he brings new ideas to keep him entertained. My son is not very easy to please but Menga has come up with the best ideas to keep him entertained.
We would definitely recommend him.
 
Mylène Reijnen:
gecontroleerd op 22/01/2023
Mengalvio begeleid sinds 2 maanden mijn zoon die zelfstandig in Amsterdam woont.
De kennismaking verliep erg soepel, meteen leuk contact omdat Menga makkelijk praat en humor heeft. Zijn uitstraling is erg prettig en hij communiceert duidelijk en direct.
Hij staat open voor allerlei ideeën en denkt in oplossingen en mogelijkheden. Zo gaat hij in maart skiën met mijn zoon en ik heb gezien dat hij de begeleiding hiervan zeer makkelijk oppakt. Hij is ook erg behulpzaam heb ik gemerkt!
 
Job:
gecontroleerd op 22/01/2023
Sinds november heb ik Mengalvio als persoonlijk begeleider. Mengalvio is een ruimdenkende, sociale en nieuwsgierige begeleider die voor veel open staat. In maart gaan we bijv. samen op een skireis en hoewel hij nog nooit iemand begeleidt heeft in een zitski staat hij er voor open om het te leren.
 
Lynh nguyen:
gecontroleerd op 22/01/2023
My son 7yrs and I worker together with Menga and we have really good connection, my son quickly open and stays happy when Menga come for helping…im very happy now that my son could have a begeleider as a bestfriend daily, even me i can collect a lot experience from you and i realize still a lot of things that i should know before.
You are an very enthousiasme&experienced begeleider. Hope that you can stay as long as you can with my son.
????????
 
V.B.:
gecontroleerd op 10/10/2022
Mengalvio komt op mij over als een begripvolle, ruimdenkende en motiverende begeleider.

Hij weet zijn communicatie feilloos aan te passen aan het niveau van de cliënt, waardoor de cliënt weet wat hij/zij kan verwachten en niet voor verrassingen komt te staan, dit maakt Mengalvio een betrouwbare en voorspelbare begeleider.

Mengalvio is een nieuwsgierige begeleider, die zich leerbaar opstelt. Hij weet met zijn enthousiasme en positieve energie cliënten te activeren en stimuleren.
 
Lucas:
gecontroleerd op 30/09/2022
Ik ken Mengalvio als collega en vriend.
Hij is een een rustige en open jongen die die altijd klaar staat om fysiek of mentaal te helpen. Ik heb zelf wel eens een dag dat het voelt alsof alles tegen zit Mengalvio is er altijd om de wind weer in de zeilen te krijgen. Mengalvio heeft een hele warme persoonlijkheid die niemand ontgaat. Hij is een echte goud fink die altijd klaar staat voor iedereen.
 
Lois:
gecontroleerd op 28/09/2022
Inspirerend en betrouwbaar, dit zijn de woorden die in mij opkomen als ik Mengalvio moet beschrijven. Het is altijd prachtig om te zien hoe Mengalvio kinderen en jongeren kan motiveren om te werken aan bepaalde doelen. Mengalvio gebruikt in zijn begeleidingsstijl veelvuldig humor, stelt duidelijke grenzen en toont inlevingsvermogen. De rust die Mengalvio bewaart en zijn duidelijke communicatie zorgt ervoor dat het prettig is om samen te werken voor zowel collega’s als cliënten.
 
Tywana:
gecontroleerd op 28/09/2022
zeer tevreden, voelde bij de eerste ontmoeting gelijk goed en vertrouwd. Zeker aan te raden!
 
Lianne:
gecontroleerd op 28/09/2022
Ik heb samen met Mengalvio gewerkt bij electrocross Amsterdam. Het begeleiden van groepen, kids, jeugd & volwassenen, kon hij als de beste. Super sociaal, spontaan, grappig, maar natuurlijk ook wel serieus zodat alles veilig verliep. Als collega stond hij altijd voor mij en andere collega's klaar om te helpen. Verder is hij erg handig en creatief, bijvoorbeeld bij het onderhoud van de motoren en het bedenken/aanleggen van nieuwe ideeën om het park te verbeteren.
 
Rosanna Martijn:
gecontroleerd op 28/09/2022
Ik heb als verpleegkundige in het verleden met Mengalvio samen gewerkt bij een licht verstandelijk beperkte jongeren doelgroep. Mengalvio is een fijne collega, die vooral met humor en inzicht de jongeren benaderd op een doortastende wijze. Het is mooi geweest om te zien wat dit met de jongeren deed en hoe hij contact kan leggen met jongeren die hier gewoon wat meer moeite mee hebben. Ik wil Mengalvio aanbevelen op basis van zijn kennis maar vooral begrip en werkwijze met de client.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Mengalvio help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

  1. Plaats een aanbeveling
  2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.