1. Ingelogd blijven
  2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je vanzelf geschikte hulpen per e-mail ontvangen?
E-mailadres:

Privezorg Amsterdam

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Logo van Privezorg Amsterdam
  1. Sher Tahani
  2. Amsterdam
  3. -
  4. Bekijk website 
  1. PRO
    Facebook
    Wij hebben het Facebook account van Privezorg Amsterdam geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
    15x aanbevolen
  1. Dari Engels Nederlands

Over Privezorg Amsterdam

De zorg die u nodig heeft, gewoon bij u thuis.

Goede zorg gaat ons aan het hart, wij richten ons op persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid. De mens staat bij ons voorop. Bij ons geen wachtlijsten, maar korte lijnen, geen bureaucratie, rechtstreeks contact met uw vaste verzorger, dat is veilig en vertrouwd.

Wij leveren ambulante begeleiding, aanvullende mantelzorg en dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met een neurodivergente achtergrond.

Wij hebben een ruime ervaring in de begeleiding en verzorging van kinderen en volwassenen met ASS, ADHD, Down ea.

Onze ervaren, en goed opgeleide medewerkers hanteren bewezen begeleidingsmethodieken zoals de "Geef me de vijf" methodiek, beschikken over een EHBO certificaat en werken volgens erkende Vilans protocollen

Als professioneel zorgbedrijf werken wij volgens de normen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en staan ingeschreven in het AGB register. Wij hanteren een gecertificeerd kwaliteitssysteem, zijn lid van de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk (BPSW), en beschikken over een onafhankelijke klachtencommissie.

Kwaliteit

yes.gif Medewerkers hebben een VOG
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van de medewerkers geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd zorg geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden en privacyreglement
Beschikt over algemene voorwaarden en privacyreglement: met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten u en degene met wie u zakendoet heeft.
In een privacyreglement is vastgelegd welke gegevens van de zorgvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Toetsing tevredenheid van de hulpvrager
De tevredenheid van de hulpvrager over de geleverde hulp wordt regelmatig getoetst door bijvoorbeeld een vragenlijst te laten invullen
yes.gif Periodiek overleg met de hulpvrager
Er wordt overlegd met de hulpvrager over de geleverde hulp en de toekomstige behoeftes
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Medewerkers hebben een EHBO diploma
De medewerkers van dit buro beschikken over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Medewerkers hebben een reanimatie certificaat
De medewerkers van dit buro beschikken over een reanimatie certificaat
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.
Startdatum bedrijf: 2016

Lid van branchevereniging:

BPSW 
Hulpaanbod & tarieven
  1. Begeleiding: €40 - 50
    Verzorgende: €40 - 50
Kan het volgende doen:
  1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
  1. Ja
  2. Nee
  3. t/m 20km
Ervaring
  1. Kinderen Pubers
    Volwassenen Senioren
  2. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
  1. ma di wo do vr za zo
    ochtend jajajajajajanee
    middag jajajajajajanee
    avond jajajajajaneenee
    nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
chris client review:
gecontroleerd op 21/02/2024
Aan iedereen die dit leest sher is iemand die dit vak doet uitliefde voor jou.
Haar persoonlijke aanpak en persoonlijke vertrouwen in mij bijvoorbeeld is ongeevenaard.

Sher is sterk in niet opgeven en laat je ook je best doen per persoon is het verschillend zo is mijn traject lang met kleine stappen. En ze ondersteund ook betrokkenheid met belangrijke zorg afspraken
 
Simone:
gecontroleerd op 12/02/2024
We hebben Sher het afgelopen jaar leren kennen als een hele lieve, flexibele, sensitieve en attente begeleidster voor onze dochter met beperking.
Ze is gedreven, leergierigen, denkt altijd mee en reageert altijd heel snel op mail of appjes.
We zijn erg blij met haar!
 
Vanessa:
gecontroleerd op 11/01/2024
Sher is een hele lieve, zorgzame zorgverlener. Ze heeft veel geduld voor mijn dochtertje. Door Sher haar liefdevolle aandacht groeit ze dan ook in haar persoonlijkheid en voelt ze zich begrepen en gehoord.
 
Suzanne van Halst:
gecontroleerd op 26/12/2023
Sher is een buitengewone begeleidster voor onze dochter Anne. Anne heeft enkele jaren geleden een ASS diagnose gekregen.
Shers geduld en liefdevolle benadering maken een wereld van verschil in het leven van mijn kind.
Ze begrijpt de unieke behoeften en uitdagingen van mijn dochter en weet precies hoe ze haar moet ondersteunen en stimuleren.
Warm aanbevolen!


 
Lili:
gecontroleerd op 29/06/2023
De eerste contacten met Shahrzad was meteen positief. klantvriendelijk, betrouwbaar, lief en zorgzaam. Ze denk met mee en zoekt naar juiste oplossingen. Wij zijn zeer tevreden ????
 
Rutger van Eck:
gecontroleerd op 29/06/2023
Graag wil ik mijn oprechte aanbeveling delen voor ambulante begeleider Sher van Privezorg Amsterdam. Sher heeft een buitengewoon positief effect gehad op de ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden van mijn zoon, die autisme en een verstandelijke beperking heeft.

Vanaf het moment dat Sher bij ons gezin betrokken raakte, merkten we een opmerkelijke verandering in de manier waarop mijn zoon communiceerde. Sher begreep volledig de specifieke behoeften en uitdagingen van mijn zoon en paste haar begeleiding hierop aan. Ze creëerde een veilige en ondersteunende omgeving waarin mijn zoon zich comfortabel voelde om zijn communicatieve vaardigheden te verkennen en te ontwikkelen.

Wat ik het meest bewonder aan Sher is haar geduld en empathie. Ze neemt de tijd om naar mijn zoon te luisteren en zijn gedachten en gevoelens serieus te nemen. Ze moedigt hem aan om zijn stem te laten horen en helpt hem om zijn gedachten en emoties op een effectieve manier te uiten. Dankzij Sher heeft mijn zoon aanzienlijke vooruitgang geboekt in het vinden van zijn eigen stem en het begrijpen en communiceren van zijn behoeften.

Sher's benadering gaat verder dan alleen het aanleren van communicatieve vaardigheden. Ze bouwt ook aan het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van mijn zoon. Door haar ondersteuning en aanmoediging heeft hij geleerd om zichzelf beter te begrijpen en zijn communicatievaardigheden toe te passen in verschillende sociale situaties. Dit heeft hem geholpen om beter te integreren in de samenleving en om succesvol te functioneren in zijn dagelijks leven.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel verschil Sher heeft gemaakt in het leven van mijn zoon en ons gezin. Haar toewijding, professionaliteit en haar vermogen om een vertrouwensband op te bouwen met mijn zoon zijn bewonderenswaardig. Ik beveel Sher ten zeerste aan als ambulante begeleider voor kinderen met autisme en een verstandelijke beperking. Haar begeleiding zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden van elk kind dat ze ondersteunt.
 
Jochem:
gecontroleerd op 19/01/2023
De mensen van Privezorg hebben tijdelijk ingevallen en de zorg voor onze zoon met een lichte verstandelijke beperking op zich genomen. De dagelijkse begeleiding bestond uit het ophalen van school, helpen met huiswerk, en het brengen en bijwonen van zijn voetbaltraining.
Wij zijn heel tevreden met de warme en betrokken begeleiding die beide verzorgers onze zoon hebben geboden,
 
Jochem:
gecontroleerd op 19/01/2023
De mensen van Privezorg hebben enige weken ingevallen tijdens afwezigheid van onze vaste verzorger van onze 13 jarige zoon.
Onze Sam heeft een lichte geestelijke beperking en heeft begeleiding nodig tijdens zijn dagelijkse activiteiten zoals zijn voetbal, hulp bij huiswerk en het structureren van zijn dag.
Wij zijn heel tevreden met de manier waarop de begeleiders Privezorg Amsterdam ons hebben kunnen helpen, Met veel warmte, geduld en aandacht voor Sam en flexibel naar ons als familie. Heel prettig en zeker voor herhaling vatbaar
 
Diederik :
gecontroleerd op 09/01/2023
Sher is een attente, zorgzame, liefdevolle en sensitieve vrouw. Met deze kernkwaliteiten weet ze op heel bijzondere wijze mensen met een handicap of beperking te helpen in de ontplooiing van alle facetten van hun leven.
 
Diederik :
gecontroleerd op 09/01/2023
Sher is een sensitieve, gevoelige, liefdevolle vrouw die op een pragmatische basis haar kwaliteiten in de zorg kan inzetten. Dat betekent dat ze precies aanvoelt waar de schoenvriend en welke acties moeten worden ondernomen in het leven van iemand met een handicap dan wel beperking.
 
Mw. Beljaars:
gecontroleerd op 22/12/2022
Mevrouw Tahani heeft enige maanden voor mijn broer gezorgd, na zijn operatie.
Zij is altijd vrolijk, weet van aanpakken en is 100% betrouwbaar.
Topper !
 
Reza:
gecontroleerd op 22/12/2022
Mevrouw Tahani zorgt al enige jaren 2 middagen per week voor mij. Zij is mijn steun en toeverlaat. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten doen.
 
Shohreh:
gecontroleerd op 22/12/2022
Sher is mijn goede verzorgster voor al die jaren, zij is heel flexible en loyal, vol liefde en zorgzaamheid. Zij helpt mij waar zij kan.
 
Ferry:
gecontroleerd op 19/12/2022
Wij zijn Sher heel dankbaar voor de zorg en steun die ze onze autistische broer geboden heeft.
Sher was altijd geduldig en vriendelijk Ze nam de tijd om hem te leren kennen en meer te weten te komen over zijn specifieke sterke punten en uitdagingen. Ze bood ook structuur en ondersteuning om hem te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en onafhankelijker te worden. En als hij een geweldige dag had, wist ze precies hoe ze zijn prestaties moest aanmoedigen en vieren.
Sher is een zegen geweest voor mijn zoon en ons gezin. We zijn haar enorm dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan en we bevelen haar ten zeerste aan als verzorger.
 
Rens:
gecontroleerd op 19/12/2022
Ik wil mijn diepe waardering uit spreken voor Sher, die het afgelopen jaar een persoonlijke zorghulp is geweest voor mijn bejaarde vader.
Vanaf het moment dat ze met mijn vader begon te werken, was het duidelijk dat Sher een meelevende en bekwame verzorger was. Ze nam de tijd om hem te leren kennen, zijn behoeften te begrijpen en een hechte band met hem op te bouwen.
In termen van haar werk was Sher altijd betrouwbaar en attent. Ze was in staat om op de behoeften van mijn vader te anticiperen en op een zorgzame en respectvolle manier de ondersteuning te bieden die hij nodig had. Of het nu was om hem te helpen met zijn dagelijkse routine, hem te vergezellen op uitstapjes of gewoon gezelschap te bieden, Sher stond altijd voor hem klaar.
Kortom, Sher is een absolute uitkomst geweest voor mijn vader en ons gezin. We zijn haar enorm dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan en we bevelen haar ten zeerste aan als persoonlijke zorghulp.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Privezorg Amsterdam help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

  1. Plaats een aanbeveling
  2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Werkgebied:
  1. Amsterdam
  2. Noord-Holland 
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.