1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Van je weet wel.

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Logo van Van je weet wel.
 1. Sebastiaan Weijers
 2. Zevenaar
 1. Facebook
  Wij hebben het Facebook account van Van je weet wel. geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
  13x aanbevolen
 1. Nederlands

Over Van je weet wel.

Hallo welkom bij 'Van je weet wel'
Mijn naam is Sebastiaan. Ik ben vorig jaar gestart met 'Van je weet wel' nadat ik 32 jaar hebt gewerkt als zorgprofessional in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In die 32 jaar heb ik op verschillende afdelingen gewerkt zoals wonen, dagbestedingen en individuele begeleiding. Mijn visie is om een werkplek te runnen samen met de cliënten waarin iedereen gelijk is en eigen inbreng essentieel. Het is tenslotte jouw werk waar jij het naar je zin moet hebben.

Vanjeweetwel is GEEN dagbesteding of een dagbeleving, omdat wij daar niet in geloven.

Wij geloven wel in werk!

Onze deelnemers zijn mensen met een beperking die aan het werk zijn. Ze werken aan zichzelf, werken samen en werken met elkaar om zo hun eigen plek te vinden in de samenleving. Een plek die past bij hun talenten en interesses en recht doet aan wat ze wel kunnen.

Dat is natuurlijk een zoektocht waar ze met elkaar ontdekken wie ze zijn, wat hun talent is en hoe ze , met respect voor wat mogelijk is, werk vinden of creëren wat bij hun past met maatschappelijke betekenis.

Deze zoektocht wordt begeleid door professionals die een ruime ervaring hebben met deze doelgroep en op een veilige manier ook buiten de gebaande paden durven treden.
Want wij geloven dat dit werkt!

Deze werkplek kan zowel intern als extern. Extern werken we samen met verschillende bedrijven die dit met zeer veel enthousiasme ondersteunen. En jou eventueel een stage of werkplek willen aanbieden. Waarmee je als dit wenselijk is de afstand tussen jou en de arbeidsmarkt kan verkleinen. Intern kunnen we jou een leuke veilige werkplek bieden waarin je een aanwinst en collega kunt zijn voor 'Van je weet wel'. Ook bieden wij logeer weekenden en 1x per jaar één week vakantie aan. Spreekt dit je aan of ben je nieuwsgierig. Kom gerust eens langs, we zitten in Zevenaar en je bent van harte welkom om eens te komen kijken.

Kwaliteit

yes.gif Medewerkers hebben een VOG
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van de medewerkers geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd zorg geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden en privacyreglement
Beschikt over algemene voorwaarden en privacyreglement: met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten u en degene met wie u zakendoet heeft.
In een privacyreglement is vastgelegd welke gegevens van de zorgvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Toetsing tevredenheid van de hulpvrager
De tevredenheid van de hulpvrager over de geleverde hulp wordt regelmatig getoetst door bijvoorbeeld een vragenlijst te laten invullen
yes.gif Periodiek overleg met de hulpvrager
Er wordt overlegd met de hulpvrager over de geleverde hulp en de toekomstige behoeftes
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.
Startdatum bedrijf: 2019

Lid van branchevereniging:

SoloPartners 
Hulpaanbod & tarieven
 1. Aangepaste vakanties: Tarief in overleg
  Dagbesteding: Tarief in overleg
  Logeerhuis: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. Niet van toepassing
Ervaring
 1. Kinderen Pubers
  Volwassenen Senioren
Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajaneenee
  middag jajajajajaneenee
  avond neeneeneeneeneeneenee
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Will ten Westeneind:
gecontroleerd op 17/10/2020
Wat mooi en lovenswaardig is, is dat bij het denken en doen bij ‘van Je weet wel’ de mens centraal staat. Dat houdt in dat ze oog en oor hebben voor de individuele wensen, behoeften en ambities van iedere cliënt.

Het is goed om te zien dat men in de aanpak zich focust op mogelijkheden, kansen en talenten en niet op problemen en tekortkomingen.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als zij worden aangesproken op hun eigen kracht en als zij zoveel mogelijk hun eigen pad kunnen volgen.

Het is dan ook goed dat cliënten zelf een actieve rol in hun behandeling c.q. ondersteuning krijgen.

Succes gewenst.
 
Ellen:
gecontroleerd op 11/10/2020
Van je weet wel is een leuke werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking.
Mijn dochter Lisanne is een cliënt bij van je weet wel. Onder begeleiding van Sebas doet ze het erg goed en ik hoop dat er in de toekomst cliënten bijkomen zodat er meer uitbreiding kan komen en dat ze zich nog verder kunnen ontplooien.
Voor Lisanne kan dat bevorderlijk zijn en wellicht voor Sebas nog meer uitdaging.
 
Hellen Houterman:
gecontroleerd op 03/10/2020
Hoeveel lef heb je nodig om vanuit je hart te kunnen werken en zekerheden op te geven? Heel veel! En Sebastiaan heeft lef.

Het grootste bewijs van zijn succes is te zien bij zijn compagnon bij 'Van je weet wel!'. Deze jonge meid heeft sprongen gemaakt in haar ontwikkeling. Zo heeft ze, sinds ze partner is bij 'Van je weet wel!', geen depressies meer gehad. Je ziet en hoort hoe goed de persoonlijke benadering van Sebastiaan werkt. Samen bouwen ze aan 'Van je weet wel!'. Geen loze woorden van cliënt centraal en eigen regie, bij 'Van je weet wel!' heeft de deelnemer het echt voor het zeggen en wordt ook de omgeving van de deelnemer betrokken.

Het wederzijds respect, de gelijkwaardigheid, de aandacht, de flexibiliteit, de eigen inbreng, het ontdekken, de plagerijen en humor...dat gun je alle mensen met een verstandelijke beperking. (Trouwens ook mensen zonder verstandelijke beperking.)
 
Jessica Peppelenbosch:
gecontroleerd op 03/10/2020
Zakelijk gezien, ik kan iedereen (bedrijven) absoluut aanbevelen om met Sebastiaan samen te werken. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie die je als ondernemer hebt, of hoort te hebben. Maar vooral ook omdat het (samen)werkplezier ontzettend veel waarde geeft aan je werkdag!
En ik spreek uit ervaring. Als beheerder van de Lentemorgen 5 in Zevenaar zou ik Sebastiaan en zijn team voor geen goud meer willen missen. Niet als huurder, maar zeker ook niet dankzij de toegevoegde waarde.

Betrokken, deskundig, bevlogen en oprecht met het welbevinden van zijn cliënt op de eerste plaats, dat is Sebastiaan!
 
EMJ-Support :
gecontroleerd op 27/09/2020
Hallo ik ben Kuno van bedrijf EMJ-Support en werk samen met Van je weet wel. Wij hebben prettige ervaring met sebastiaan en de cliënten. Wat ons opvalt is dat de cliënten bij van je weet wel helemaal tot hun recht komen. Er wordt gekeken naar wat de cliënten kunnen en willen. Waardoor ze trots aan het werk gaan. En ze het gevoel hebben dat ze mee tellen. Ze zijn iemand en hebben kwaliteiten. De respectvolle manier hoe de cliënten worden ondersteund is tekenen voor Van je weet wel.
 
Peter Schuiling:
gecontroleerd op 25/09/2020
Ik ken Sebas al lang en ik spreek hem regelmatig. Wat me dan opvalt, als we het over zijn 'werk' hebben, is zijn bevlogenheid. Dat gaat veel verder dan alleen werk!
In al die jaren ervaring (30 plus?) die hij heeft opgedaan als zorgprofessional heeft hij een visie ontwikkeld die hij nu in Je Weet Wel uitdraagt.
Wat mij persoonlijk o.a. aanspreekt zit in de naam verwerkt: Van Je Weet WEL.....Dus niet van "Ik/wij weten wat goed is voor jou/jullie", maar we doen 't samen enz. enz. Uitgaan van wat iemand kan, en niet van wat iemand niet kan!
Van harte aanbevolen.
 
Jip :
gecontroleerd op 25/09/2020
Ik ben een keer mee geweest schilderen en mee geweest met een uitje en ik vind het een zeer geschikte plek voor mensen met een geestelijke beperking, er wordt leuk en normaal met de cliënt omgegaan (dus niet betutteld of zoiets dergelijks) en het is vooral mooi dat ze overal bij betrokken worden en ook gewoon beslissingen mogen maken en niet alleen maar aan 1 taak worden gezet omdat ze "de rest niet kunnen", hier wordt er tenminste gekeken wat er wel gedaan kan worden.
Dit lijkt me veel beter voor de ontwikkeling van de cliënt en ook veel menselijker.
Verder is er ook veel variatie in dingen die ze kunnen doen.
Ook is het gewoon erg gezellig en er hangt een leuke sfeer.
Dus ja ik zou het erg aanbevelen aan mensen die een dagbesteding zoeken.
 
Ikram Rouchdi :
gecontroleerd op 23/09/2020
Sebastiaan is een fijne en betrouwbare zorgverlener.
Daarbij weet hij de juiste/passende begeleiding en/of zorg te verlenen bij iedere zorgvrager.
Ook bezit Sebastiaan de deskundigheid die hij daarbij toepast.
 
Cheyenne :
gecontroleerd op 23/09/2020
Van Je Weet Wel is een bedrijf dat echt samenwerkt met de cliënten. De sfeer is enorm fijn, een echte familiecultuur. De variëteit aan dagbesteding binnen VJWW is superleuk. Van dagjes weg, naar nieuwe hobby's ontdekken en eigen verantwoordelijkheid krijgen. De persoonlijke begeleiding alleen al is het waard om VJWW in ieder geval te overwegen.
 
Lisanne v Bussel:
gecontroleerd op 23/09/2020
Van je weet wel is een leuke werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb zelf ook een beperking en ik leer steeds meer omgaan met moeilijke dingen. Ik heb ook leerdoelen waar ik aan werk. De wensen die je hebt daar wordt zeker naar geluisterd. Ik vind het fijn want je kan gewoon je zelf zijn en wat ik fijn vind is dat de begeleiding niet kijkt in wat je niet kan, maar in wat je wel kan.
Wij hebben ook weekendopvang. Laatst zijn we bij centeparcs geweest. 3 dagen en 4 dagen na koe in de kost. Ik heb ook echt het gevoel dat ik op vakantie ben. Het is ook gewoon gezellig.


Groeten Lisanne
 
Hanno Ambaum:
gecontroleerd op 23/09/2020
Sebastiaan weet op een vanzelfsprekende manier de deelnemers in hun kracht te zetten. En met veel liefde, aandacht en geduld hen te begeleiden naar een echte zinvolle manier van leven die aansluit bij wie zij zelf zijn!
 
Ikram Rouchdi :
gecontroleerd op 23/09/2020
Sebastiaan is een fijne en betrouwbare zorgverlener en weet met ziektbeelden kundig om te gaan. Hij kijkt ook echt naar de persoon en weet daarbij de passende zorg en/of begeleiding te verlenen.
 
SiRes Zorg:
gecontroleerd op 23/09/2020
Wij van SiRes Zorg kunnen de dagbeleving van Van Je Weet Wel zeer zeker aanbevelen. De manier waarop de cliënten zichzelf kunnen ontplooien binnen deze organisatie/ dagbeleving is gewoonweg geweldig!
Ongeveer een jaar geleden zijn wij, thuiszorg SiRes Zorg te Zevenaar, een samenwerking aangegaan met Van Je Weet Wel. In de thuiszorg komen wij vaak situaties tegen waar cliënten helaas geen gebruik kunnen maken van mantelzorg. Zij zijn op zichzelf aangewezen wat betreft kleine klusjes in en rondom huis, hond uitlaten of boodschappen halen etc.
Dit zijn nodige werkzaamheden die de cliënten van de dagbeleving helpen participeren bij de vraag om hulp in de thuiszorg.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Van je weet wel. help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Werkgebied:
 1. Zevenaar
 2. Gelderland 
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.