1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
Emailadres:

Suzan uit Woerden

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
profielfoto Suzan uit Woerden
 1. 49 jaar
 2. Woerden
 1. 18x aanbevolen
 1. Nederlands Duits Engels

Over Suzan

Mijn naam is Suzan, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Van origine ben ik opgeleid om te kunnen werken met mensen met beperkte verstandelijke of fysieke mogelijkheden.

In totaal heb ik 10 jaar ervaring opgedaan met meerdere doelgroepen van verschillende niveau's.

Waar ik een zeer bijzondere tijd heb gehad was in een zomerkamp voor lichamelijk gehandicapten , kinderen en volwassenen, in de USA. Drie maanden lang mocht ik deel uitmaken van een internationaal team om mensen te begeleiden in hun ADL en activiteiten organiseren op creatief gebied.

Vervolgens ben ik spontaan in de wereld van de optiek terecht gekomen.
Binnen deze periode heb ik vele bijzondere, veelal vaste klanten jarenlang mogen voorzien van een goede oogmeting en een mooi montuur naar wens.

Na 20 jaar is mijn zorghart steeds harder gaan kloppen en kies ik er nu bewust voor om weer terug te keren in de gezondheidszorg.

Ik sta er om bekend dat ik een echt mensen mens ben.
Ik ben opgewekt van aard, luisterend oor, betrokken, goed gevoel voor humor, loyaal, eerlijk en ben altijd als geliefde collega beschouwd.

Graag wil ik mijn aandacht geven aan de hulpbehoevende medemen. Werk graag met anderen samen om situaties waarin mensen verkeren, te verbeteren.

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: Tarief in overleg
  Aangepaste vakanties: Tarief in overleg
  Begeleid wonen: Tarief in overleg
  Dagbesteding: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Nee
 3. t/m 10km
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Suzan heeft nog geen CV
 2. meer dan 10 jaar
 3. Assistent Opticien 20 Pearle
  Assistent Begeleider 10 meerdere
 4. HAVO Jerusalem Venray icons/yes.gifdiploma
  MDGO-AW Interven College icons/yes.gifdiploma
 5. Pubers Volwassenen
  Senioren Bejaarden
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend neejajajajaneenee
  middag jajajajaneeneenee
  avond neeneejaneeneeneenee
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Mandy Jacobs:
gecontroleerd op 07/11/2019
Suzan is een authentieke, warme en betrokken persoonlijkheid met daadkracht.
Zij is enerzijds enorm empathisch en anderzijds brengt zij leven in de brouwerij door haar energie en humor. Ze voelt feilloos aan hoe zij het beste een bijdrage aan het resultaat kan leveren: door op de achtergrond te blijven of door de aandacht te pakken. Kortom, een energiek mensenmens!
 
Jill:
gecontroleerd op 08/11/2019
Suzan is een hardwerkende en fijne collega. Tijdens het samenwerken valt haar spontaniteit en leergierigheid op. Ze straalt positiviteit uit.
 
paul kronenberg:
gecontroleerd op 11/11/2019
Suzan is een recht door zee, no nonsense mens en heeft een passie voor persoonlijk contact. Haar hart klopt voor zorg. Humor speelt in het dagelijks leven een belangrijke rol voor Suzan en ze zet dit ook in als een stuk gereedschap om situaties waarin mensen verkeren een positieve draai te geven.
Suzan is opgewekt, daadkrachtig en door een directe aanpak leidt dit snel tot een positief resultaat.
 
Femke Grispen:
gecontroleerd op 11/11/2019
Ik heb Suzan 8 jaar geleden leren kennen. Ze is een betrouwbare, zorgzame en toegewijde klassenmoeder geweest gedurende de hele lagere schooltijd van mijn zoon. Bij Suzan is het goed afspraken maken. Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt. Daarnaast is ze ook een hele prettige en fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Ik kan Suzan daarom van harte aanbevelen!
 
jacqueline:
gecontroleerd op 11/11/2019
Suzan heb ik leren kennen als collega in de zorg. Ik heb haar ervaren als een erg waardevolle collega!
Empathie, luisteren, motiveren, plannen, organiseren, bemiddelen en samenwerken zijn werkwoorden die bij haar passen. Als werkgever neem je met Suzan een unieke collega aan die staat voor wat ze vindt (waarden en normen), iemand die de mensen waarmee ze werkt écht ziet en op een positief podium kan zetten vanuit haar humor en oprechtheid.
 
Ellen:
gecontroleerd op 13/11/2019
Heb een jaar met Suzan mogen samenwerken en haar leren kennen als een vrolijke en empathische collega.
Zij gaat haar hart volgen door haar werk in de zorg voort te zetten.
Dit is een grote aanwinst voor de zorgbehoevende.
 
Marcel en Myriam:
gecontroleerd op 13/11/2019
We hebben 15 jaar met Suzan mogen werken, wat we als zeer prettig ervaren hebben. Ze is een opgeruimd mensen-mensen, empatisch voor de klanten, altijd een luisterend oor. Suzan is loyaal en een zeer prettige persoon om mee te werken. Haar humor en vrolijkheid werkt aanstekelijk.
Kortom nooit spijt gehad dat we haar ooit aangenomen hebben. We vinden het uiteraard jammer dat ze ons verlaten heeft, maar respecteren haar besluit volledig en hopen dat ze haar hart en energie in de zorg kwijt kan en daar heel gelukkig wordt. Dat gunnen we Suzan van harte.
Marcel en Myriam
 
Afke Groot:
gecontroleerd op 13/11/2019
Ik ken Suzan al meer dan 30 jaar en heb haar altijd heel sociaal gevonden en iemand met een fijne energie en een goeie dosis humor. Iemand waar ik 100% van op aan kan en alles mee kan bespreken, zij is niet veroordelend. Ik heb haar zien groeien als een wijze vrouw en iemand met veel mensenkennis. Dus ik zou haar zeker aanbevelen.
 
Nard Kronenberg:
gecontroleerd op 13/11/2019
Suzan is een geïnteresseerde vrouw met een zorghart die luistert naar de vraag achter de vraag en daar vervolgens naar handelt. Helpen, ondersteunen, er zijn voor de ander zit in haar genen waarbij humor een sterk 'wapen' is.
 
Willem de Vries:
gecontroleerd op 15/11/2019
Ik ken Suzan vanuit de zorg. Ze is een spontane, meelevende collega die altijd een luisterend oor heeft voor de patiënt. Haar warme, zonnige persoonlijkheid doet patiënten zichtbaar goed. Ik heb het als erg plezierig gevoeld om met haar in een team samen te werken.
 
Cindy:
gecontroleerd op 20/11/2019
Suzan is vijftien jaar een zeer prettige collega geweest, hardwerkend, betrouwbaar, nooit klagend en altijd in voor een geintje.
Ik zal haar na zoveel jaren zeker missen, maar zo'n mooi mens met altijd een luisterend oor voor een ander is echt een aanwinst in de zorg.
 
Ellen :
gecontroleerd op 20/11/2019
Wanneer ik aan Suzan denk, begin ik meteen te glimlachen, ze maakt me blij! Humor, oprecht geïnteresseerd in de ander, een goed gesprek, nabij, met twee benen op de grond en gezellig. Wanneer Suzan ergens in gelooft zal ze zich volledig inzetten, vol enthousiasme, met daadkracht en zorgzaam, maar ze zal de ander ook wijzen op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voor mij als nicht én zelf werkzaam in de thuiszorg, een aanwinst voor onze sector... een mooi mens!
 
Marcelle:
gecontroleerd op 21/11/2019
Ik heb Suzan 8 jaar geleden leren kennen en we zijn samen klassenmoeders op school. Suzan is een betrouwbare, eerlijke, fijne persoon die je kan vertrouwen. Ze is open, vrolijk en gastvrij; iemand die je graag gelijk in je team wil hebben.
Als ik maar een word zou kunnen gebruiken om Suzan te omschrijven dan is het zorgzaam. Suzan geeft echt om mensen, luistert goed en doet altijd haar best om je op je gemak te stellen. Ze is een absoluut aanwinst voor de zorg!
 
Roeland:
gecontroleerd op 25/11/2019
Ik ken Susan allereerst via school, onze zoons zitten al jaren bij elkaar in de klas. In de loop der jaren heb ik vaak gezien dat zij echt oprecht geïnteresseerd is in de mens om haar heen, zij maakt zeer gemakkelijk contact en menigeen verteld dan 'zomaar' zijn/haar verhaal. Susan luistert en hoort. Zij is zorgzaam, oprecht, vol humor, open en daadkrachtig. Gewoon een Topper.
 
Gerwin:
gecontroleerd op 25/11/2019
Als ik aan Suzan denk zijn de eerste woorden die in mij opkomen, betrouwbaar, eerlijk, grappig, loyaal en empathisch. Wij kennen elkaar inmiddels 43 jaar en ze staat midden in het leven. Ze beschikt over lef, is gemotiveerd, vertoont wendbaarheid en staat in de leerstand om doordachte keuzes te maken om deze stap in haar loopbaan voor beide partijen tot een succes te maken.
 
Mieke Boumans:
gecontroleerd op 25/11/2019
Ik ken Suzan vanaf de tijd dat ze Havo-studente was.
Suzan heeft veel in de wereld gezien en met "bijzondere" mensen gewerkt en heeft zich ontwikkeld als een zelfstandig en warm mens.
Zij heeft een mooi karakter en een goeie dosis humor.
Haar interesse in de medemens, het geduld om naar ze te luisteren en ook daadkracht te tonen zijn haar goede eigenschappen waarbij haar humor haar zeker helpt.
Ik beveel Suzan ten zeerste aan.
 
Annelie van osch:
gecontroleerd op 27/11/2019
Suzan, wie kan daar nu iets negatiefs over vertellen? Ik zeker niet. Iedereen omschrijft haar hetzelfde en dat is wel fijn, want dan weet je dat ze bij iedereen hetzelfde overkomt, en dus zichzelf is. Suzan past zich goed aan de persoon aan. Ze kan mensen goed op hun gemak stellen door nabijheid te bieden, of juist door een gesprek te voeren. Suzan kan goed de balans vinden in humor en een serieuze noot. Echt een mensen mens! Heerlijk.
 
Wolfram:
gecontroleerd op 29/11/2019
Als je Suzan voor het eerst ontmoet, voel je meteen dat je met bijzondere persoonlijkheid kennis maakt. Een oprecht mens met een warm hart en fleurig uiterlijk. Haar attente en vrolijke aanwezigheid valt je op en hoe ze je op natuurlijke wijze aandacht geeft. Gepaard met haar gezellige aard wint Suzan makkelijk het vertrouwen van haar relaties, of het in zakelijke of in een privé context is. Ik heb haar in allebei omgevingen meegemaakt en weet dat ze discreet, kundig en intuïtief optreedt. En is er wat aan de hand met je, voelt ze dat met oog, oor en een tiental extra voelsprieten aan. Zou ik op gegeven moment zelf zorg nodig hebben, hoop ik van zo'n bevlogen hulp als Suzan begeleid te worden. Je weet je niet alleen geholpen, je wordt als mens gezien en hebt het bovendien gezellig samen.
Ik vind prachtig hoe Suzan de roeping van haar kloppend zorghart volgt en wens haar alle voldoening met haar passie, terug in de gezondheidszorg!
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Suzan help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mail adres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.