1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
Emailadres:

Mandy uit Capelle aan den IJssel

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
profielfoto Mandy uit Capelle aan den IJssel
 1. 27 jaar
 2. Capelle aan den IJssel
 1. Facebook
  Wij hebben het Facebook account van Mandy geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
  CV Aanwezig 7x aanbevolen
 1. Nederlands Engels

Over Mandy

Bij PGB Care bieden we in Rotterdam, Den Haag en Leiden ambulante begeleiding, waarbij wij in het bijzonder ook actieve begeleiding kunnen bieden (zoals coaching met paarden, yoga, mindfulness, dansen en sporten). Hierbij liggen onze specialismen bij kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, PDD-NOS, ADHD, ADD, angsten, PTSS, syndroom van down, hechtingsproblematiek en andere gedragsproblematiek.

Onze begeleiding is maatwerk wat wij samen met u afstemmen. Buiten de standaard kaders denken is wat ons uniek maakt.

Wij werken vanuit de volgende principes:
- Doen en ervaren is de best methode om te leren
- Natuur en dieren brengen ontspanning
- Ontspanning vergroot het vermogen om te leren en prikkels te verwerken
- Plezier motiveert om te leren
- Wij volgen de behoefte van onze cliƫnten en ondersteunen waar nodig.

Onze actieve begeleiding is wat ons uniek maakr, zo is onze methode met paarden in combinatie met de rustige, groene omgeving bijvoorbeeld zeer effectief. Deze methode is een effectieve methode om een betere communicatie en contact te krijgen met kinderen met gedragsproblematiek en hierbij het leervermogen te stimuleren.
Vanuit het zadel leren kinderen grenzen aangeven, zichzelf kennen, maar ook verplaatsen in anderen, het begrijpen van anderen en het leren ontspannen. Daarnaast kunnen kinderen ook spelenderwijs leren vanuit het zadel zoals; tellen, rekenen, lezen, talen, geschiedenis, aardrijkskunde, biologie en vele andere onderwerpen.
Dit alles omgeven door de rust van de natuur.

Onze unieke services:
- Haal en breng service regio Zud-Holland
- Flexibele tijden
- Coaching op maat
- Begeleiding aan huis
- Coaching met paarden in Rotterdam en Pijnacker
- Prive stal zonder andere klanten
- Kwaliteitsgarantie, wij zijn gediplomeerd en SKJ geregistreerd

U als ouder bent de expert, u kent uaw kind het best, daarom vinden wij het belangrijk om samen met u te kijken wat het best past bij uw kind en wat we met zijn alle willen bereiken.

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: €50 - 60
  Dagbesteding: €50 - 60
  Zorgboerderij: €50 - 60
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. Niet van toepassing
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Bekijk CV van Mandy
 2. 5 tot 10 jaar
 3. Gedragstherapeut en begeleider 1 jaar en 5 maanden PGB Care, ambulante begeleiding
  Psycholoog 1 jaar en 8 maanden Fobie Therapie Nederland
  Ambulant begeleider & paardencoach 3 jaar en 3 maanden Coach Point
 4. Toegepaste psychologie Hogeschool Leiden icons/yes.gifdiploma
  Psychologie Open Universiteit icons/yes.gifdiploma
  Movement method en Horseboy NLTS icons/yes.gifdiploma
 5. Baby Kinderen
  Pubers Volwassenen
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht jajajajajajaja
Aanbevelingen
Yvonne:
gecontroleerd op 09/01/2019
Mandy begeleid mijn dochter (PDD-NOS en ADHD) nu enkele maanden. Sinds mijn dochter is gestart met de paardencoaching hebben we enorme stappen gemaakt. Ze is meer ontspannen en kan haar verhaal kwijt bij Mandy en haar paarden. Elke week staat ze vol enthousiasme klaar om mee te gaan naar de paarden. Soms ga ik mee naar de stal, dan past Mandy de begeleiding op een passende wijze aan dat ik samen met mij dochter aan doelen kan werken.

Naast de leuke, actieve en leerzame begeleiding is het ook fijn communiceren met Mandy. Ze is erg flexibel met haar tijden en past zich aan aan ons schema.
 
Pieter:
gecontroleerd op 09/01/2019
Onze zoon heeft ernstige angsten en PDD-nos waardoor wij bij Mandy terecht zijn gekomen. Mandy heeft een unieke aanpak om mijn zoon hierin te begeleiden, ze werkt namelijk met virtual reality. Destijds zijn ze begonnen met kleine stapjes bij ons thuis, waarbij onze zoon via een virtual reality bril langzaam werd blootgesteld aan zijn angsten (honden en hoogte). Na een paar keer met de bril is ze met mijn zoon naar buiten gegaan en rustig begonnen met het overwinnen van zijn angsten. Wij vinden het erg fijn dat ze op verschillende manieren met onze zoon aan de slag gaat en altijd kijkt naar wat hij nodig heeft. Ze komt bij ons thuis, gaat mee naar buiten en regelmatig gaat onze zoon mee naar de paarden. Ook dit vond hij in het begin erg spannend, maar inmiddels vind hij het onwijs leuk!

Wij zijn blij met wat Mandy allemaal voor ons doet!
 
Mirjam verhaar :
gecontroleerd op 09/01/2019
Mijn zoon Job heeft ppd-nos en heeft een poos paardencoaching gevolgd bij Mandy. Een van de doelen was om zijn zelfvertrouwen te vergroten en wat meer rust te creëren in zijn hoofd. Job is altijd met veel plezier naar de coaching van Mandy gegaan en heel vaak kwam hij ontspannen en vrolijk thuis. Ook wat betreft zijn zelfvertrouwen is hij vooruit gegaan. Hij is niet meer zo stil en teruggetrokken op school en durft meer zijn mond open te doen. Hij heeft zelfs tijdens de projectweek een presentatie gehouden voor alle ouders.
Kortom wij zijn heel blij dat de coaching van Mandy een bijdrage geleverd aan de positieve groei van onze zoon!
Mandy is een rustige deskundige en lieve coach, Job voelde zich al snel op zijn gemak bij haar. Ik beveel haar dus zeker aan!
Mirjam
 
Monique Brugman:
gecontroleerd op 10/01/2019
Onze dochter heeft bij Mandy bijna een jaar paardencoaching gehad. Zij heeft de diagnose ADHD. Ze had moeite met concentratie en sociale contacten onderhouden op school met andere kinderen. Ook was zij erg onzeker en had moeite met het vertolken van haar eigen mening. Als zij bij Mandy en Suran een sessie had kwam zij héérlijk ontspannen thuis. Mandy heeft samen met Suran de onzekerheid bij onze dochter behandeld waardoor zij anders naar zichzelf is gaan kijken. Ze is hierdoor ook gaan leren om 'Nee' te zeggen als zij iets niet wil of kan. Voor onze dochter was therapy met Mandy en Suran iets waar zij erg naar uitkeek. Zij kon bij Suran echt zichzelf zijn en haar liefde en verhalen kwijt.

Wij zijn inmiddels een jaar verder nadat de paardencoaching is gestopt en Suran en Mandy zijn nog wekelijks onderwerp van gesprek bij haar. Samen met haar thuiscoach en Mandy heeft onze dochter bijna alle doelen die gesteld waren kunnen behalen. Onze dank hiervoor is nog steeds erg groot.

Mandy doet haar werk echt met passie. Ze communiceert goed en maakt ook tijd voor ouders als zij vragen hebben. De haal en brengservice hebben wij ook als zeer prettig ervaren.
Monique
 
John:
gecontroleerd op 11/01/2019
Mandy begeleid mij nu sinds een tijdje met mijn problematiek. Het is heel fijn dat Mandy mij helpt bij alles dat op mijn pad komt. De ene keer is dat administratie en moet ik de bank bellen, de andere keer helpt ze me thuis dingen op orde te krijgen. Regelmatig ga ik naar de paarden om paarden coaching te volgen. Ik vond paarden altijd best eng, maar ik heb geleerd dat ik niet bang hoef te zijn. Suran is een heel lief en rustig paard en is dol op knuffelen! Hierbij kan ik me ontspannen en goed over dingen praten die me dwars zitten. Soms gaan we ook op pad met de kleine paardjes en wandelen we in het bos. Ik word hier rustig van. Ik heb al veel behaald en we werken hier ook nog aan. Ik vind de begeleiding erg fijn en beveel haar ook zeker aan!
 
Mariska:
gecontroleerd op 17/03/2019
Bijna 2 jaar begeleiding gehad van Mandy en Suran, eerst mijn zoon, klassieke autisme, adhd, scoliose. Daarna voor mij zelf, autisme. Voor mij zelf omdat ik een geweldige band met Mandy had en de omgang met Suran mij echte ontspanning gaf en dat was heel hard nodig. Suran liet me inzien dat ik te meegaand was, dat ik best aan mezelf ook mocht denken. Door hun begeleiding ben ik veel zekerder en rustiger geworden waardoor er nu veel meer uit mijn handen komt en ik veel meer aankan.
 
jeannette:
gecontroleerd op 10/10/2019
Eigenlijk weet ik niet zo goed hoe ik deze topper kan aanbevelen. We zijn nog niet begonnen, omdat het wmo behoorlijk moeilijk doet bij mij. Maar heb nu al de inzet van Mandy die ongelooflijk betrokken is. Voor mij vecht, samen vecht. Paar keer ontmoet, we appen, mailen en bellen. Alles wordt in het werk gesteld om samen te werken, ik sta echt te popelen om te beginnen. Nog nooit heb ik iemand meegemaakt die SNAPT echt snapt hoe je om moet gaan met diss, met angst, hoe je van een 0 punt beginnen moet om op te klimmen tot beter. Mandy ik hoop dat het mogelijk is om later nog eens een aanbeveling te schrijven hoe het is, om vanuit de natuur, op te werken naar alle doelen. Ik heb hier zo veel zin in! Mandy is zeer lief, slim en betrokken! Geweldig mens.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Mandy help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mail adres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.