1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Geske Bertram| OpruimcoachGeske uit Zwijndrecht

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Geske Bertram| OpruimcoachGeske uit Zwijndrecht
 1. 50 jaar
 2. Zwijndrecht
 1. Facebook
  Wij hebben het Facebook account van Geske Bertram| OpruimcoachGeske geverifieerd en gezien dat er een netwerk van vrienden aanwezig is.
  CV Aanwezig 11x aanbevolen
 1. Nederlands Duits Engels

Over Geske Bertram| OpruimcoachGeske

Ik coach en ondersteun particulieren en gezinnen naar een overzichtelijk en praktisch huishouden. Tevens begeleid ik naar rust en ruimte in het hoofd. Zodat er nieuwe ruimte voor persoonlijke ontwikkeling kan ontstaan.

Heeft u hulp in uw gezin nodig bij opvoeding, autisme of ADHD? Ik help u met liefde en passie om orde, structuur en overzicht te verkrijgen, zodat u weer kan genieten van het leven en van elkaar natuurlijk! Het kan echt!

Heeft u vragen, neem gerust contact met mij op. Uiteraard is het mogelijk om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek elkaar beter te leren kennen, dan kunt u ook uw vragen stellen. Neem gerust een kijkje op mijn website OpruimcoachGeske!

Ben je in het bezit van een PGB met indicatie “begeleiding”, dan kan je deze voor mijn dienstverlening gebruiken!

Wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Geske
OpruimcoachGeskeKwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd hulp geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden aanwezig
Beschikt over algemene voorwaarden: hiermee is het direct duidelijk welke rechten en plichten jij en degene met wie je zaken doet heeft. Je hoeft er dan niet elke keer apart over te onderhandelen.
yes.gif Privacyreglement
Beschikt over een privacyreglement: in dit reglement is vastgelegd welke gegevens van de hulpvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Kiwa keurmerk voor ZZP'ers in de Zorg
Het Kiwa Keurmerk geeft klanten de zekerheid dat de zzp’er voldoet aan de geldende beroeps- en ondernemerseisen en kwalitatief goede zorg verleent. Voor hulpvragers is het keurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zzp'ers.

Lid van branchevereniging:

NBPO 
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: Tarief in overleg
  Hulp bij Administratie: Tarief in overleg
  Palliatieve zorg: Tarief in overleg
  Verzorgende: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. Niet van toepassing
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Bekijk CV van Geske Bertram| OpruimcoachGeske
 2. meer dan 10 jaar
 3. Opruim- & Lifestylecoach
  Administratieve coach
  Verhuiscoördinator
 4. Professioneel Organizer voor de Zakelijke Markt de Huidhoudcoach icons/yes.gifdiploma
  Professioneel Organizer voor Particulieren de Huidhoudcoach icons/yes.gifdiploma
  Div. en ruime ervaringen op psygologisch/psygiatrisch gebied icons/no.gifdiploma
 5. Kinderen Pubers
  Volwassenen Senioren
  Bejaarden 
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond neeneeneeneeneeneenee
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Dineke:
gecontroleerd op 11/01/2017
Geske werkt nu 8 maanden als ondersteuner in het leven van onze dochter.
Zij doet dit met een enorme gedrevenheid en passie maar respecteert daarnaast ook de wensen en levenswijze van onze dochter.
Geske wordt door onze dochter (en ons) enorm gewaardeerd!
 
José van der linden:
gecontroleerd op 12/01/2017
Nu 3x als proefklant assistentie gehad van Geske bij achterstallige opruimwerkzaamheden in het huishouden. Geske is een open/enthousiaste vrouw, die graag haar kennis, ervaring en tips deelt. Zoals zo vaak is het verrassend wat andermans frisse blik oplevert, het helpt om even anders naar je huishouden te kijken en zaken aan te nemen die verbetering kunnen brengen. Daarnaast is het feit dat de coach komt, een goede stok achter de deur om tijd vrij te maken voor je veranderplannen. Anders schiet dat er gauw bij in. Kortom een positieve ervaring om Geske te hebben leren kennen!
 
Alberto Hogervorst :
gecontroleerd op 15/01/2017
Geske is een vrouw die ik heb leren kennen, die weet wat structuur is en weet waarvoor ze staat. Ze staat haar mannetje en ze weet van wanten. Zeer alert op haar omgeving en ziet snel de oplossing. Bij deze zeer aanbevolen.
 
Richard:
gecontroleerd op 18/01/2017
Deze opruimcoach tovert je huis om in een thuis. Met oog voor de grote lijnen en met oog voor de details helpt ze keuzes maken waardoor je huis mooier, praktischer en ruimer wordt.
Geen angst voor gedwongen afscheid nemen van je spullen. Nostalgische overwegingen mogen er zijn. Met respect voor verleden, heden en toekomst wordt je huis je thuis.
 
Corina:
gecontroleerd op 30/01/2017
Geske werkt bij mij niet als opruimcoach, maar als oproep/invalhulp in de ondersteuning van mijn uitgebreide ADL zorg, vanwege mijn handicap.
Ondanks dat dit nieuw was voor Geske, heeft ze zich deze zorg heel snel eigen gemaakt.

Geske's is heeft een sprankelende persoonlijkheid. Ze is zeer flexibel, op momenten dat dit noodzakelijk is, mag ik een beroep op haar doen. Geske is een gewaardeerd en onmisbaar lid van mijn 'zorgteam'
 
Joke:
gecontroleerd op 29/01/2018
Wat zo leuk is als Geske komt, doen we eerst een gezellig babbeltje. Vervolgens vraagt ze wat je wil en dan aan de slag.
De kasten worden één voor één onderhanden genomen en heel praktisch weer ingeruimd. Zo gaan er dingen/spullen naar de keuken en het zou zo maar kunnen, dat er van de keuken weer spullen een plekje krijgen in de kamer. Totdat alles héél praktisch is ingericht, wat véél handiger blijkt te zijn! En soms gaan er ook dingen de vuilniszak in, waar ik al jaren niets mee deed.
Een praktische tip was een doos voor de kringloop, die nog één week bleef staan. Als ik dan spijt van iets kreeg, kon ik het gewoon nog terugnemen.
De fase van wegbrengen en weggooien is soms heftig, soms makkelijk. Er werd écht geruimd!! Regelmatig verzint Geske iets van een “hang een plankje daar” of “hang dat kapstokje daar”, wat veel praktischer is.
Ze zit vol tips en nog leuke ook!
Joke
 
Mirjam:
gecontroleerd op 31/01/2018
Geske is een eerste klas opruimcoach. Ik vind haar zeer professioneel, kundig, praktisch en een echte doener en tegelijk sprankelend, laagdrempelig en heel lief en grappig. Ze heeft me ontzettend goed geholpen met opruimen. Ik heb overzicht én het is gezellig en knus; een topcombinatie!
 
Naziha:
gecontroleerd op 07/02/2018
Geske verstaat het vak van opruimcoach van nature goed. Door Geske hebben we iedere kamer in huis aangepakt. Van praktische oplossingen tot het weg doen van overbodige spullen. Door haar manier van coachen en aanpakken krijg ik beter inzicht in hoe ik dingen het beste kan opbergen maar ook waarom het belangrijk is dat alle spullen in huis een plekje hebben.

Van nature heb ik de neiging om mij te verliezen in details maar door de begeleiding van Geske ben ik gaan inzien dat ik vaak ook zelf de oplossing weet maar mij verlies in alle details. Geske heeft mij geleerd dat het een feestje kan zijn om mijn huis op orde te hebben. En een feestje is het ook iedere dag. Geske heeft mij een aantal maanden iedere week en soms 2x per week moeten begeleiden om goed resultaat en inzicht in mijn valkuilen te krijgen.
 
Frank:
gecontroleerd op 02/07/2018
Bij het woord opruimcoach denk ik eigenlijk altijd aan opgeruimde vrouwen met kort haar die de chaos in je huis moeten ordenen.
Geske is zo iemand met wie je eerst een kop thee drinkt om te praten over hoe je de boel wil hebben, waarna je samen aan het werk gaat. In drie uur is mijn keuken getransformeerd naar een échte keuken. Best indrukwekkend in een studentenflat. En het was óók nog gezellig!
 
Ken :
gecontroleerd op 22/02/2019
Je hebt links, je hebt rechts, maar dan heb je ook nog Geske die met haar passie en onovertreffelijke inzicht altijd vanuit haar hart d'r best doet om overzicht te creëren. Na een fijn en rustig consultantgesprek, waarbij kopjes thee en gelach de standaard zijn, heeft ze al helemaal door hoe ze je het beste kan helpen. Vervolgens gaat ze aan het werk en vanaf een afstand lijkt dat toch als een vogel in de wind; ze weet precies hoe ze wat moet doen, en probeert je er zo veel mogelijk bij te betrekken zodat je in één klap weet hoe je wat moet doen. Daarnaast is ze ook enorm gezellig, iets wat haar meer dan siert.
 
Rutger:
gecontroleerd op 26/02/2019
Geske is een heel sympathieke coach met veel geduld. Soms radicaal, vaak meegaand. Ze zette me aan het denken over mijn huis en de spullen die ik heb. Voor mij was het zeker een goede stap naar een eigen thuis. Dat had ik hard nodig. Zonder de vasthoudendheid van Geske was het echter niet gelukt. Een coach helpt echt en Geske kan ik dan ook iedereen aanraden.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Geske Bertram| OpruimcoachGeske help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.