1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
E-mailadres:

Hennie uit aarle-rixtel

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
Foto Hennie uit aarle-rixtel
 1. 61 jaar
 2. aarle-rixtel
 1. 7x aanbevolen
 1. Nederlands

Over Hennie

Hallo PGB-er,
Ik ben Hennie, vrouw en verpleegkundige.
Ik werk sinds 2006 als freelancer,wat ik heerlijk vind,volop tijd voor de mensen die hulp vragen.
Mijn voorkeur ligt bij het begeleiden van dementerende mensen. Ik ben erg geduldig en blijf vriendelijk en optimistisch.
Ook het begeleiden en verzorgen van mensen in de laatste fase van hun leven is voor mij iets waar mijn hart ligt! Ik ben 24 uur per dag bereikbaar en indien nodig ook beschikbaar.
U kunt mij vrijblijvend benaderen.
Vriendelijke groet, Hennie.

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif BIG registratie
Beschikt over een BIG registratie:
De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Reanimatie certificaat
Beschikt over een reanimatie certificaat

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. 24-uurs zorg: Tarief in overleg
  Begeleiding: Tarief in overleg
  Palliatieve zorg: Tarief in overleg
  Verpleegkundige: Tarief in overleg
  Verzorgende: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. t/m 50km
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Hennie heeft nog geen CV
 2. meer dan 10 jaar
 3. freelance verpleegkundige 10 zelfstandig
 4. mbov eindhoven icons/yes.gifdiploma
 5. Volwassenen Senioren
  Bejaarden 
 6. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht jajajajajajaja
Aanbevelingen
Joost Fransen:
gecontroleerd op 06/08/2010
Hennie is:

Deskundig
Professioneel
Integer
Betrokken
Liefdevol
Flexibel
Betrouwbaar
Vrolijk
Humoristisch

Mede dankzij deze eigenschappen van Hennie, hebben wij als gezin mijn moeder, die op 63 jarige leeftijd gestorven is aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer, thuis kunnen verzorgen. Uiterst liefdevol heeft Hennie mijn moeder verzorgd. En tijdens de laatste dagen was Hennie zelfs (in wisseldiensten) ‘s nachts paraat. Ook voor de familie was Hennie een luisterend oor. Gaf raad en advies. Hennie voelde perfect aan wanneer er gepaste afstand nodig was en greep in op momenten dat het nodig was. En dat allemaal naast de liefdevolle zorg voor mijn moeder.

Mijn moeder werd graag door Hennie verzorgd. Je kunt op Hennie bouwen en vertrouwen. Absoluut een fijn persoon om in huis te hebben!
 
Louise:
gecontroleerd op 18/08/2010
Hennie we hebben je 4 jaar geleden leren kennen. In deze tijd hebben we veel meegemaakt.
Je verpleegde toen zowel mij als mijn moeder. Deze was zo onfortuinlijk om in 11/2 jaar tijd beide heupen te breken. Ze was een trotse vrouw, die ondanks haar leeftijd met beide benen in deze moderne wereld stond. Door je integerheid en liefdevolle verzorging, liet je haar in haar waarde. Dit waardeerde ze zeer. Ze kon met haar zorgen en vragen, ook ivm de genezing van haar heupen bij je terecht. Je hebt ons met je kundigheid, begrip en humor door deze periode heen geleid.
Helaas is ze ons toch plots klap ontvallen. Dit was een zware klap voor mij en voor jou. Ik was nu mijn moeder, vriendin en maatje kwijt.
Gelukkig was jij er. Als het nodig was, dag en nacht. Je hebt me heel fijn en liefdevol, zowel lichamelijk als geestelijk opgevangen. Mijn lichamelijke verzorging ging professioneel, deskundig en zorgzaam verder, tot op de dag van vandaag. Ook leidde je me langzaam en met veel begrip, al pratend en huilend uit het hele zwarte gat.
Hennie; door de manier waarop,” met zowel een traan als een lach”, heb je me laten voelen en zien dat het leven, ondanks het grote verdriet, toch verder kan gaan en mooi kan zijn.
We vergeten haar samen niet.
Ik hoop dat je nog vele jaren mijn steun en toeverlaat mag zijn en dat je me nog lang begeleid bij onze gezamenlijke uitstapjes.
Hennie je bent een waardevol, zorgzaam en vrolijk persoon, die veel te geven heeft.
Een ieder die je kent, “nu of in de toekomst”, zal dit beamen.
Het is fijn je te kennen.
 
Marieke:
gecontroleerd op 20/12/2011
Altijd op tijd, doet wat ze zegt, betrokken, geduldig, kritisch als het moet, opgewekt en altijd positief.

Ik heb Hennie ongeveer 5 jaar geleden leren kennen. Ik zocht iemand die mij kon begeleiden in mijn poging zelfstandig te gaan en blijven wonen. Gezien mijn psychiatrische achtergrond was het moeilijk iemand in mijn woon- en leefomgeving toe te laten. Hennie heeft zich daarbij moeten inleven en moeten voegen naar voor mij belangrijke afspraken en regels. Ze heeft zich hieraan gehouden, hierbij veel geduld getoond, mijn angsten en gedachten nooit gebagetalliseerd en mij niet veroordeeld.

Ik heb door het contact met haar veel geleerd over mezelf, over hoe ik omga met mensen en mezelf opstel in contact met andere. Hennie kan ver mee in mijn gedachte en angsten al zijn er natuurlijk ook momenten waarop we elkaar niet goed begrepen en dat bij mij twijfels opriep. Hennie heeft dit vaak goed in de gaten en komt direct of zodra het kan op de situatie terug. Het is heel belangrijk dat we alles bespreekbaar maken en houden anders hadden we samen nooit zover kunnen komen. In voor mij angstige situaties blijft ze altijd kalm en ook als we iets al voor de zoveelste keer moeten aanpakken of bespreken doet ze dat zonder morren. In crisissituaties kan ik een beroep op haar doen. Daarnaast laat ze me zien dat ik mag zijn wie ik ben met al mijn goede en minder goede eigenschappen. Ondanks de ingewikkelde handleiding die mensen in contact met mij ervaren, kan Hennie hier prima mee omgaan zonder afkeuring of oordeel.
 
Thea van der Steeg-Hamoen:
gecontroleerd op 05/12/2012
Hennie met de korte haartjes ( zo noemde mijn moeder Hennie), de lievelingszuster van mijn oude geliefde moeder. Twee jaar zorgde zij met hart en ziel voor haar als een eigen dochter met veel zorg, liefde en toewijding. Hennie is flexibel, zorgzaam, bekwaam als verpleegster, past zich aan aan de mantelzorgers (mijn zussen en ik). Als ik wegging, vroeg mijn moeder: "Welke zuster komt er?" Als ik zei: "Hennie"", dan straalde zij. "Ze is zo lief, behulpzaam en geduldig, zo gewoon". Hennie is betrouwbaar en een betere als zij kun je je niet wensen. Door haar - en de andere zusters - en natuurlijk alle mantelzorgers en onze huisvriendin Annelize is mijn moeders grootste wens om thuis te blijven wonen, in vervulling gegaan. Zij stierf op 19 november j.l. en werd bijna 102 jaar. Ik dank Hennie voor alles wat zij voor mijn moeder heeft gedaan en zal haar nooit vergeten!
NB Ik weet zeker dat ik met deze aanbeveling ook de gedachten van mijn zussen over Hennie verwoord.
 
Rein Otma:
gecontroleerd op 13/07/2015
Sinds een jaar of drie maakt Hennie deel uit van het team zorgdames, door mij ook wel de Hofdames genoemd, die mijn echtgenote Hélène (volledig zorgbehoevend als gevolg van MS) omringen.
De vraag aan dit team omvat niet alleen de persoonlijke verzorging. De dames zorgen er ook voor, wellicht veel belangrijker, dat mijn echtgenote zich in een plezierige, vertrouwde sfeer helemaal veilig voelt. Die rol ligt Hennie bijzonder goed en de lovende woorden uit andere aanbevelingen zijn ook hier van toepassing.

Hennie vervult ook haar rol in het team met verve: collegiaal en sportief, flexibel en hulpvaardig.
Zij schroomt ook niet, wanneer ergens vragen of onduidelijkheden over zijn, om te overleggen met haar collega’s of om hun hulp in te roepen. De enkele keer dat zij dat nodig vond is het overigens in goed overleg met mij gedaan. Bij onverhoopte veranderingen in de planning is Hennie altijd bereid, en met plezier, om te helpen en in te vallen. Zelfs onmiddellijk op een vroege zondagmorgen, heb ik laatst tot mijn opluchting ervaren. En wanneer ik eens behoefte heb om een en ander over mijn echtgenote met iemand te delen, dan vind ik bij Hennie een deskundige en betrokken gesprekspartner.
Eerlijk, open, met respect en waardering, kan zij mij dan weer (terug) op het goede denkspoor helpen.
Wij zijn heel blij dat Hennie één van de Hofdames van mijn echtgenote is!
 
Marianne:
gecontroleerd op 04/07/2016
Hennie heeft onze moeder, die dementerende is,op een uiterst plezierige, betrouwbare, humorvolle wijze bijgestaan. Zij is in staat snel een goede band op te bouwen en niet alleen degene die zorg nodig heeft, maar ook de familie op een heel fijne wijze te helpen, te informeren en bij te staan. Kortom gewoon een top-verpleegkundige. Hennie neemt een duidelijke rol op zich in de teamvorming van de zorgdames; met uiteraard als doel optimale verzorging, verpleging en begeleiding.
 
Ellen Groeneweg:
gecontroleerd op 04/08/2016
In 2008 heb ik Hennie leren kennen en sindsdien werken we samen.
Hennie is een fijne collega. Ze is deskundig en betrouwbaar. Ze doet wat ze zegt, je kunt van haar op aan!
Indien nodig maakt ze dingen bespreekbaar en ze doet dit op een open wijze waardoor het gemakkelijk praten is.
Ze is vriendelijk en betrokken maar weet ook wanneer ze professionele afstand moet bewaren.
Ik werk graag met haar samen!
En met Hennie als hulpverlener ben je verzekerd van Goede Zorg!!
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Hennie help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mailadres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.