1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
Emailadres:

See You

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
logo See You
 1. Annika Triandafyllidou
 2. Rijen
 3. 0161-2... toon nummer0161-234378 
 4. Bekijk website 
 1. PRO
  7x aanbevolen
 1. Duits Engels Grieks Nederlands Turks

Over See You

See You is gespecialiseerd in begeleiding, dagbesteding en opvang voor kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis, en met leer- of gedragsproblematiek. Tevens bieden we opvang en begeleiding aan (jong) volwassenen.
See You is méér dan een weekend logeren of begeleiding.

Wij bieden:
- Beschermd wonen
- Logeeropvang
- Begeleiding
- Crisisopvang
- Tussentijdse opvang
- Kamertraining
- Vakantieopvang alleen of met het gezin (in NL of buitenland)
- Hulp bij (her)indicatie
- Activiteitendagen
- Dagbesteding
- Zelfstandigheidstrainingen
- Aangepaste baan voor mensen die ver van de arbeidsmarkt staan

We zijn ons ervan bewust dat een aantal kinderen/jongeren een hele moeilijke start hebben gehad. Maar ondanks hun beperkingen, zijn we bewust van de talenten die zeker aanwezig zijn. Deze willen we benadrukken en kwetsbare kinderen een hart onder de riem steken. Ze stimuleren in hun talenten en zelfvertrouwen opbouwen door succeservaringen.

Voor uitgebreide informatie bezoek onze site.

Kwaliteit

yes.gif Medewerkers hebben een VOG
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van de medewerkers geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Medewerkers hebben BIG registratie
BIG staat voor: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.
De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Continuïteit van hulp gegarandeerd
De hulpvrager kan ervan opaan dat, wat er ook gebeurt, er altijd zorg geleverd wordt, bijvoorbeeld doormiddel van vervanging bij ziekte.
yes.gif Algemene voorwaarden en privacyreglement
Beschikt over algemene voorwaarden en privacyreglement: met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten u en degene met wie u zakendoet heeft.
In een privacyreglement is vastgelegd welke gegevens van de zorgvrager worden vastgelegd en wie die mag inzien
yes.gif Toetsing tevredenheid van de hulpvrager
De tevredenheid van de hulpvrager over de geleverde hulp wordt regelmatig getoetst door bijvoorbeeld een vragenlijst te laten invullen
yes.gif Periodiek overleg met de hulpvrager
Er wordt overlegd met de hulpvrager over de geleverde hulp en de toekomstige behoeftes
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif Medewerkers hebben een EHBO diploma
De medewerkers van dit buro beschikken over een EHBO diploma
yes.gif Aansprakelijkheidsverzekering
Beschikt over een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit dekt onder andere schade aan personen (bv. lichamelijk letsel) en schade aan zaken (bv. televisie laten vallen)
yes.gif Medewerkers hebben een reanimatie certificaat
De medewerkers van dit buro beschikken over een reanimatie certificaat
yes.gif Aansluiting klachtencommissie
Beschikt over een een aansluiting bij een klachtencommissie. Hulpen zijn verplicht een regeling treffen voor het afhandelen van klachten.
yes.gif Modelovereenkomst
Maakt gebruik van een modelovereenkomst om de arbeidsrelatie te formaliseren.
Startdatum bedrijf: 2007

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. Begeleiding: Tarief in overleg
  Hulp bij Administratie: Tarief in overleg
  Verzorgende: Tarief in overleg
  Aangepaste vakanties: Tarief in overleg
  Begeleid wonen: Tarief in overleg
  Dagbesteding: Tarief in overleg
  Logeerhuis: Tarief in overleg
  Zorgboerderij: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Nee
 3. t/m 40km
Ervaring
 1. Pubers Volwassenen
 2. Deze specifieke ervaring is alleen voor geregistreerde gebruikers

Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajajaja
  avond jajajajajajaja
  nacht jajajajajajaja
Aanbevelingen
moeder van kindje met GTS:
gecontroleerd op 29/09/2011
Sinds een jaar gaat mijn zoontje (PDD-NOS & ADHD) naar de logeeropvang van See You. Ik was expres op zoek gegaan naar iets kleinschaligs, en kwam dus bij See You uit. Ik ervaar de begeleiding als ontzettend vriendelijk en deskundig. Als ik met een opvoedkundig probleem zit, maken ze tijd voor je en hebben verstand van het PGB (dus was wel en juist niet mag). Het logeerhuis heeft veel spel- en speelmateriaal en ieder weekend organiseren ze een leuk uitje. De groepen zijn klein en bij de indeling kijken ze naar het kind in z’n geheel. Ze zweren de computers niet helemaal af, er is een wii, ps3, xbox kinect en pc’s. Een week voordat mijn zoontje naar de logeeropvang gaat, krijg ik een programma toegestuurd en weet hij welke begeleiding er komt (en die begeleiding blijft heel het weekend, dus geen wisseling van wacht), wat ze eten en wat ze gaan doen. Vaak doen ze ook workshops. Mijn zoontje vindt het er fantastisch!
Vanaf oktober gaan ze naar hun locatie waar we al een rondleiding hebben gehad. Nog meer ruimte voor de kinderen, en er komen dieren (twee pony's, een hond, een krullen (knuffel) kat, een hamster en konijnen) die de kinderen mogen verzorgen. mijn zoontje telt de dagen af tot hij daar mag verblijven. Nu krijgt mijn zoon ook begeleiding vanuit See You en ik moet zeggen dat dat goed gaat. We zien al echt verandering in het gedrag van ons zoontje thuis.
 
timmermans:
gecontroleerd op 27/08/2013
Mijn kind heeft lange tijd weekenden en vakanties in deze zorginstelling doorgebracht. Ook een jaar ambulante begeleiding gehad. Mijn kind ging altijd met plezier logeren. Fijn was ook het duidelijke programma dat we dagen voor het logeren kregen toegestuurd. Met foto's van de begeleiders en de kinderen die zouden komen, welke activiteiten er plaatsvonden, wat er op het menu stond enz. Het logeerhuis zelf is luxe met veel overzichtelijke ruimtes. Knutselruimte, tv/film kamer, loungegedeelte enz. en ruime slaapkamers. De begeleiding wist waar ze mee bezig waren, je kon er altijd terecht met vragen en hulp. Er hing altijd een gemoedelijke sfeer.
 
Moeder van dochter met ADD en PDD-NOS:
gecontroleerd op 27/08/2013
Onze dochter gaat al een aantal jaren naar het logeerhuis See You (voorheen Sammie). Ze heeft een vaste groep en heeft het prima naar haar zin. Ze heeft door de jaren heen een aantal wisselingen van kinderen meegemaakt, maar ze kent de leiding goed en die kennen haar en de groep en zorgen dat nieuwe kinderen ook in de groep passen. Ook het vooraf sturen van het programma en wie er aanwezig zullen zijn van de kinderen en leiding is heel belangrijk voor haar en ons. Dit neemt heel wat spanning weg. Ook houden ze qua activiteiten rekening met het feit dat de groep van mijn dochter uit pubers (beginnende en volwaardige) bestaat.
Naast het logeren bieden ze ook (indien gewenst) de helpende hand bij het PGB. Ze hebben veel kennis van alle soorten beperkingen in het autistisch spectrum. Het logeerhuis zit nu in een riante woning met veel ruimte binnen en buiten voor de kinderen. Een prima uitvalbasis voor activiteiten, maar ook voor gewoon lekker niets doen is er tijd en ruimte. Doordat de groepen klein zijn kennen ze de kinderen goed en kunnen ze problemen voorkomen, oplossen en het kind helpen zich te ontwikkelen en om te gaan met zijn/haar beperking. Ook als ouders kun je bij ze terecht met vragen of problemen.
Onze dochter gaat er nog steeds met plezier heen en dat blijft voor ons een heel belangrijk punt.
 
vader en moeder met 2 kinderen pdd-noss en adhd:
gecontroleerd op 28/08/2013
vanaf november zijn ons beide kinderen te gast bij See You. Zowel voor dagopvang tijdens vakantie als logeerweekenden. Hier zijn wij heel tevreden over.
Omdat de begeleiding al snel inzag hoe ze ons kinderen moesten begeleiden, viel er een last van onze schouders. Er wordt tijd vrij gemaakt voor spel en activiteiten maar ook kunnen de kinderen iets voor zichzelf doen of zich terug trekken.
Daarnaast bieden ze een goede begeleiding, omdat ze met dezelfde doelen/doelstellingen werken als thuis en op school.
Deze doelen/doelstellingen hebben we samen opgesteld. Daarnaast maken ze tijd voor evaluatiegesprekken, gesprekken op school en hulp thuis. Zodat alles op elkaar afgestemd wordt en wij zo thuis, op school en bij See You een eenduidig beleid kunnen uitzetten. Op deze manier krijgen de kinderen meer duidelijkheid.
 
moeder van dochter met MCDD:
gecontroleerd op 13/09/2013
Ruim een jaar komt mijn dochter bij See You. Wanneer mijn dochter de weekends bij See You is ben ik helemaal gerust. Helaas beleef ik dit gevoel niet elders. MCDD is weer net iets anders, weer net iets onbekender dan ADHD en PDD-NOS, maar ook daar kunnen de mensen van See You fantastisch mee omgaan. De duidelijke indeling van het weekend, welke wij altijd een aantal dagen hiervoor ontvangen is ook erg prettig. Door de goede indeling van de groepen, en de zeer goede begeleiding, gaat mijn dochter graag naar See You.
 
moeder van een puberzoon met MCDD/ADHD :
gecontroleerd op 16/09/2013
Mijn zoon komt al jaren bij SEE YOU(voorheen sammie). Als klein jongetje vond hij het heerlijk om weer naar 'zijn vrienden' te gaan en dat is altijd zo gebleven. Een plek waar hij zichzelf kan en mag zijn en waar hij vooral begrepen wordt. Zo wordt hij met de gezamenlijke activiteiten voldoende uitgedaagd, elke keer weer weten ze een leuk uitje te plannen. Wat wij ook als zeer fijn ervaren is de hulp met het pgb en als er eens iets is dat daar alle tijd voor gemaakt wordt en het niet alleen aanhoren maar ook met oplossingen komen.
Een aantal dagen voor het logeerweekend ontvangen we per mail de planning voor het weekend met de benodigde informatie wat voor deze kinderen zo belangrijk is.
Wie er komen, wie de begeleiders zijn ,wat ze gaan doen, wat ze moeten meenemen, wat ze eten, zelfs hoe de indeling van de kamers zijn wat van te voren de nodige rust brengt. Dit allemaal voorzien van foto's.
Het huis is helemaal fantastisch,je kan het zo gek niet bedenken of je kan het er doen en anders zorgen ze er wel voor dat het mogelijk word gemaakt.
Wij als ouders en vooral mijn zoon ervaren See You dan ook al jaren als zeer positief!
 
moeder van een jongentje van 10 met ass:
gecontroleerd op 18/09/2013
Mijn zoon komt hier nu al een aantal jaartjes. Hij vindt het altijd leuk om naar zijn huisje te gaan zoals hij dat noemt. Hij heeft zijn vast patroon en vriendjes. Ze spelen goed op hem in en geven ook de juiste adviezen. Zelfs toen hij een tijdje niet kwam omdat hij was opgenomen waren ze hem niet vergeten en kwam er een leuke kaart en attentie. Dat is ook het geval als hij jarig is. Begeleiding is goed en ze spelen goed op onze situatie in.
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor See You help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mail adres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Werkgebied:
 1. Rijen
 2. Noord-Brabant Utrecht
  Zuid-Holland 
Locatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren.
We vinden je privacy belangrijk en beperken daarom het gebruik van cookies zoveel mogelijk.

Ik ga akkoord met het gebruik van cookies

Wil je meer lezen over ons gebruik van cookies en hoe je dat kunt aanpassen, klik dan hier. Lees ook ons privacybeleid.