1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Wil je ook vanzelf geschikte hulpen per e-mail van ons ontvangen?
Emailadres:

Patricia uit Boxtel

Notitie (alleen voor jezelf zichtbaar)
sluiten
profielfoto Patricia uit Boxtel
 1. 54 jaar
 2. Boxtel
 3. 062942... toon nummer0629426917 
 4. Bekijk website 
 1. PRO
  2x aanbevolen
 1. Nederlands Engels

Over Patricia

In het natuurpark op De Kleine Aarde in Boxtel kun je terecht voor werken in het groen met persoonlijke ambulante begeleiding. In een groepje of individueel. Centraal staan: leren en jezelf ontwikkelen, fysiek bezig zijn en mentaal tot rust komen.

Hou je van de natuur? Wil je een klankbord hebben? Gecoacht worden voor de thema’s uit je leven? Of juist met niet al te veel woorden gewoon lekker bezig zijn? We werken bijvoorbeeld in het voedselbos en bij de vijver, verzorgen de kippen, maken een takkenril of plaatsen nest- en schuilkasten voor dieren. En tegelijkertijd nemen we, als je dat wilt, de ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Alles volgens jouw tempo, mogelijkheden en plan, dat we samen kunnen opstellen.

Ik ben een rustig persoon en luister goed naar je. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en gemotiveerd om je te begeleiden. Als ambulant begeleider ben ik gespecialiseerd in gedragstraining, coaching, geweldloze communicatie en bewustzijnsontwikkeling.

De kennismaking en intake zijn gratis en vrijblijvend zodat we de tijd kunnen nemen om te formuleren welke hulp je wenst en om te verkennen wat ik wel en niet voor je kan betekenen.

Voor wie?
Bijvoorbeeld voor: jongeren die om persoonlijke redenen leerproblemen hebben of moeilijk aan werk komen; mensen met autisme, angsten of een burn-out.

Kwaliteit

yes.gif Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het leveren van zorg.
yes.gif Werkt met een Zorgplan
Een Zorgplan (ook wel behandelplan genaamd) is een plan waarin een beschrijving en het doel van de behandeling en de algemene gegevens van een patiënt in beschreven staat.
yes.gif Inschrijving Kvk
Beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel
yes.gif EHBO diploma
Beschikt over een EHBO diploma
yes.gif Reanimatie certificaat
Beschikt over een reanimatie certificaat
yes.gif Er wordt een logboek bijgehouden
In het logboek worden per dag de belangrijkste verzorgende handelingen genoteerd, de medicijnen die zijn gegeven, de eventuele bijzonderheden enzovoort.

Lid van branchevereniging:

-
Hulpaanbod & tarieven
 1. Dagbesteding: Tarief in overleg
  Zorgboerderij: Tarief in overleg
Kan het volgende doen:
 1. Meld je aan of login om de handelingen te bekijken.

Extra info
 1. Ja
 2. Ja
 3. Niet van toepassing
 4. Nee
 5. Nee
Opleiding en ervaring
 1. Patricia heeft nog geen CV
 2. meer dan 10 jaar
 3. N.v.t.
 4. Gedragstraining icons/yes.gifdiploma
  Equi Coaching icons/yes.gifdiploma
  Geweldloze Communicatie icons/yes.gifdiploma
 5. Pubers Volwassenen
  Senioren 
Beschikbaarheid
 1. ma di wo do vr za zo
  ochtend jajajajajajaja
  middag jajajajajaneenee
  avond neeneeneeneeneeneenee
  nacht neeneeneeneeneeneenee
Aanbevelingen
Mirjam Bemelmans:
gecontroleerd op 04/03/2018
Patricia begeleidde onze zoon met diabetes tijdens de pauzes op het schoolplein en bij haar thuis. Ze volgde exact wat voor ons kind goed was. Ze bleef op de achtergrond en kwam alleen in actie als het noodzakelijk was of als er op een exact tijdstip gehandeld moest worden. Ze had goed contact. Als overwicht nodig was, dan deed ze dat heel subtiel. Als er nog ruimte voor flexibiliteit was dan was dit altijd in overleg met ons kind. Wij als ouders zijn nooit zo relaxed geweest als de periode dat Patricia voor hem zorgde.
 
sietske:
gecontroleerd op 04/03/2018
Patricia heeft veel te bieden als het gaat om adequate begeleiding. Zij is in staat om echt een verschil te maken voor mensen. Ze neemt de tijd, toont oprechte aandacht en kan situaties goed doorgronden. Zeker mensen die veel liefde voor de natuur hebben of dit willen her-inneren, zijn bij Patricia aan het goede adres!
 

Door een aanbeveling te plaatsen voor Patricia help je om de betrouwbaarheid te vergroten. Jouw aanbeveling is erg belangrijk voor andere mensen om een goede keuze te kunnen maken. Let op dat de aanbeveling door iedereen gelezen kan worden. Wil je anoniem blijven, vul dan bijvoorbeeld alleen je voornaam in.

 1. Plaats een aanbeveling
 2. Je e-mail adres wordt niet door ons op de website getoond, alleen gebruikt om een bevestiging van de aanbeveling heen te sturen
Locatie:
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten