1. Ingelogd blijven
 2. Inlog gegevens vergeten?

Nog geen lid?
Gratis aanmelden bij de Nationale Hulpgids.

Thuiszorg

De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie "Thuiszorg advertentie" voor jou in . Je kunt zelf op elke Thuiszorg advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis!

Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Thuiszorg in . Klik op een Thuiszorg advertentie en neem contact op, zodat je snel en eenvoudig de juiste vindt in .

10283 Aanbieders in de categorie Thuiszorg gevonden

foto Thuiszorg advertentie Thuiszorgbureau UZOZ in

Thuiszorgbureau UZOZ | Zwolle
Thuiszorg advertentie: Uzoz is een samenwerkingsverband van personen die door haar mix van deskundigheid en expertise vorm en inhoud krijgt. Zo trachten wij het integrale karakter van al onze activiteiten te waarborgen. In het zorgproces heeft de zorgvrager een actieve rol. Uzoz rol in het zorgverleningsproces naar de ... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie ALLcare, stichting in

ALLcare, stichting | 's-Hertogenbosch
Thuiszorg advertentie: Goede zorg, heel gewoon. Voor verpleging en verzorging aan huis. Werkgebieden: regio 's-Hertogenbosch, Brabant Noord Oost, Voor PGB en Particulier. Mensen die ziek worden hebben vaak de behoefte om thuis, in de vertrouwde eigen omgeving, verzorgd te worden. In een aantal families zal dit w... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Foveo in

Foveo | Nij Beets
Thuiszorg advertentie: Christelijke zorgaanbieder voor mensen met een handicap of beperking. En wachtlijsten? Daar doen waar mogelijk wij niet aan. Meer dan 30 jaar ervaring in de zorg en onze mentaliteit dat zorg gegeven kan worden op momenten dat de client het wil en op de plaats die hij / zij kiest maken ons inmiddel... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Nelleke in

Nelleke | Gouda | 53 jaar
Thuiszorg advertentie: A-verpleegkundige, Gouda. Sinds vijftien jaar werk ik voornamelijk voor PGB-cliënten. Mijn speerpunten zijn verpleging, persoonlijke verzorging en ondersteunende begeleiding in brede zin. Met mijn cliënten heb ik veelal langdurige zorgrelaties, wat de samenwerking persoonlijk en betrokken maakt. ... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Tanja CM in

Tanja CM | Mijdrecht | 50 jaar
Thuiszorg advertentie: Begeleiding en coaching o.a. vlgns Methode Son-Rise en Medierend leren van Feuerstein (IVP) Voor kinderen en jong volwassenen met ASS of een verstandelijke beperking (ook NLD, ADHD, McDD) of mensen met niet aangeboren hersenletstel. De cognitieve vaardigheden liggen aan de basis van de sociaal-emot... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Esther in

Esther | Amsterdam Zuid-Oost | 50 jaar
Thuiszorg advertentie: Ik ben zelf opgegroeid met een autistische broer en vandaar uit zijn mijn intresses gewekt verder te gaan om vanuit de praktijkervaring te werken met muziek. D.m.v. muziek werk ik aan verschilende ontwikkelingsgebieden van kinderen met een verstandelijke beperking. Ik heb veel ervaring met autisme... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Jos in

Jos | Woudrichem | 63 jaar
Thuiszorg advertentie: Ik heb tientallen jaren ervaring in begeleiding van cliënten met de meest ingewikkelde problematieken, van verstandelijk gehandicapten, psychiatrische cliënten tot psychisch gestoorde delinquenten. Ook was ik actief als ondersteuner van cliëntenraden en als vertrouwenspersoon. Ik kan vele categorieë... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Huur-een-dochter in

Huur-een-dochter | Amsterdam
Thuiszorg advertentie: particulier bemiddelingsbureau in de thuishulp; zorgzame, freelance 50+ vrouwen die gezelschap en ondersteuning bieden aan ouderen in Amsterdam en omgeving. voorlezen, koken, theedrinken, wandelen, winkelen, autoritjes, begeleiden naar arts/ziekenhuis enz. ... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie PGB Direct in

PGB Direct | Gendt
Thuiszorg advertentie: PGB Direct regelt alles rondom een PGB. Indicatieaanvraag, bemiddeling zorg,verantwoording aan zorgkantoor en budgetbeheer. ... Lees meer »

foto Thuiszorg advertentie Lucie jelsma in

Lucie jelsma | Doetinchem | 57 jaar
Thuiszorg advertentie: Veel ervaring met mensen met beperkingen op allerlei gebied. O.a autisme, adhd, ppdnos, lichamelijke beperking, leerproblemen,. Ik geef binnen mijn eigen praktijk teambuildingstrainingen, sociale vaardigheidstrainingen voor kinderen vanaf 7 jaar, jong volwassenen en volwassenen. Ik heb veel interes... Lees meer »

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Blijf je onze website gebruiken, dan ga je akkoord met deze cookies. melding sluiten
 

Meld je Gratis aan op de Nationale Hulpgids en vind meteen Werk!

Gratis Aanmelden als Hulp:

Wij gebruiken alleen je naam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Verder doen wij niks met je Facebook gegevens.

Met je Facebook account:
OF

Ben je een ZZP-er, zoek je een bijbaan of werk je op een andere manier zelfstandig, kies dan de bovenste optie.

Heeft je bedrijf medewerkers, kies dan de onderste optie.

 • Duizenden Vacatures
 • Gratis Advertentie plaatsen
 • Nieuwe Vacatures in je mail
 • Wij bestaan al 7 jaar
 • Meer dan 40,000 gebruikers
Wat voor type Hulp ben je?
 1. Hulp zonder medewerkers
 2. Bedrijf met medewerkers
Je gegevens
 1. *
 2. *
 1. ManVrouw*
 2. *
 3. *
 4. *
  Je kunt dit later altijd aanpassen en uitbreiden

 1. *

 1. Wekelijks tips over pgb, thuiszorg & begeleiding