Community Forum Kenniscentrum
Bekijk berichten per thema:
Home » categorie Nieuws » artikel

SP onderzoekt misstanden bij TSN

1 Reactie

VergrootglasBij de snelst groeiende thuiszorgorganisatie, TSN schijnen problemen te zijn. Dat denkt althans kamerlid Renske Leijten van de SP. Zij geeft nu leiding aas een grootscheeps onderzoek naar de gang van zaken bij de organisatie.

TSN is de laatste maanden sterk gegroeid en biedt thuiszorg aan in een groot aantal gemeeneten. In veel gevallen treedt ze daarbij op als hoofdaannemer. De klachten die de SP heeft gesignaleerd komen zowel van clienten als eigen personeel. Zo zou de administratie rond de salarisbetaling niet in orde zijn. De medewerkers zouden ook zelf voor vervanging moeten zorgen.

Algemeen directeur Jan Torny erkent de problemen met de salarisuitbetaling. ” Maar dat is al van het begin van het jaar. We kregen toen een nieuw automatisch systeem voor de financien. Dat heeft in het begin inderdaad problemen opgeleverd maar die zijn nu voorbij”, geeft hij toe. ” Dat had te maken met de snelle groei van onze onderneming. De andere problemen die de SP noemt, herken ik niet. Bel maar eens rustig naar Enschede of Den Haag om te vragen wat hun ervaringen met ons zijn.” .

About De redactie

houdt dagelijks het laatste nieuws in de gaten en probeert zo zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg en begeleiding op de hoogte te houden. De artikelen van de redactie mag u volledig overnemen en gebruiken voor uw eigen website of nieuwsbrief. Zolang u maar een linkje plaatst naar het oorspronkelijke artikel.

1 Reactie »

  • Jaco zei:

    2 jaar geleden was het hier ook al zooi met TSN: er zou hier een hulp komen, die niet kwam opdagen, dagen achtereen, en waarvan ze uiteindelijk helemaal niet wisten waar ze uithing…. Ik ben dus snel gestopt met hulp via hen…