Community Forum Kenniscentrum
Bekijk berichten per thema:
Home » categorie Nieuws » artikel

5 tips voor een onvergetelijke valentijnsdag

valentijnsdag14 februari staat alweer om de hoek… Valentijnsdag is de grootste romantische dag van het jaar. Het is de internationale dag waarop we de liefde vieren. Natuurlijk is het op deze mooie dag superspannend om je geliefde of degene op wie je een oogje hebt te verrassen. Hoe kun je deze prachtige dag op een speciale manier vieren? Met lieve kaartjes, speciale cadeaus of een romantisch diner… In dit artikel vind je 5 romantische ideeën en tips om er een onvergetelijke dag van te maken.


Verras je partner
Begin je Valentijnsdag met een verrassing. Niets is romantischer dan een verrassing in de vroege ochtend. Stop bijvoorbeeld een cadeautje in een sok of plak een foto, vergezeld van een romantisch gedicht, op de spiegel in de badkamer.

The power of flowers!
Wat is nu een Valentijnsdag zonder een bosje bloemen? Een mooi bosje rode rozen voor je geliefde doet het altijd goed! Zowel mannen als vrouwen vinden het super om met bloemen verrast te worden, openlijk of in het geheim. Stuur een prachtig boeketje naar zijn/haar huis of werk.

Lekker thuis
Valentijnsdag hoeft niet speciaal buitenshuis gevierd te worden. Je kunt deze dag ook in je eigen huis vieren, als je maar de juiste romantische sfeer creëert. Doe alle apparaten uit en richt je aandacht volledig op je partner! Dim alle felle lampen of brand een paar kaarsjes en geniet van romantische muziek.

Liefde gaat door de maag
Een romantisch etentje bij kaarslicht is zeker onmisbaar tijdens een Valentijnsdate. Als je deze mooie dag thuis viert, is het een leuk idee om een eigen menu samen te stellen. Maak het persoonlijk en geef elk gerecht een speciale naam. Maar, uit eten is ook heel gezellig en veel restaurants bieden speciale Valentijnsdiners.

Versier je woning
Alleen (geur)kaarsjes branden is niet voldoende. Laat je fantasie de vrije loop en ga helemaal los met het versieren van je woning. Versier je huiskamer met rode hartjes of heliumballonnen, bestrooi de weg naar de slaapkamer en naar je bed met de roze of rode bloemblaadjes. Maak het helemaal compleet met een paar heerlijke geurstokjes.

Op Valentijnsdag is er ontzettend veel dat je kunt doen voor én met je partner. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar heb je wel rekening gehouden met de oppas voor je kinderen? Of, hoe je alle ballonnen en versieringen thuis opruimt de dag erna? Bij de Nationale Hulpgids kun je je advertentie plaatsen voor een vertrouwde oppas in de buurt of voor huishoudelijke hulp.

About De redactie

houdt dagelijks het laatste nieuws in de gaten en probeert zo zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg en begeleiding op de hoogte te houden. De artikelen van de redactie mag u volledig overnemen en gebruiken voor uw eigen website of nieuwsbrief. Zolang u maar een linkje plaatst naar het oorspronkelijke artikel.